janko 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 sm mislu, če se kej irca, paj bl za en kurc use skp Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 hehe janko, a si se namatru? sploh nima veze, ker prtožujem se ne sej le vidva neki komplicirata vidm... že nau nč Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Mysti ni te za spoznat New look, pa to . . . Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 nobena tema o kofetu, pa jutranjikih, pa piru... ne laufa, se bom pa kr kle poslovu. šibam mal kofetkat, pol pa mal na bazen. čaw ljudi Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Še tukaj enega pustim, ker sem ravno dobre volje.v +, definitivno... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 v +, definitivno... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 samo še podpis zamenjaš, pa bo... Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Ja seveda da v + + ali - ? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 baje je dons pop naročen sonček Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 baje je dons pop naročen sonček res je . tu je točen kot urca. mater je lep petek dons. kako že reče butl...najlepši ta dan. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 katastrofa kr na drugo stran je padla tale tema jah nč, jst mam gužvo v službi, eno prošnjo se sprawljam pisat že ohoho časa, mal me hebe nangleščina (bl v glav, kt na papirju) enivej, dans se morm lotit tega nesrečnega cover lettra sej sm bl lena kt glupa (nevarna kombinacija indeed) tak aja, dans sm si privoščila lepotilni 12-urni spanec manka mi še ene 2 urci drnjohanja, ampka tut tkole bo gut Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 12-urni spanec Kaj je to? Jst s taaaaakimi kolobarji hodim naokrog, čeprav me pa tale sonček xrosex full pokonci drži. Počutim se kot Prvič v lajfu komaj čakam pomlaaaad Drugače pa je življenje pestro, mamo se fino, čist preveč za pisat Vsem želim enako! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Tole je že bolj arheologija kot pa tema o dvojčkih... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Dvojčki radi govorimo o drugih in radi poslušamo, ko drugi govorijo o nas Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 Predlagam preimenovanje teme v X-Files... Ali pa Taken(od Spielberga)... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a040.gif http://www.cosgan.de/images/more/schilder/033.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 Ali pa 4400... Podobna tematika kot Taken... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 Uuuuuuu ... al pa da malo špekuliram ... Lost s Housom. OK... Spomini nevidnega človeka - Chevy Chase... En starejši film... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fria 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 Jaz imam dvojčka v merkurju in me zanima kaj naj bi to pomenilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 Moja hčerka je dvojček, moj hazbi vodnar, jaz tehtnica in naš mali je zgrešil tehtnico in se rodil kot škorpijonček. Me prav zanima, kako se bomo kaj štekali?! Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fria 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 Merkur v Dvojčkih ... tam kjer je Merkur doma ...komunikacija ti najbrž ne dela težav ane? khm khm, odvisno od situacije. Če sem v novi, neznani družbi, sem skrajno neopazna in tiha (rakica pač). Če sem pa med domačimi, sem pa lahko bolj glasna (asc lev), ampak pretirano klepetava nikoli. Tudi ne maram ljudi, ki kar naprej govorijo, da lastnih misli ne slišiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 Jaz imam dvojčka v merkurju in me zanima kaj naj bi to pomenilo. Lepo je videt da je tu noter še nekaj živega... http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k035.gif http://www.cosgan.de/images/midi/musik/k025.gif Samo pravih dvojčkov od nikoder... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 Alef, samo zate ena prava, ki te je prišla samo malo pocukat in sem pokukat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 Alef, samo zate ena prava, ki te je prišla samo malo pocukat in sem pokukat. Pa kje si ti... Alef postal deda v tem času ko ti bluziš nekje... Glej da ne bom praded predno se spet oglasiš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 Piiikiiicaaa Živjo, Jeti. Pa kje si ti... Alef postal deda v tem času ko ti bluziš nekje... Glej da ne bom praded predno se spet oglasiš... Ne boš. Se bom tik pred tem oglasila. Drugač pa čestitam, verjamem, da je vnukec/vnučka enga super dedija dobil-a. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :2src: :2src:Hej, ti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 Dvojčki so pa itak dvolični poštarji nič drugega kakšen predsodek Dvojčki smo najbolj poštena in ''staight foward'' bitja kar jih je! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.