Mitra 20. julij 2008 Prijavi Deli 20. julij 2008 Ajoj.Bogi (ne ti) tisti ki ji pride na mino. Ti sigurno nebi objavil take teme.(kako naj se še izvlečem iz te zagate?) Čvek. Saj zastopiš.Malo sem mimo usekala.Ups. Ali pa ne priznaš da je lahko tudi hudo ko se te loti.Ne verjamem, preveč fejst izgledaš da bi prenašal te muke. Več kot bi sedaj napisala, bolj globoko bi se pogreznila v drek.Slaba stran podznaka. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. julij 2008 Prijavi Deli 20. julij 2008 Ajoj.Bogi (ne ti) tisti ki ji pride na mino. Ti sigurno nebi objavil take teme.(kako naj se še izvlečem iz te zagate?) Čvek. Saj zastopiš.Malo sem mimo usekala.Ups. Ali pa ne priznaš da je lahko tudi hudo ko se te loti.Ne verjamem, preveč fejst izgledaš da bi prenašal te muke. Več kot bi sedaj napisala, bolj globoko bi se pogreznila v drek.Slaba stran podznaka. Nič se sekirat, meni je čist OK... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 Ha ha.Zdej se pa zmenita kdo je kapodibanda. Žena ki je glavna ponavadi reče" Če me nebi omožil, bi bil še danes sam!" Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 ah, lagat ti pa ni potrebno... ona ti pusti, da zivis pr njej OK, dobro, no... Prenaša me... Ha ha.Zdej se pa zmenita kdo je kapodibanda. Žena ki je glavna ponavadi reče" Če me nebi omožil, bi bil še danes sam!" To je pa pri nama takole - jaz sem drugi v hiši, ona pa predzadnja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 zaenkrat... ceprav... dvojcice znajo bit zelo... zakomplicirane bi clouk reku predvsem zelo hitro moraš mislit Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Črvek 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 Pozdravček vsem na forumu! Se odzivam temi s svojo luno v dvojčku, sicer pa rakica v soncu in asc.. Včasih težko razumem sama sebe...po eni strani strašno nabrušen jezik, brez komunikacije in druženja s soljudmi sem revež itd., drugače pa zasebno bolj umirjena in bolj čustvena kot zgleda, družinska, muhasta in večino tistega kar pripisujejo rakom. Katastrofa skratka! Kakršenkoli nasvet dobrodošel! Pa, pa, Črvek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 iiii, Črvek. pozdravljena. zakon ikonica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 ja ja dvojčki itak nobenga ne poznam sam, če pa konkr strike igrajo pa to neki pove Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 ne vem, pismo menda so dvojočki dvolični. jaz že neb hotu bit v isti skupini z njim pr konker strajku ja jaz tud girce igram, pa kaj pol Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 ja igrice sem mislu, nisem že 20 ur igral in se začnem trest k pomislm na to, pa sem zgešu tipko.... ja dvojčki hmm. otroc torej. ja sej možno, da res. eno prigodo pa mam. sem bil zmerjan enkrat od enga dvojčka sam zato k je bil ljubosumen in pijan, majku mu Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 u ja masaže so kul Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 Me je samo malo firbec matral, kakšno debato imajo dvojčki.Ugotovitev je skromna Dvojčkasto. Kar tako naprej, saj ste zlo fejst ............ do negativne strani.Tam se vas pa ne premakne za milimeter. Žav. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Črvek 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 Lep sprejem novih članov, hvala! Me veseli, da vam je ikonica všeč, sem že misla, da bo preveč otročja. Namaar in mačka, vidva pa sta zanimiva z vajinim besednim dvobojem tu gor. Škorpijonski ostri jezik in z vsemi mažami namazan dvojček. Namaar, kaj jaz vem, mogoče pa bi šlo s kakim dvojčkom, takega primera še nisem mela. Z raki in ribami ni šlo tak kot bi naj, tak da kaj pa veš. No, grem malo pregledat ostale komentarje, da vidim, kaj vse se da zvedet tu gor. Bo še en cajt trajalo, prej ko bom z vsem na tekočem, glede na to da sem čisto friška tu gor. Pozdravček vsem, Pa, pa, Črvek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 Hvala za namige.Tri device imam doma in enega dvojčka, vsi ostali malo na vodnarja malo ovna malo bika.... Mi je jasna situacija razglablajnja in komentiranja. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Črvek 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 (popravljeno) Hm, Namaar, vihravosti pa ne znam najboljše prenašat tak da, če je temu tako, potem pa rajši ne. Sicer si pa vsaj pošteno povedal. To pa cenimo. Tak da mačka, nič bat, tvojega pustim pri miru. Popravljeno 31. julij 2008 -> Črvek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 Dvojčki spet v elementu... En kup čvekanja pa nič pametnega povedanega... Črviček, ne jim verjet vsega, najbolje nič... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 ...če te zanimajo zanimivi fetiši, se oglasi v Devicah... aja? a to se je tvoja virgo stran oglasila? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 kako pa veš, da je kup čvekanja in kako veš da ni nič pametnga? simpl odgovor: ker si prebral! tko da, neki te je že moral zanimat To jaz sklepam po izkušnjah... čaki čaki, da tole dvojčica tvoja prebere... te zihr par dni ne bo gor! Nič bat... Je že navajena, pa tudi ona meni nič ne verjame... Dobro jutro čveke... Do zime bo že zadost materiala za orehovo potico Česa? Ali orehov, moke, ali... ...otrobov? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 hm, a veš, kej mam pa tut u dvojčkih,,, zarad poznavanja tematike (device & nenavadni fetisi) mislim Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 Kvas pa ti užaljen, Alefko? Zmletih lupinic od orehov... bo extra chrunchy Ostali znaki bodo/bomo poskrbel za ostale sestavine.. Užaljen Pri dvojčkih? http://www.cosgan.de/images/midi/frech/k025.gif http://www.cosgan.de/images/midi/frech/k020.gif Navajen vsega hudega... Kako že pravi Prešeren... Podplat je koža čez in čez postala, ne straši več me trnjevka bodeča... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 a pol je to res da majo Device nenavadne fetiše ?ma neeee, to more zihr bit še kej druzga,,,, jaz ne vem, a ne...ti si rekla, da jih majo, pa sem mislil, da to iz izkusenj mogoce ves (tvoj virgo side, pa to) Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 Kakšni ste dvojčki in device? O dvojčkih vse najlepše, samo ne tista druga stran, ko ste samosvoji in imate vse prev in ste glavni in nikogar zraven spustit, zamerit po nepotrebnem in ne priznat krivde.....A gremo še na lepo stran? Pripravljeni pomagat, brihtni, skoraj hiperaktivni, nikoli utrujeni, vez med množico....... Device pa ne bom tukaj.Bom razmišljala po deviško.Ne še sedaj, mogoče kasneje. Počakaj da razmislim. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 Itiligenca in logika sta mene zapustila ob rojstvu, tako da samo praksa veje iz mene in naučeno, se pravi prebrano ali nekje povedano. Se pravi vse že povedano, tako da se že vse ve.Lažje (jaz osebno) shajam z devicami kot z dvojčki, ker so precej bolj potrpežljive.Moti me njihova natančnost in razmišljanje v detajle in dlakocepstvo.Ko se ena dlaka razcepi, se te dele razcepi ponovno in tako naprej.Zaključek je redko kdaj pozitiven, pred tem ima prednost temna stran (kar ni vedno slabo). Razživijo se samo v določeni družbi in ne zaupajo skoraj nikomur.So zelo familjarni ljudje in presenečajo ko se spustijo na raven otroka oz spustijo ven svojo otročko radoživost.Deloholiki, ki bi za službo naredili vse, dokler jih ne izkoriščajo do onemoglosti. Trdnega značaja in mehke duše. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 sej je znano, kakšen fetiš ima dbk x:Dx ni glh nenavaden no... pa vseen tisto je hobi, ne fetis Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 ne, ne...si malo narobe razumela.... s hobiji zapolnis prosti cas, fetis te v "ture" spravi, ko je treba Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.