Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Ja, ta prav se oglaša, k je šla raj jest, kok rpa da b z mano kle čvekala. Hinavka. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Evo nas. http://www.shrani.si/pics/kat%20wa191820.gif Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 ...zaljubljen sem v sunko... letos je pa res dobra!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Mmmmmmmm, jst sm se tud najedla....francoska solata (made by moi), kruh, zeliščno maslio in tatarski biftek...božansko! Samson, če bi še šunke, lohk mal z mojga stegna dobiš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Al pa z mojga. Ne bi imela nič proti, če bi se mi malo stanjšale noge. Ti se pa v vrsto postav! Najprej se nažreš, pol nej pa Samson čudeže s tvojih krač dela. Joj, še kej sladkega bi pasal čez. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 ...jaz sem se baklavo pojedu... oz. baklave... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 oh to je pa ful pretežko za moj želodec Mystica grooooznoooo, kakšna ikona MAAAAAČOOOOONAAAAAAAA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Letos polet sm si kupla čokoladne baklave iz firbca. :xx!: Sm eno žličko probala, ostalo pa zabrisala v smeti. ogabno! Samsonajt, k bova poročena, se boš mogu temu odpovedat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Letos polet sm si kupla čokoladne baklave iz firbca. :xx!: Sm eno žličko probala, ostalo pa zabrisala v smeti. ogabno! Samsonajt, k bova poročena, se boš mogu temu odpovedat! ...zakwa??? Sej ti jih ne bo treba pect... men jih bo se naprej mami pekla... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 smotka! zdej se grem pa še bl nažrt, k si tko kruta do mene. Mucika moja, sej veš, da te mam rada tako,kt si, s tvojimi lepimi stegenčki vred! ...zakwa??? Sej ti jih ne bo treba pect... men jih bo se naprej mami pekla... Mali, ko te jaz omožim, nema više tiščanja v mamičino kiklo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Mucika moja, sej veš, da te mam rada tako,kt si, s tvojimi lepimi stegenčki vred! Mali, ko te jaz omožim, nema više tiščanja v mamičino kiklo! ...pol se bova pa locila... mama je ena sama, zeno pa se zmeri lohka novo dobim... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 ...pol se bova pa locila... mama je ena sama, zeno pa se zmeri lohka novo dobim... Ma, klinc te gleda pol. Pa srečn božič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Pa srečn božič. ..tut teb!!!... pa, da bi ti Bozicek enga woreng dedca prnesu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 ..tut teb!!!... pa, da bi ti Bozicek enga woreng dedca prnesu... Sej sm mu pism napisala, pa je reku, da jih ni več na zalogi...so jih nehal delat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Sej sm mu pism napisala, pa je reku, da jih ni več na zalogi...so jih nehal delat. ... aja??'..zgleda, da ga poba s5 pije na delovnem mestu, da tkole nedolzne otroke nateguje po telefonu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 ... aja??'..zgleda, da ga poba s5 pije na delovnem mestu, da tkole nedolzne otroke nateguje po telefonu... Mi je kr osebno pršu povedat...midva sva itak na TI. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Mi je kr osebno pršu povedat...midva sva itak na TI. ...torej nedolzne otroke nateguje ne sam po telefonu, marvec tudi... :xx!: :xx!: :xx!: GROZA!!!!!!JU3 bo odpuscen... aja, ju3 MORA delat, ker je jutr vrhunc sezone... se pravi-poju3snjem je odpuscen!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Kva, a si ti njegov šefe al kaj, da se kle neki repenčš!? Pa ni me na suh nategnu, tko da veš! Je mew vazelin zraun. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Hypnerotomachia Poliphili 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Sej sm mu pism napisala, pa je reku, da jih ni več na zalogi...so jih nehal delat. se strinjam z njim, zadnji so bili letnik 19.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 se strinjam z njim, zadnji so bili letnik 19.. Men se zdi, da so jih že konc 1800 nehal delat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 ...zal je tudi z zenskami zgodba enaka... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 ...zal je tudi z zenskami zgodba enaka... Nea seri, čuješ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 ...ce je pa res!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Da nom ke pršla. pa ti novoletni mejkap nardila že dons! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Hypnerotomachia Poliphili 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Ma oba imata prav. V današnjem svetu je obojih premalo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.