Samson23 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Da nom ke pršla. pa ti novoletni mejkap nardila že dons! ..no ravno o tem sem govoril.. zenske dandanasnji sploh niso vec zenstvene... Drgac pa ma pa HP prav... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 ..no ravno o tem sem govoril.. zenske dandanasnji sploh niso vec zenstvene... Pa kva spet jamraš. Desci ste pa pusiji...sam jokcate, k vam bejba reče, da bi vas na gobc! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Hypnerotomachia Poliphili 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Pikica, če boš našla pravega ti nebo treba skrivati svoje nežnosti za fasado grobosti, ker bo znal ceniti to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Pikica, če boš našla pravega ti nebo treba skrivati svoje nežnosti za fasado grobosti, ker bo znal ceniti to. Eh, pa sej kle večina ve, da je grobost sam joke. Apak svka čast, da si tok hit tole pogruntala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Hypnerotomachia Poliphili 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Eh, pa sej kle večina ve, da je grobost sam joke. Apak svka čast, da si tok hit tole pogruntala! pogruntala? verjetno si se zatipkala.pogruntal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 jas sem prej Ti si itak ultra pametn...skor tok, kt jest. pogruntala? verjetno si se zatipkala.pogruntal Pardon. Ja, najprej sm te mela za tipa, pol si pa tole rožico gor v ikonco dal, sm pa misnla, da si mogoče pa vseen bejba. Sorči...iz dna srca se ti opravičujem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Hypnerotomachia Poliphili 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Pardon. Ja, najprej sm te mela za tipa, pol si pa tole rožico gor v ikonco dal, sm pa misnla, da si mogoče pa vseen bejba. Sorči...iz dna srca se ti opravičujem! Shit zdaj pa še to. Ker imam eno rožco v ikonci-Van Gogh, sem pa kar nevem kaj oz. vprašanje, če sem sploh moški. Imam pač rad lepe stvari in lepe oblike in v njih rad uživam. Lepe slike, lepe ženske, lepe starine, lepe ženske....Šala, ni zamere. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 čer dvojčki Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Vse najboljse dragi Jezus! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 ... ...dvojčkom se je čist odpeglalo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 ..kwa odpeglal?? Jest sam mal recikliram Stanleya Kubricka (Full Metal Jacket; bozicna scena)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 odpeglanci, odpeglanci.... ...... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 http://www.shrani.si/pics/smiley20192849.gif OOOOOOOO čist fajn smo. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 odpeglanci, odpeglanci.... ...... .... ... ce bos se naprej tko poredna, te bomo oreng naseskal... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 ..kwa pa ti dons tko rejvas???...dons je bozic, ne pa dan norcev... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Uuuuuuuuuu! Kukuc. Kle sm.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Nekaj si zapomni!!! Jaz NIKOLI ne rejvam!!!! Lahko pijem, žuram ... karkoli. Rejvam pa ne. Ne maram rejva. :xx!:..ja, to je tvoj public image... ampak na skrivaj pa ziher sem pa tja mal zarejvas... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Fajt bo. Mystica, a ga držim? Ti ga pa skloftej. Samsooooooooooonajt, kje si ti men? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Samsooooooooooonajt, kje si ti men? ...tuki bubica... BTW: a je bozick kej puste zame pr teb??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Ja, mene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Ja, mene. ..jao, s5 bodo stroski... tale bozicek pa res kozle strelja... pol bi mi lahko vsaj jelene mal posodu... a on sploh ve kok stane sleperski prevoz iz crnuc v jarse... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 ..jao, s5 bodo stroski... tale bozicek pa res kozle strelja... pol bi mi lahko vsaj jelene mal posodu... a on sploh ve kok stane sleperski prevoz iz crnuc v jarse... kok se smejim....to lohk občutiš kot rahel potres u Jaršama. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 ...aja to si ti... sm mislu da je ze kaxn jaran vrgu rocno bombo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Lej jo Mysti mojo. A je biw pr vs tud potres? Da vidm, do kje mi nese? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Morde je blo do Postojne, ma do nas ni šlo. ..pikica, pa ti si se hujsa kot lastnik Lipe... boge zive jaslice... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.