Samson23 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 ..uf, zdele se bo usul plaz Louisinih fanov... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 ...men se zdi pa ona fuuuul v redu!!!... BTW:kdo je sploh ta Louise??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 dobra bejba. ...a ma veeelke cuclje?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 ..aja, zdej sm se spomnu... to je una ful zafrustrirana baba, ki zdaj ni vec zafrustrirana, a ne?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 glava me boli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 glava me boli. skuhaj si kak čajček, pa misli na kaj lepega Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Eh...sej bo...gnil zob tud boli, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Eh...sej bo...gnil zob tud boli, ne? ja, boli boli. ščetko v roke pa kaladont, pa bo bolše drugič Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 ne, to je blo pogovorno mišljeno...drgač me ne boli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 spet? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Jaooooooooooooo! Zob me NE boli, sam buča me! Na, zdej sm pa še sitna. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 mejte se, grem zdaj v kino ne bit preveč sitna, sem že jaz by Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 pika pikica, ne bot sitna... bodi vesela da te ne boli še zob zato se lepo smej, bot dobre vole pa boš še na glavobol pozabla Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Sm ga že skor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 bod ponosna da si dvojček, najbol srečna na svetu si lahko zato Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 bod ponosna da si dvojček, najbol srečna na svetu si lahko zato VEJŽDE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Ja kaj je zdej z vami. Kamer pogledam, nekej jamrate. Ja boščki, kaj ste pa delal. Božič je bil ne sindikalna zabava no. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 bod ponosna da si dvojček, najbol srečna na svetu si lahko zato Me zanima... in se sprašujem... to velja sam za Pikico, al na sploh za vse dvojčke/dvojčice? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Ja kaj je zdej z vami. Kamer pogledam, nekej jamrate. Ja boščki, kaj ste pa delal. Božič je bil ne sindikalna zabava no.Lako tebi, k si se cew vikend z domačo čokolado basala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 robida jst nč ne jamram?! Me zanima... in se sprašujem... to velja sam za Pikico, al na sploh za vse dvojčke/dvojčice? za vse Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 za vse ooooooooooooooooooo, zdej smo pa vsi tok ganjeni, da nm je zmankal besed Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 hmm ni vidt Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Lako tebi, k si se cew vikend z domačo čokolado basala. Ahahahahaha, točno, pa moj Alef jo je naredu po tvojmu receptu. MMMMMMMMMMMMMMMMMM Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 didl biti dvojček Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 didl biti dvojčekdidl imeti težave s slovenščina? Netipična za dvojček, da jezika ne laufa Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.