BINGA-BONGA 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 res---maš moja pisma - privat---zaljubljena????????????????????????dej povej-dej povej -- kje si jih dobila---dej no?????? sej tko je---jest mam tebe najraj-hehehehe!!!!Ja no, pr advokatu se vidma, ce bos se naprej teziu! Tm bom use pukazala! Mam jih, pa konc! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 dečko, jaz pametna sem!kaj te slovnica jebe?! kako energijo oddajaš? kva te pa to briga sploh? zakaj glih mene to sprašuješ, ki sem tko kvazi intelektualka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 binga-bonga ti si men neki druzga obljubila--se ne spomneš več? Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 ja, dej primaži mu eno na gobec, saj si štark in postaven, ga boš že! ampak, sem pa miroljuben in nežen fantek, tudi mravljice ne bi pohodil Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 mačona, dej ti mal umir tvojga tipčka, k me oke šokira z unimi tavelkimi črkami MAČONA..... pa sej revež , sam reč mu nej mal zmanjša ni moj tipček, ker ni resnična oseba, tudi če bi bil, ne bi mel šans. lahko mu pa eno primažeš, če misliš, da je resničen, ti boš že vedu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 binga-bonga ti si men neki druzga obljubila--se ne spomneš več?Lupcek moj!Zdele bo Binga od tuki vn sla,k ena tecna muha je prsla! K bo pa una utsla,bo pa Binga nazaj prsla! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!! DEJTE MIR!!!! Al se kulturn kregejte, al pa nehite, sej nismo (da ne rečem kaj!!! ) :xx!: ! Teli dvojčki so rest čist usekan, še dobr, da mam škorpijona v asc, bika v luni, devico v... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 ampak, sem pa miroljuben in nežen fantek, tudi mravljice ne bi pohodil aha, to ti pa verjamem, kok sem dolga in široka. predvsem dolga no, široka lih nisem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 sploh te ne ugovarjam več-ker očitno haluciniraš- Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 aha, to ti pa verjamem, kok sem dolga in široka. predvsem dolga no, široka lih nisem. no sej, boš že še vidla, ker mi ne verjameš, se boš zredila, da boš še široka Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 predvčerejšnjim si čist normaln govorila,dons ti pa kr neki dogaja--pa neka pisma pa neki---kva teb sploh dogaja -lol-????????????????????????????? Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 dečko, jaz pametna sem!kaj te slovnica jebe?! kako energijo oddajaš? kva te pa to briga sploh? zakaj glih mene to sprašuješ, ki sem tko kvazi intelektualka? ..uranska plat moje osebnosti mi ne da, da bi se podrejal saturnovskim pravilom strukture... ...sprasujem te zato, da se bom lahko mal smejal, ko bos kixnila... ..kaj, a si jezna name??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 heheh, dragi Seal, na tvojo željo ali kogaršnjokoli željo - dvomim. kje si pa vidu Devico/ Levinjo debelo? kurc pa tisti Jupiter in Strelec! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 predvčerejšnjim si čist normaln govorila,dons ti pa kr neki dogaja--pa neka pisma pa neki---kva teb sploh dogaja -lol-????????????????????????????? A ti to men? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 teb ja---ne vem kva ti dogaja? Lupcek moj!Zdele bo Binga od tuki vn sla,k ena tecna muha je prsla! K bo pa una utsla,bo pa Binga nazaj prsla! tole--evo---kva-zakva-od ke??????? Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 ..uranska plat moje osebnosti mi ne da, da bi se podrejal saturnovskim pravilom strukture... ...sprasujem te zato, da se bom lahko mal smejal, ko bos kixnila... ..kaj, a si jezna name??? mačkec, misliš, da maš Uran na mojem Saturnu oz. obratno? evo, smej se, sem že kixnila. jezna? nate? ne, bi te že skurcala, če bi bla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Eh itak kr eno pričkanje-lol--- pojma???????????????????????????????????????????? Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 mačkec, misliš, da maš Uran na mojem Saturnu oz. obratno? evo, smej se, sem že kixnila. jezna? nate? ne, bi te že skurcala, če bi bla. ..hehe... govorim o saturnu in uranu na splosno... nisem nate mislil... kaj a mas saturna na Unukalhaiu...tko kt M.Monroe(21.st. scorpia)???Tam mam namrec jest urana/asc... upam, da ne to ni lih najbolj srecna zvezda(po ananti naj bi bla ta zvezda najbolj zla v celem veselju oz. naj bi oznacevala hudica samega)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 ma, kaj se čem zajebavat, res nimam zdaj vole, da bi gledala karto, ti jo bom dala kar v LNF šola in se igraj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 kakšne mate to karte? Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 ..dej no, a ma kdo vec zadevc v dvojckih kukr jest... nubedn, a??? Jest. Pa spet se neki pričkate. Bom spet mitraljezko prnesla! Ratatatatatatatatatata. Na, zdej je pa mir, sm čist sama ostala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 geografske Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 kakšne mate to karte? astrološke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 geografske U, lej ga, lej ga, tega sm pa sfalila. Ratatatatata. No, zdej je pa kul. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 U, lej ga, lej ga, tega sm pa sfalila. Ratatatatata. No, zdej je pa kul. spet si sitna a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.