Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

didl pravi:
res---maš moja pisma - privat---zaljubljena????????????????????????

dej povej-dej povej -- kje si jih dobila---dej no??????

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

sej tko je---jest mam tebe najraj-hehehehe!!!!

Ja no, pr advokatu se vidma, ce bos se naprej teziu! Tm bom use pukazala! Mam jih, pa konc! xrolleyesx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Guest mačona

dečko, jaz pametna sem!

kaj te slovnica jebe?! :vragec: kako energijo oddajaš? kva te pa to briga sploh? zakaj glih mene to sprašuješ, ki sem tko kvazi intelektualka? :inocent:

Guest mačona
  seal pravi:
mačona, dej ti mal umir tvojga tipčka, k me oke šokira z unimi tavelkimi črkami MAČONA..... pa sej revež , sam reč mu nej mal zmanjša x:o)x :palec: x;)x

ni moj tipček, ker ni resnična oseba, tudi če bi bil, ne bi mel šans. lahko mu pa eno primažeš, če misliš, da je resničen, ti boš že vedu. x:Dx

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!! DEJTE MIR!!!! xrolleyesx x:Dx x:Dx x:Dx Al se kulturn kregejte, al pa nehite, sej nismo (da ne rečem kaj!!! x;)x x:Dx x:Dx x:Dx ) :xx!: !

Teli dvojčki so rest čist usekan, še dobr, da mam škorpijona v asc, bika v luni, devico v... x:Dx x:Dx x:Dx

živi in pusti živeti

Guest mačona
  seal pravi:
ampak, sem pa miroljuben in nežen fantek, tudi mravljice ne bi pohodil :vio:

aha, to ti pa verjamem, kok sem dolga in široka. xrolleyesx predvsem dolga no, široka lih nisem.

mačona pravi:
dečko, jaz pametna sem!

kaj te slovnica jebe?! :vragec: kako energijo oddajaš? kva te pa to briga sploh? zakaj glih mene to sprašuješ, ki sem tko kvazi intelektualka? :inocent:

..uranska plat moje osebnosti mi ne da, da bi se podrejal saturnovskim pravilom strukture... x8Dx

...sprasujem te zato, da se bom lahko mal smejal, ko bos kixnila... x:Dx x;)x

..kaj, a si jezna name??? :inocent: :C:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest mačona
heheh, dragi Seal, na tvojo željo ali kogaršnjokoli željo - dvomim. kje si pa vidu Devico/ Levinjo debelo? kurc pa tisti Jupiter in Strelec! x:Dx

teb ja---ne vem kva ti dogaja?

BINGA-BONGA pravi:
Lupcek moj!

Zdele bo Binga od tuki vn sla,

k ena tecna muha je prsla!

K bo pa una utsla,

bo pa Binga nazaj prsla! xrolleyesx

tole--evo---kva-zakva-od ke???????

DIDL-DADL-DOO

Guest mačona
  Samson23 pravi:
..uranska plat moje osebnosti mi ne da, da bi se podrejal saturnovskim pravilom strukture... x8Dx

...sprasujem te zato, da se bom lahko mal smejal, ko bos kixnila... x:Dx x;)x

..kaj, a si jezna name??? :inocent: :C:

mačkec, misliš, da maš Uran na mojem Saturnu oz. obratno? evo, smej se, sem že kixnila. x:Dx

jezna? nate? ne, bi te že skurcala, če bi bla. x:)x

mačona pravi:
mačkec, misliš, da maš Uran na mojem Saturnu oz. obratno? evo, smej se, sem že kixnila. x:Dx

jezna? nate? ne, bi te že skurcala, če bi bla. x:)x

..hehe... govorim o saturnu in uranu na splosno... nisem nate mislil... kaj a mas saturna na Unukalhaiu...tko kt M.Monroe(21.st. scorpia)???Tam mam namrec jest urana/asc... upam, da ne to ni lih najbolj srecna zvezda(po ananti naj bi bla ta zvezda najbolj zla v celem veselju oz. naj bi oznacevala hudica samega)...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...