Guest mačona 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 heheh, jaz mam pa zares dieto! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 heheh, jaz mam pa zares dieto! ....jaz tut... beer diet v kombinacijo s klasicno fat-gaining dieto... super rezultati... 3kg gor v 2 tednih... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 madona, to pa še meni ne uspe, ki mam Jupitra na ASC. kvečjemu kako kilo se zredim v takem cajtu, ravno tako brez problema shujšam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 ne menjam Urana na ASC za nič! (prebava hitra!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 madona, to pa še meni ne uspe, ki mam Jupitra na ASC. kvečjemu kako kilo se zredim v takem cajtu, ravno tako brez problema shujšam. ...heh..zderit se je men najmanjsi proble,...luna konj. jupiter, sonce konj. venera... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 ...heh..zderit se je men najmanjsi proble,...luna konj. jupiter, sonce konj. venera... ja, dobr, da maš Urana pol, da se hitro spucaš. ja kaj bi pa rada? a češ vidit, kok mam dolge roke do kolen? kaj pa naj pol rečem, ko zgledam ko en invalid? ( ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Pismu, staram se. Kozlarije klatim...to je edino kar mi je pr kozlih vsec... bolj star, bolj nor!!!oz. vsaj manj zapet... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 well ... hehe ... moja stara mama je imela tudi dolge roke (levinja ) Eh, sej mormo bit zadovoljni, anede?no ja, vsaj daleč sežem z njimi, pa špeha ni nič gor in izpade fragile. to pa je tudi nekaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 ..mene pa zanima, ce ma kdo od dvojckov kle gor slucajno mocne roke(glede na to, da naj to ne bi slo skupaj)??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 ...hehe... a ma kdo od dvojckov kle gor velik dnarja in ne zaklepa hise??? ...lahko pusti nasov?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 ...hehe... a ma kdo od dvojckov kle gor velik dnarja in ne zaklepa hise??? ...lahko pusti nasov?? zasluž ga, zavohi ga, ne pa kradt po bajtah, kašn dvojčk pa si, sram te je lahko :xx!: teraj!!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 sploh ne rabš tega samjlija, tvoja ikonca pove vse! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Sam sranje je, da ko bom slabe volje, jo bo treba menjat. ah ne, boš raje menjala razpoloženje Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Ooooooooooooo...ma kake diete! Glihkar toffifee jem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 jaz sem pa prej rafaelote Napisala si pa da fererote. Kje si bejbi moja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Kake plane? Aha, si hotla mene prit polupčkat v Lj, a? Ma, jst sm bla glih na pici, dobila 5 novoletnih daril od kolegic s pevskih, k se vsako leto obdarujemo in sm dobila ful hude gele za tuširat...tok lepo dišijo, da kumi čakam, da grem pod tuš! Ma, ja, čudn dan je dons. Avta so mi butnl. Sam je čist mčkn...sam zadna luč mal zbita, un je mel pa celo štalo spredi! To je pa seat! Pa še dobil smo ga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Mah ja, sej mu v bistvu nč slabga ne želim, sam na kozlanje mi je šlo, k je tok sveto zatrjeval, da ni noben tm vozu, pa del njegovga avta smo mel, pa priče! Kero tele, no. Mah... :xx!: Dejmo se raj kej bolšga pogovarjat, že tko je en folk zategnen in zatežen dons kle. Pol škatle je že finito. Nisem bla jst, prsežem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Ne, sm ti še jst pomagala. Fak, mene pa že glava boli od tega buljenja v monitor. Overdoza dns. :xx!:Ja, sej, zdej, k sm jst vsa sveža gor pršla, boš pa ti mrknla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 kje si bla pa prej? S policaji zmrzvala zuni, pol pa šla na pico in čvek, še prej pa v službi. Nismo vsi frej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 jst sm pa frej, jst sm pa frej ... tralala jst pa čokolado jem, jst pa čokolado jem....tralala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 hehehehe meni pa zmanjkalo. hehehe Jst je mam pa kokr češ. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 :xx!: Nočem vidt več niti koščka čokolade! Do jutr. Bljak. :xx!: Vse morm skrit zdej, če ne bom letela na skret. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 :xx!: Nočem vidt več niti koščka čokolade! Do jutr. Bljak. :xx!: Vse morm skrit zdej, če ne bom letela na skret. Vidiš, če bi ti jo moj Alef naredu, pa ne bi mela težav. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Vidiš, če bi ti jo moj Alef naredu, pa ne bi mela težav. a teb tvoj bosanski street fighter dela home made čokoljad??? Alef, Alef, Alef ti škrat!!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Vidiš, če bi ti jo moj Alef naredu, pa ne bi mela težav. Verjem mi, da zdej tud une ne bi niti pogledala. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.