Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

...tale luna v strelcu pa prav pase... sem se ze zbudu poln zanosa... lih prav za prednovoletne veselice... heh, edino sranje je da silvestrovo pride na luno v kozorogu... to bo vse pijano in zamorjeno... :xx!: :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

a teb tvoj bosanski street fighter dela home made čokoljad??? :O: x:Dx Alef, Alef, Alef ti škrat!!! x:Dx x:o)x

O seveda, sam se morm lepo obnašat zato. Hahahahaha

x:Dx

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

...ma kaj robida, a vi v takih rovtah zivite, da se pr vas ne da cokolade v trgovini dobit??? x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Dvojčkiiiiiiiiiiiii...kaj vsi že spite? JSt pa lih študiram, če bi šla po delu mal še vn, k me vabjo žurat. :o|o: Šta ču, šta ču? xnckrivx

Šta češ vani, anije lepše kuči !? x:Dx x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Ma, sej...pravm, da študiram...ni ga čez home sweet home, a ne? x;)x

Če bi imel svoj dom...bi potrdil tvoje besede ! x;)x Ko pa živiš pri tastarih...ni lih tolk fajn... :o|o: x:Dx

ali biče bolje x;)x

Pismu spet sem lačen ! :o|o:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Ja, sej je ista situacija pr men. :o|o: Kaj boš jedu? x:px Še zame nared. x:px x:Dx

x:Dx Trenutno se bašem z neko čudno potico...v glavnem je :yumy: misliml, da je polnjena z orehi in pinjoli...pa mal čokota je tud, če se ne varam ! x:px

Z veseljem bi te povabil na en pajs x:Dx , seveda, če bi bila mal bližje...vsaj kakih sto km ! :sori: x:Dx

x:Dx Trenutno se bašem z neko čudno potico...v glavnem je :yumy: misliml, da je polnjena z orehi in pinjoli...pa mal čokota je tud, če se ne varam ! x:px

Z veseljem bi te povabil na en pajs x:Dx , seveda, če bi bila mal bližje...vsaj kakih sto km ! :sori: x:Dx

Joj, sej potici niti na mojem spisku priljubljenih jedi, tko, da ti jo z veseljem prepuščam. x;)x Ampak vseen, hvala. x:Xx

Joj, sej potici niti na mojem spisku priljubljenih jedi, tko, da ti jo z veseljem prepuščam. x;)x Ampak vseen, hvala. x:Xx

V bistvu ni lih potica....sam mi je že jasno...kljub temu, ne veš kaj zamujaš ! x:Dx x;)x

Zdaj pa hitr grem na en xsmokex

..svizes...vrhunski sport je velik stres... x:Dx x;)x

Frank Zappa

V bistvu ni lih potica....sam mi je že jasno...kljub temu, ne veš kaj zamujaš ! x:Dx x;)x

Zdaj pa hitr grem na en xsmokex

Po moje od vsega, kar si napisal, zamujam samo tvojo družbo. x;)x Mislm, to je edin dobr od vsega blo. x;)x A res kadiš, santos? To si mal naložu, k na partyju takrat nisi. x:Ix A ne? :inocent:

Dvojčkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Alo, vstat! :vragec:

Spet sm kidala, pa to je za popizdit, tolk pada. Zdej je pa še Alef šu ta velko rundo nardit. :xx!: Ne morš verjet kolk ga je (60cm). Še mal pa ga namo mel kam metat. :xx!: Še pes ne more drgod hodit kt po skidanem in zoranem. :xx!:

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Spet sm kidala, pa to je za popizdit, tolk pada. Zdej je pa še Alef šu ta velko rundo nardit. :xx!: Ne morš verjet kolk ga je (60cm). Še mal pa ga namo mel kam metat. :xx!: Še pes ne more drgod hodit kt po skidanem in zoranem. :xx!:

a dej nehi?? tle pri nas gor na bledu, ga je že meter, pa res ga nimaš kam več metat pa še kr ga mede k pr norcih... hmmm sprašujem se kako je v Kr. Gori, michelle ni nič videt na forumu, zih jih je čist zamedlo x:Dx x:o)x

honor and respect

No pravilno ja, sej zadnje dve leti tko niste mel nč za kidat, k smo ga tukej mel čez meter.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...