Robida 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Okolica Sodražice. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 športnik pa kadi... Občasno tud športniki ga mal serjejo ! ..svizes...vrhunski sport je velik stres... Po moje od vsega, kar si napisal, zamujam samo tvojo družbo. Mislm, to je edin dobr od vsega blo. A res kadiš, santos? To si mal naložu, k na partyju takrat nisi. A ne? Kar se pa tiče cigaretkov...itak, da sem jih ene dva tri pokadil...očitno si gledala preveč v kozarec...pa si mal spregledala ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Kar se pa tiče cigaretkov...itak, da sem jih ene dva tri pokadil...očitno si gledala preveč v kozarec...pa si mal spregledala ! Sm bla ena od redkih tam, ko ni pila...sm mogla še 2 bejbi varno dostavt domov. Nevem, kaj me je tko zamotl takrat..ti si bil itak bl stran od mene, v globoki debati z Alianco, pa pol....ka pa vem, zmuznl se mi je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Sm bla ena od redkih tam, ko ni pila...sm mogla še 2 bejbi varno dostavt domov. Nevem, kaj me je tko zamotl takrat..ti si bil itak bl stran od mene, v globoki debati z Alianco, pa pol....ka pa vem, zmuznl se mi je. Nisi pila al kaj ?!?!?! Pa sem imel občutek, da smo skoraj vsi imeli vsaj po dva deci vinčka v riti ! Ko sem bil v debati z Alianco...saj v tistem trenutku sem sedel zraven tebe, halo ! Pa še Alianca mi je dala ene dva cigaretka in celo sem kadil zraven tebe... No, naslednjič, ko se bomo srečali...me ne boš vidla s cigaretkom...to sigurno, da ne ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Nisi pila al kaj ?!?!?! Pa sem imel občutek, da smo skoraj vsi imeli vsaj po dva deci vinčka v riti ! Ko sem bil v debati z Alianco...saj v tistem trenutku sem sedel zraven tebe, halo ! Pa še Alianca mi je dala ene dva cigaretka in celo sem kadil zraven tebe... No, naslednjič, ko se bomo srečali...me ne boš vidla s cigaretkom...to sigurno, da ne ! Ne, ne, sm bla pridna...sm sam en požirk traminca nardila, kje tko fajn zgledu. Pa nisi ti zraven mene sedel, no...ti si bil na koncu mize, na čelu! JSt pa na sredi.... Kdaj se naslednjič dobimo v Izoli, jst bi spet školjke, pa našo cigičko bi rada vidla spet. Tebe pa itak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Ne, ne, sm bla pridna...sm sam en požirk traminca nardila, kje tko fajn zgledu. Pa nisi ti zraven mene sedel, no...ti si bil na koncu mize, na čelu! JSt pa na sredi.... Kdaj se naslednjič dobimo v Izoli, jst bi spet školjke, pa našo cigičko bi rada vidla spet. Tebe pa itak. Pa kako nisem, če sem sedel zraven tebe, ko ti je Stane masiral tabane... Slabo se ti meni siječaš !! Ah, zaradi mene se lahk dobimo tud jutri, če je vam želja...sam Alianca ne sme manjkat...cigaretki pa to.. ! Kje pa je cigička...nič jo ne vidim...pa zadnje cajte jo tud nič ne berem !!?? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Pa kako nisem, če sem sedel zraven tebe, ko ti je Stane masiral tabane... Slabo se ti meni siječaš !! Ah, zaradi mene se lahk dobimo tud jutri, če je vam želja...sam Alianca ne sme manjkat...cigaretki pa to.. ! Kje pa je cigička...nič jo ne vidim...pa zadnje cajte jo tud nič ne berem !!?? Ja, pol pa ni čudn, da se ne spomn...veš kaka uživancija je bla, ko mi je noge masiral...veš, da nism mela cajta gledat, kdo mi z leve diha za ovratnik. Ja, vciga je pa mensezdi nov job dobila, pa zdej nima tok dostopa na internet. Škoda. Ja, vešde, se bomo jutr dobil...vsi majo celo paniko s temi nakupi in vsem živim, pa še snega je tok, da boh pomagi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Ja, pol pa ni čudn, da se ne spomn...veš kaka uživancija je bla, ko mi je noge masiral...veš, da nism mela cajta gledat, kdo mi z leve diha za ovratnik. Ja, vciga je pa mensezdi nov job dobila, pa zdej nima tok dostopa na internet. Škoda. Ja, vešde, se bomo jutr dobil...vsi majo celo paniko s temi nakupi in vsem živim, pa še snega je tok, da boh pomagi. V bistvu je lih tako blo, točn za ovratnikom sem ti dihal, a z jezikom na rami Torej cigi nič več na internetu škoda. Upam, da jo kej srečam v kratkem..., če ne celo na kakem partyu... Jutr, kje kaj kako, nič jasn ??? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 V bistvu je lih tako blo, točn za ovratnikom sem ti dihal, a z jezikom na rami Torej cigi nič več na internetu škoda. Upam, da jo kej srečam v kratkem..., če ne celo na kakem partyu... Jutr, kje kaj kako, nič jasn ??? Aja, zato sm mela pol mokre reme...mi ni blo nč jasn, od kje. Dej, če jo vidiš kaj, jo lepo pozdravi. Se pravi, jutr v Izoli, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Aja, zato sm mela pol mokre reme...mi ni blo nč jasn, od kje. Dej, če jo vidiš kaj, jo lepo pozdravi. Se pravi, jutr v Izoli, ne? Kwa si pa mislila, da te je švic udaril al kako... Vsekakor jo bom pozdravil v imenu LNF in tvojem seveda ! Kaj resno nameravaš v Izolo, al ti to mene mal hecaš ?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Kwa si pa mislila, da te je švic udaril al kako... Vsekakor jo bom pozdravil v imenu LNF in tvojem seveda ! Kaj resno nameravaš v Izolo, al ti to mene mal hecaš ?! Ah, kje...jst sploh ne švicam. Ne, nič bat, boste meli mir dol... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Ah, kje...jst sploh ne švicam. Ne, nič bat, boste meli mir dol... Jaz tud ne razen, ko sexam... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Jaz tud ne razen, ko sexam... Kaj pa je to sex? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Kaj pa je to sex? Eh, zdaj pa si me...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Eh, zdaj pa si me...! Ja, če pa ne vem. Nism zanalašč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Ja, če pa ne vem. Nism zanalašč. Čuj ti...ta tema ne spada sem...raje pustiva stat ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Čuj ti...ta tema ne spada sem...raje pustiva stat ! Seveda paše, k dvojčki radi seksaj(m)o. Ko ugotovij(m)o, kaj je to sex. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ...da ne bi slucajno kdo zacel s cebelicami... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ...da ne bi slucajno kdo zacel s cebelicami... A bi ti kej rad razložil, vsem nevednim tukaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Mislim, da tukaj bi rabil Triple, kako povedat...saj njemu to gre iz ust... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Mislim, da tukaj bi rabil Triple, kako povedat...saj njemu to gre iz ust... Ja, to pa res. Tripleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Seveda paše, k dvojčki radi seksaj(m)o. Ko ugotovij(m)o, kaj je to sex. Ne sam dvojčki! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 kozorogi tut??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 kozorogi tut??? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ...sem se odlocu, da po novem letu ne bom vec dvojcek... bom rajsi sco-devica... to bo velika popestritev za moje sexualno zivljenje...se pravi avtosexualno... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.