Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Se prav, da boš vs zategnen al kaj? Jao. :xx!:

..eh sej to sm ze itak... sam zdej bom vsaj dobu priliko da se razdevicim... x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx Aaaaaa, pol pa vredu. A se nisi že enkrat z jabolčno pito? Al to ne vela? :vragec: x:Dx

..ja ce bi se z jabolcno pito bi veljalo... jaz sem pa z figovo... ves kok se je vse vlekl... :xx!: :xx!: :xx!: x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Bogi revež...ja, nč, za nov let dobiš vbrirajočo Ančko. x:Dx

...iiiiiiiiii..kako pozorno od tebe... x:px x:px x;)x

bozicek mi za tebe bozic prnese... ti mi pa za novo leto kupis Ancko... bom pa res prsel iz dezja pod SLAP!!! x:Dx

Frank Zappa

...iiiiiiiiii..kako pozorno od tebe... x:px x:px x;)x

bozicek mi za tebe bozic prnese... ti mi pa za novo leto kupis Ancko... bom pa res prsel iz dezja pod SLAP!!! x:Dx

x:Dx Ja, ampak se je za zamislt...za božič mene dobiš, pa ti nisem zadost, tko, da morš še Ančko štepat! :vragec: :eek: Pa kam pele ta svet! xrolleyesx

x:Dx Ja, ampak se je za zamislt...za božič mene dobiš, pa ti nisem zadost, tko, da morš še Ančko štepat! :vragec: :eek: Pa kam pele ta svet! xrolleyesx

..ce pa sploh ne pridem do tebe ...ne morm pomagat, ce mas cokolado rasji od mene.. :C:

Frank Zappa

Hm...to morm pa fajn premislt, kergamam rajš. xscratchx x:Dx

ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico... x;)x

Frank Zappa

ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico... x;)x

kokosova torticaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa x:px x:Dx Morm enkrat probat, da vidm, če bom res pol hipnozo rabla...zate jo že. :vragec: x:Dx

...ohohoho... kaxni custveni izlivi.. drugic mi take zadeve rajsi na OS poslji... moram pazit na svoj imiđ zenomrzneza... x;)x

Frank Zappa

xflirtx veš, da sm čist zmedena, k sm v stiku s tabo in pol čist pozabm, na tvojih 100 zlatih pravil. :vio:

SOS!!!!!!!!!

Frank Zappa

aj wona hould jour heeeeeeeeeeend... x:Dx x:Dx x:Dx

Frank Zappa

Aha...pa ne sprašuj Binge tm, v vedeževalnci, če ti bom dala! Sm ti rekla, da do poroke na roke. :vragec: x:Dx

...kwa si pa domisljas... un se je slo za eno rezervo... ne zate... x;)x

Frank Zappa

Ja, ja, zdej se pa vn vadi. Zdej, k si zaniku, je pa sploh res. :vragec: x:Dx x:px

...man, I am toasted... zdej se moras samo se na rdeco prefarbat, da Bongina napoved dobi vsaj priliko za realizacijo... x;)x

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...