Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ...sem se odlocu, da po novem letu ne bom vec dvojcek... bom rajsi sco-devica... to bo velika popestritev za moje sexualno zivljenje...se pravi avtosexualno... Se prav, da boš vs zategnen al kaj? Jao. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Se prav, da boš vs zategnen al kaj? Jao. :xx!:..eh sej to sm ze itak... sam zdej bom vsaj dobu priliko da se razdevicim... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ..eh sej to sm ze itak... sam zdej bom vsaj dobu priliko da se razdevicim... Aaaaaa, pol pa vredu. A se nisi že enkrat z jabolčno pito? Al to ne vela? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Aaaaaa, pol pa vredu. A se nisi že enkrat z jabolčno pito? Al to ne vela? ..ja ce bi se z jabolcno pito bi veljalo... jaz sem pa z figovo... ves kok se je vse vlekl... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Bogi revež...ja, nč, za nov let dobiš vbrirajočo Ančko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Bogi revež...ja, nč, za nov let dobiš vbrirajočo Ančko. ...iiiiiiiiii..kako pozorno od tebe... bozicek mi za tebe bozic prnese... ti mi pa za novo leto kupis Ancko... bom pa res prsel iz dezja pod SLAP!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ...iiiiiiiiii..kako pozorno od tebe... bozicek mi za tebe bozic prnese... ti mi pa za novo leto kupis Ancko... bom pa res prsel iz dezja pod SLAP!!! Ja, ampak se je za zamislt...za božič mene dobiš, pa ti nisem zadost, tko, da morš še Ančko štepat! Pa kam pele ta svet! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Ja, ampak se je za zamislt...za božič mene dobiš, pa ti nisem zadost, tko, da morš še Ančko štepat! Pa kam pele ta svet! ..ce pa sploh ne pridem do tebe ...ne morm pomagat, ce mas cokolado rasji od mene.. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ..ce pa sploh ne pridem do tebe ...ne morm pomagat, ce mas cokolado rasji od mene.. Hm...to morm pa fajn premislt, kergamam rajš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Hm...to morm pa fajn premislt, kergamam rajš. ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico...ne misli na tortico... kokosova torticaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Morm enkrat probat, da vidm, če bom res pol hipnozo rabla...zate jo že. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ...ohohoho... kaxni custveni izlivi.. drugic mi take zadeve rajsi na OS poslji... moram pazit na svoj imiđ zenomrzneza... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ...ohohoho... kaxni custveni izlivi.. drugic mi take zadeve rajsi na OS poslji... moram pazit na svoj imiđ zenomrzneza... veš, da sm čist zmedena, k sm v stiku s tabo in pol čist pozabm, na tvojih 100 zlatih pravil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 veš, da sm čist zmedena, k sm v stiku s tabo in pol čist pozabm, na tvojih 100 zlatih pravil. SOS!!!!!!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 SOS!!!!!!!!! Ne vem, kaj bi rad od mene, poleg seksa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 aj wona hould jour heeeeeeeeeeend... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 aj wona hould jour heeeeeeeeeeend... Aha...pa ne sprašuj Binge tm, v vedeževalnci, če ti bom dala! Sm ti rekla, da do poroke na roke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Aha...pa ne sprašuj Binge tm, v vedeževalnci, če ti bom dala! Sm ti rekla, da do poroke na roke. ...kwa si pa domisljas... un se je slo za eno rezervo... ne zate... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 jutro dvojčki Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ...kwa si pa domisljas... un se je slo za eno rezervo... ne zate... Ja, ja, zdej se pa vn vadi. Zdej, k si zaniku, je pa sploh res. jutro dvojčki Jutro, poba....za boleče grlo grgraj žajbelj, pa med jej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 žajbel?! kje naj pa to dobim? aja, rum tut za to pomaga ne? hvala Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 žajbel?! kje naj pa to dobim? aja, rum tut za to pomaga ne? hvala Ne, rum pa po moje ne. :xx!: Pol pa čaji z velik meda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ja, ja, zdej se pa vn vadi. Zdej, k si zaniku, je pa sploh res. ...man, I am toasted... zdej se moras samo se na rdeco prefarbat, da Bongina napoved dobi vsaj priliko za realizacijo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 mah zaj sm že viski vzeu pa je prau fajn zažgalo po grlu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ...man, I am toasted... zdej se moras samo se na rdeco prefarbat, da Bongina napoved dobi vsaj priliko za realizacijo... Sej pod kožmo smo vsi krvavi, se prav rdeči, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.