Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Sej pod kožmo smo vsi krvavi, se prav rdeči, ne? ...se prav te moram najprej odreti... pol pa akcija... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ...se prav te moram najprej odreti... pol pa akcija... Ja, če je to tvoj fetiš. Kumi čakam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ja, če je to tvoj fetiš. Kumi čakam. ... ni je cez kri med sexom... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ... ni je cez kri med sexom... U, pa glih ta rdečo mam. Reci, da si za, da bi z mano šu.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ...ne mi lustov delat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ...ne mi lustov delat... Ti si taka faca, ej res. Lov ju! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ti si taka faca, ej res. Lov ju! ..I am the greatest!! ...sam to mi itak vsi govorijo... se bos mogla kaj boljsega spomnit, ce me hoces impresionirat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ..I am the greatest!! ...sam to mi itak vsi govorijo... se bos mogla kaj boljsega spomnit, ce me hoces impresionirat... Ful maš velzga lulčka. A sm zdej posekala vse izjave do zdej, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Kaj pa ti tko gledaš? Sej si sama zanč isto rekla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ful maš velzga lulčka. A sm zdej posekala vse izjave do zdej, a? ...ekh...to so ze v bolnici ob rojstvu povedal...(je mami med. sestro prasala:" Kaxen pa je?"...in m.sestra je odvrnila:"Dolg!") to je bil prvi komliment kdajkoli received... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ...ekh...to so ze v bolnici ob rojstvu povedal...(je mami med. sestro prasala:" Kaxen pa je?"...in m.sestra je odvrnila:"Dolg!") to je bil prvi komliment kdajkoli received... Pol pa nč, vdam se. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 a je to normarno da se dvojček sred zime zalubi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ja, zakaj pa neb blo...jst sm se prejšnjo zimo zatrapala.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ja, zakaj pa neb blo...jst sm se prejšnjo zimo zatrapala.... v koga pa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 V enga na J... nsim ti nikol o tem govorila sploh....sej me je minil pol, po ene 3h mescih. K je bil preveč zategnjen. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ka mu je pa blo, a ti ni hoto v faco špricnit hahaha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ka mu je pa blo, a ti ni hoto v faco špricnit hahaha Ja, ni bil tak, k si ti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ja ja vem vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 a je to normarno da se dvojček sred zime zalubi? ..za dvojcka ni normalno, da se zaljubi...kdajkoli... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 pol sn pa jaz čudn malo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 pol sn pa jaz čudn malo ...ti si revez... si ze cist na meji na raka...tko da nisi tipicn dvojck... emocionalc si... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 pol sn pa jaz čudn malo iiiiiii, a si zalublen? Vse mi povej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ...ti si revez... si ze cist na meji na raka...tko da nisi tipicn dvojck... emocionalc si... ja pizda a si na meji na raka al pa na meji na bika, nikol ne morš bit čisti iiiiiii, a si zalublen? Vse mi povej. a sn ti povedal al sn ti povedal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 jo pikivca kk si ti firbčna sej smo vsi zalublen...ne mu vesela uničt Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 viš mulo že ve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.