Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 jo pikivca kk si ti firbčna sej smo vsi zalublen...ne mu vesela uničt S čim mu ga pa uničujem, sam rekla sm, nej mi pove, a ne? Mulc. No, zdej pa vem, kera je. Aaaaaaaaaaaaa taaaaaaaaaaaa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 S čim mu ga pa uničujem, sam rekla sm, nej mi pove, a ne? Mulc. No, zdej pa vem, kera je. Aaaaaaaaaaaaa taaaaaaaaaaaa? točno tota ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Bomo zrihtali dabl dejt...jo prpelem v MB, ti pa meni kakega fajn deda zrihtaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 lahko ti celo hordo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 lahko ti celo hordo A tako povpraševanje je tam po meni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 S čim mu ga pa uničujem, sam rekla sm, nej mi pove, a ne? svizec. ja nevem lahko bi mu ga neee... mislim se komu zalub pa ga že pikaš! na to sm mislu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ja pizda a si na meji na raka al pa na meji na bika, nikol ne morš bit čisti ..ce si na meji na bika je boljs... vsaj emocionalc nisi... pa dobr se znas prodat! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ja nevem lahko bi mu ga neee... mislim se komu zalub pa ga že pikaš! na to sm misluA s tem, k sm mu rekla, da nej mi vse pove, ga pikam? Mali, da nom zaropotala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 a s kuhanco? kr prek ekrana?! obvladaš ni kej... pa ne me za uho vlečt Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ..pa kwa se na sibkejse od sebe spravljas Pika??sprav se na kaxnega mocnejsega... ce sploh tak obstaja??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 a s kuhanco? kr prek ekrana?! obvladaš ni kej... pa ne me za uho vlečt Čez koleno, pa po nagi riti....z leskovo šibo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 auuuuuu... čak boš ti vidla k bom zle atata poklicu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 auuuuuu... čak boš ti vidla k bom zle atata poklicu A je fejst? Za ponucat? Ataaaaaaaaaaaaaaaaa, pridi k teti Piki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 hmm... mislim da bi te minil ko bi ga že iz 100metrov vidla... aja od tam ga še nebi k je premajhn Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 hmm... mislim da bi te minil ko bi ga že iz 100metrov vidla...aja od tam ga še nebi k je premajhn Ah, sam, da je za ponucat! V sili hudič tud muhe žre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 čak za kaj ga rabiš? da ti povem če ti pride prau? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Si premlad, da bi ti take stvari govorila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 aha, že vem... nism premlad ka bo pa mama rekla? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 aha, že vem... nism premlad ka bo pa mama rekla? Sej ji noma nič povedla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ka pa če praša kje je? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ka pa če praša kje je? ..na instrukcijah... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ..na instrukcijah... Pr samsonajtu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Pr samsonajtu. ...kaj pikec a mu bova najprej mi2 pokazala kako se stvarem streze, a??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ...kaj pikec a mu bova najprej mi2 pokazala kako se stvarem streze, a??? Jst sm prec za. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ...upam sam da svizec nima kaxnih tezav s srcem... ne bi blo tko zgreseno, ce ga najprej posljeva mal h kardiologu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.