Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Po inštrukcijah pa še k psihiatru. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Po inštrukcijah pa še k psihiatru. ..tega pa, po objavah sodec, ze tako obiskuje... tko da tle ne vidim nbenih tezav... ...povej pol kdaj se bova parila??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Sliš se, k da bi bla dve životinji...a bo pol živalski sex? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Sliš se, k da bi bla dve životinji...a bo pol živalski sex? ....tut to... pa tut sentis... sej tle se ne gre za uzitek... tle se gre sam za izobrazevanje svizca... ...mater ce znajo svizci cokolado zavijat, je pa zadnji cajt da se onegavit naucijo! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ej, en mail mam zatenucam tvoj e-mail Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ej, en mail mam zatenucam tvoj e-mail ...dam ti ga samo ce oblubis da bos kaj opolzkega poslala!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 kaj ko bi vidva rajš prešla k dejanjem, ne samo bluzla? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 tebe sm dobila po mejlu Untitled, a ni ta tazadn, k sm ti ga poslala, glih za našga Samsonajta, no? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 kaj ko bi vidva rajš prešla k dejanjem, ne samo bluzla? ...to se mi zdi pa dost v redu ideja... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ...to se mi zdi pa dost v redu ideja... ja pizda, zakaj pa sn dvojček ha? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ...to se mi zdi pa dost v redu ideja... ja pizda, zakaj pa sn dvojček ha? Ne delita računa brez krčmarice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ne delita računa brez krčmarice. ...sej res...tle se odloca po proporcionalnem sistemu... 1kg telesne teze=1 glas... tko da sva jaz in untitled zal res nepomembna... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ...sej res...tle se odloca po proporcionalnem sistemu... 1kg telesne teze=1 glas... tko da sva jaz in untitled zal res nepomembna... no, sam, da se razumemo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 no, sam, da se razumemo. ..kva pa ce se jest prlimam na keopsovo piramido... pol sva pa mi2 skor enako tezka, a?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ..kva pa ce se jest prlimam na keopsovo piramido... pol sva pa mi2 skor enako tezka, a?? ja, zdej odvisn, kaj mermo. Telesno težo al karakterno, k po karakterni me pa ti posekaš. Mi tud 3 piramide ne pomagajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ja, zdej odvisn, kaj mermo. Telesno težo al karakterno, k po karakterni me pa ti posekaš. Mi tud 3 piramide ne pomagajo. ..evo vidis... to mi pa laska... to me impresionira... najtezji karakter... to je nekaj! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ..evo vidis... to mi pa laska... to me impresionira... najtezji karakter... to je nekaj! Kr tolaž se. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ...ce mi pa tega komplimenta res se nben ni dal... globoko si se dotaknila mojega srca... zaljubljam se... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ...ce mi pa tega komplimenta res se nben ni dal... globoko si se dotaknila mojega srca... zaljubljam se... Čutm, ja, k en klop si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Čutm, ja, k en klop si. ...clovek-klop... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ne da se mi kregat dons s tabo. Mej me rad. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ...itak vas je sam gobec..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ..jaz bom tut raj prsparu energijo za ju3snji dan... grem kr spat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.