Pika Pikica 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 A je že zbežu???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 sploh se pokazat noče Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Ja, sej...taki smo dvojčki...lapamo,pol pa vse skp nč od ns...ni nam za verjet.... Pa ne, da sm lastno raso spluvala??? Grozna sm! Res! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 no no no, dvojčki še posebaj junijski dvojčki, smo res eni "čudaki" ampak to nas dela samo posebne ja slaba lastnost je ta večosebnost drugač smo ša čist eno luškano znamence haha Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 večosebnost mhm to je to ja... hehehe...shizofrenija sej ste ful kjul... sam tale večosebnost... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>no no no, dvojčki še posebaj junijski dvojčki, smo res eni "čudaki" ampak to nas dela samo posebne ja slaba lastnost je ta večosebnost drugač smo ša čist eno luškano znamence haha Tako je!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Čaki mal.... a pol smo vsi s kombinacijo sco-dvojček sex freaks??? Dost verjetno. Ce vzames scorpiov sex drive pa ga zacinis z dvojckovo zeljo po eksperimentiranju in domisljijo...tazko kaj frigidnega ven pride. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja jest po podznaku scorpio.Hm, pa še Sonce in Venera v OSMI ("Škorpijonovi") hiši - Škorpijona, kolikor hočeš. Dvojčkov, če ne bi skoz nekaj govorila, sploh nihče opazu ne ne bi ... Ampak ikonco maš pa neviđeno - dvojčka škorpijona! Le kje s to dobu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Ampak ikonco maš pa neviđeno - dvojčka škorpijona! Le kje s to dobu? Tole sem si zamislu v glavi pol sem pa cel dan iskal primerno slikco po nesteto galerijah skorpijonov...in jo nasel. Po tem sodec sem res vec skorpijona kot dvojcka. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Ja, junijski dvojčki smo res eni psihoti...priznam, sam glih to mi je najbl všeč, da nisem povprečna, k to me pa ubija.... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tole sem si zamislu v glavi pol sem pa cel dan iskal primerno slikco po nesteto galerijah skorpijonov...in jo nasel. Po tem sodec sem res vec skorpijona kot dvojcka.Normalno. Kje s pa še vidu Dvojčka de b cel dan lahko kaj iskal?! (Že štiri minute so nekam za zapisat. Ga prehiter mine ... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 hehehee... dvojčki dvojčkasti... a ste vsi junijski klele? jz same junijske poznam... se mi zdi.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 ....pismu.....jz tut same junijske poznam.... moja lubica je dvojčica..... pomoje največje nasprotje mene..... ....sam jo mam pa ful rada.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Jp, zgleda, da več al mn vsi junijski - vsi psihoti....jebat ga, tud taki mormo obstajat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 .....ej, pa sej to je prav..... greva na kavo in se mi ni treba bat, da bo zmanjkalo teme za pogovor.... ....sploh ko opisuje kaj se ji je kej dogajalo, ma d best.... pa vsakega imenuje po imenu, kakor da jih jaz tudi poznam.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Ja, včasih se nas res ne da ustavt v čvekanju.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 ooo iiii ok pikica. da mi prec najdeš eno lukno v tvojmu urniku, da se vidva. prletim kamr čš. sam da pogledam kam sm krila dala. men se ful čwekaaaa tralala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 lohk dons...zate se vedno lukna najde! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 jaaaaa! kdaj kdaj kdaj????? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 kje? kje? kje? je bl vprašanje? Lohk po drugi uri 1x...da se še najem vmes....lakom lačen! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 čak ti pišem na os. k tole ... bojo pol vsi ke prlaufal Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>čak ti pišem na os. k tole ... bojo pol vsi ke prlaufal ja, res se je za bat.... nikol ne veš, kok skrivnih oboževalcev mava, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 lohk dons...zate se vedno lukna najde! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kok s pokvarjen! Ta prav dvojček! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 .....lubica me skenslala za dans.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.