Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

no no no, dvojčki še posebaj junijski dvojčki, smo res eni "čudaki" ampak to nas dela samo posebne x:Dx ja slaba lastnost je ta večosebnost :o|o: :inocent: x:Dx drugač smo ša čist eno luškano znamence x:Ix x:Dx haha x^x
honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>no no no, dvojčki še posebaj junijski dvojčki, smo res eni "čudaki" ampak to nas dela samo posebne  x:Dx  ja slaba lastnost je ta večosebnost  :o|o:  :inocent:  x:Dx  drugač smo ša čist eno luškano znamence  x:Ix  x:Dx haha  x^x

Tako je!!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Čaki mal.... a pol smo vsi s kombinacijo sco-dvojček sex freaks???  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:px  x:o)x

Dost verjetno. Ce vzames scorpiov sex drive pa ga zacinis z dvojckovo zeljo po eksperimentiranju in domisljijo...tazko kaj frigidnega ven pride. x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Aja jest po podznaku scorpio.

Hm, pa še Sonce in Venera v OSMI ("Škorpijonovi") hiši :eek: :eek: - Škorpijona, kolikor hočeš. :vragec:

Dvojčkov, če ne bi skoz nekaj govorila, sploh nihče opazu ne ne bi ... x:Dx

Ampak ikonco maš pa neviđeno - dvojčka škorpijona! :palec:

Le kje s to dobu? x:Dx

x:)x

Ampak ikonco maš pa neviđeno - dvojčka škorpijona!  :palec:

Le kje s to dobu?  x:Dx 

x:)x

Tole sem si zamislu v glavi pol sem pa cel dan iskal primerno slikco po nesteto galerijah skorpijonov...in jo nasel. x:Dx Po tem sodec sem res vec skorpijona kot dvojcka.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Tole sem si zamislu v glavi pol sem pa cel dan iskal primerno slikco po nesteto galerijah skorpijonov...in jo nasel. x:Dx Po tem sodec sem res vec skorpijona kot dvojcka.

Normalno.

Kje s pa še vidu Dvojčka de b cel dan lahko kaj iskal?! :eek: x:Dx x:Dx

(Že štiri minute so nekam za zapisat. Ga prehiter mine ... x:Dx )

.....ej, pa sej to je prav..... greva na kavo in se mi ni treba bat, da bo zmanjkalo teme za pogovor.... x;)x x:Dx ....sploh ko opisuje kaj se ji je kej dogajalo, ma d best.... x:Dx :palec: pa vsakega imenuje po imenu, kakor da jih jaz tudi poznam.... x:Dx x8Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

ooo iiii ok pikica. da mi prec najdeš eno lukno v tvojmu urniku, da se vidva. prletim kamr čš. sam da pogledam kam sm krila dala. x:Dx men se ful čwekaaaa tralala x:px
spet se mi je na bolš poslabšal

lohk dons...zate se vedno lukna najde! x;)x

x:Dx :vragec: x:Dx

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...