Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

:O: kak s pa zračunu? :O:

...ena prababica je bla Nemka... in glede na to da imam 2 starsa, ki imata vsak po 2 starsa in tudi vsak od njih ima dva starsa se pravi, da je blo starih starsev vse skupaj 8 (2*2*2) vsi preostali stari starsi (razen prej omenjen prababice) pa so/bli Slovenci... to niti ni nevemkaxen kunst... :o|o:

..je pa res, da se izracun zaplete v primeru, da imas 3 ali vec starsev ali je imel kaxen od tvojih starsev/starih starsev 3 ali vec starsev... hahahahahahaha...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

vsem nasim runkeljnem enga srcnga pa zdravga!!! :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Enakooooooooooo...dvojčki, a smo al nismo? x:px x:Dx x:Xx :palec:

smo!!!!!!!!!!!! :palec: (dejmo ostali dvojcki mal sodelovat v pritrjevanju... rabimo poste... v 2006 mormo skorpijone nascat!!!!) x8Dx

Frank Zappa

Jest tud vsem skup zelim vse ql x:Xx x;)x :palec:

Sej res, da kdaj ksno udarim cez dvojcke, ampak to so le trenutki slabosti x:Dx

Drugc je pa moska populacija dvojckov meni kar pisana na kozo x:Dx x:px x:Xx

Uspeh je drznim zagotovljen!

Tut jst iz srca želim vsem šupketinam, da bi bolj glasno prdele k nas carje pa nikakor ne morjo potolčt!!! x;)x x:Dx

Aja, pa srečnega pa zdravga xcheersx

:lol: :lol: dej samsonitka mal se umir, da nam samsona poklicu :lol: :P x:Dx x:o)x

honor and respect

In ker sm zdejle dobr volje, bom koj dodala še en post x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

Sicer pa: bojte se vsi, k je EnglBengl dobla leptopa (= prenosnik) in bo zdej dosegljiva tut na Triglavu (če bo signal do tja vleku hehe x:Dx ), tko da... bodo posti kr deževal od mene (k mi bo uspel tole mašinco zrihtat, jasno x;)x )

Matr, še zmer mam raj Dedka mraza, k mi leptopa prnesu, Božičk mi je sam za del prispeval x;)x x:Dx x:Dx x:Dx (pazte se, k Božiček prnaša sam likalne deske pa metle pa take stvari, Dedi je velik bl modern pa prjazn - evo lupčka Dediju x:Xx x:Xx x:Xx (no sej v resnic je bla Mama x;)x ) x:Dx x:Dx x:Dx

živi in pusti živeti

...sam preverjam ce so vsi nasi preziveli???... ce kdo slucajn ni prezivel, naj se prosim javi, da bomo vedli... x:Dx x;)x

Frank Zappa

Jst sm olrajt. x^x

...skoda... :o|o: :o|o: x;)x

Frank Zappa

xnckrivx Več sreče prihodnje leto. x^x x;)x

..heh, sej po en strani je pa dobr da si prezivela... ceprav ne vem po kateri... :o|o: x;)x

Frank Zappa

Ej, ta star, dons mam dopust, ne znese mi bit pametna. x:o)x

..men pa vcerajsni absint se dons seka... x8Dx

Frank Zappa

Ja, sej, jst sm bla pa trezna, pa so mi možgani odpovedal. Štrajkajo. A greva na Šmarno zdele? x;)x

..na smarno lih ne... loh pa kam drugam... :inocent: :inocent:

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...