Samson23 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Kam? ...ne, ne... smo se mal hecal... dons je un tahud film... ga ne zamudim za nic na svetu... mrbit kaxn druh dan... kaj pa jest vem kam, na cokolado??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ...ne, ne... smo se mal hecal... dons je un tahud film... ga ne zamudim za nic na svetu... mrbit kaxn druh dan... kaj pa jest vem kam, na cokolado??? Sej, a mislš, da se mi da? Lena sm, k fuks. No, sej film bi že gledala s tabo, sam se mi ne da do tebe prit. Lohk pa viličarja pokličm, a ne? Pa bi kitke pletla. Joj.... Sej vem, ni treba govort. Špari kisik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Lohk pa viličarja pokličm, a ne? Pa bi kitke pletla. ..sleparja... ... kitke... mhmhmh... a, da bi se kito igrala... vis, ta ideja je s5 ena boljsih tvojih!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ..sleparja... ... kitke... mhmhmh... a, da bi se kito igrala... vis, ta ideja je s5 ena boljsih tvojih!! Aha, jst bi se S kito, ti pa S kitkami. Kul. Kaj mam jst dobre ideje...pa bo butl sit in koza cela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Aha, jst bi se S kito, ti pa S kitkami. Kul. Kaj mam jst dobre ideje...pa bo butl sit in koza cela. ...sam ne omenjat butla in koze v enem stavku... bo s5 kdo reku da cez dologocasne kozoroge sinfava... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 hmmm, še vedno nevem a je to žalitev, al ne... in za koga... čeprav kva nej jst nardim, če je pa un taka pička... po moje je lahko hepi, da je tok dobri babi kot sem jst podoben, ane... ni žalitev, je samo hec Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ...sam ne omenjat butla in koze v enem stavku... bo s5 kdo reku da cez dologocasne kozoroge sinfava... Ne klič hudičev. Jst sm že...šlepar/viličar je naročen, pripravi se. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Party on. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Ne klič hudičev. Jst sm že...šlepar/viličar je naročen, pripravi se. ...to mi deli, big momma!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ...to mi deli, big momma!!! Sam še čez rame jih vržem, pa me naložijo...k se bo fajn na vašem koncu tresl, se kr na postlo prštimi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Joooj, Piky, če te neb poznala, bi te čist drugač vidla zdele v mislih Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Sam še čez rame jih vržem, pa me naložijo...k se bo fajn na vašem koncu tresl, se kr na postlo prštimi. ..pocaki z joski do Svetih treh kraljev... a bi s5 rada Jezuscka iz zivih jaslic v postojni ubila... 1X je ze od mrtvih vstal... ni lih za riskirat... ..kaj si more aliana sele o meni mislit... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Joooj, Piky, če te neb poznala, bi te čist drugač vidla zdele v mislih Šerbi v meni se je prebudila. ..kaj si more aliana sele o meni mislit... Ma, kaj si nej pa misl? Sej že ve, da si butl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 kaj si more aliana sele o meni mislit Samson, tole sem se pa že zdavnaj odločila.. da rajš sploh ne bom razmišljala... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Samson, tole sem se pa že zdavnaj odločila.. da rajš sploh ne bom razmišljala......a to tko generalno zivljenjsko??...to je dobr moto... sam se mi zdi, da si ga ukradla Pikici... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 life becomes a lot easier that way... morš probat! ma ja, sem že opazla, da mava neke podobnosti s Piky, ja.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ...a to tko generalno zivljenjsko??...to je dobr moto... sam se mi zdi, da si ga ukradla Pikici... Ja, zakaj bi pa svojo lepo glavico obremenjevala še z razmišljanjem? Bod no resn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Ja, zakaj bi pa svojo lepo glavico obremenjevala še z razmišljanjem? Bod no resn. ...Buh je djal: ukol une prilike o talentih se gre, sej ves... ugavnm: kar ti je buh dal, to mas da punucas!!!... on the other hand, je bil pa v konkretnem primeru res precej skrt... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ma ja, sem že opazla, da mava neke podobnosti s Piky, ja.. Dejstvo je, da sva obe fejst. ...Buh je djal: ukol une prilike o talentih se gre, sej ves... ugavnm: kar ti je buh dal, to mas da punucas!!!... on the other hand, je bil pa v konkretnem primeru res precej skrt... Ja, sm pa vsaj večje joške k ti dobila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Ja, sm pa vsaj večje joške k ti dobila. ...vecjih ne, samo daljse.. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Dejstvo je, da sva obe fejst. sem tole nekak mela v mislih, ja... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 sem tole nekak mela v mislih, ja... kwa ti tle, ti nis dvojček! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ...vecjih ne, samo daljse.. Zdej si pa sam sebe u drek porinu... Samson je priznal, da ma velke joškeeeeeeee!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Zdej si pa sam sebe u drek porinu... Samson je priznal, da ma velke joškeeeeeeee!!!! ..ja seveda da mam... sej sm 5 let kvihtal... se more neki poznat... ni vrag!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 kwa ti tle, ti nis dvojček! IX = Dvojcka Pih najdla neki Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.