Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

Kam? :inocent: x:Dx

...ne, ne... smo se mal hecal... dons je un tahud film... ga ne zamudim za nic na svetu... mrbit kaxn druh dan... kaj pa jest vem kam, na cokolado??? x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

...ne, ne... smo se mal hecal... dons je un tahud film... ga ne zamudim za nic na svetu... mrbit kaxn druh dan... kaj pa jest vem kam, na cokolado??? x:Dx x;)x

Sej, a mislš, da se mi da? :o|o: Lena sm, k fuks. x:px x;)x No, sej film bi že gledala s tabo, sam se mi ne da do tebe prit. Lohk pa viličarja pokličm, a ne? x:Dx x;)x Pa bi kitke pletla. :inocent: x:Dx x;)x Joj.... xrolleyesx Sej vem, ni treba govort. Špari kisik. :lol:

Lohk pa viličarja pokličm, a ne? x:Dx x;)x Pa bi kitke pletla. :inocent:

..sleparja... x:Dx x;)x ... kitke... mhmhmh... a, da bi se kito igrala... vis, ta ideja je s5 ena boljsih tvojih!! :palec: x8Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Aha, jst bi se S kito, ti pa S kitkami. :inocent: Kul. Kaj mam jst dobre ideje...pa bo butl sit in koza cela. x:Dx :lol:

x:Dx x:Dx ...sam ne omenjat butla in koze v enem stavku... bo s5 kdo reku da cez dologocasne kozoroge sinfava... x;)x

Frank Zappa

xscratchx hmmm, še vedno nevem a je to žalitev, al ne... in za koga... čeprav kva nej jst nardim, če je pa un taka pička... po moje je lahko hepi, da je tok dobri babi kot sem jst podoben, ane... x:Dx x:Dx x:Dx x;)x

ni žalitev, je samo hec x:Dx x;)x :palec: x:o)x

honor and respect

:lol: Ne klič hudičev. x:Dx Jst sm že...šlepar/viličar je naročen, pripravi se. :vragec: x:px x:Dx

...to mi deli, big momma!!! :palec: :palec: x;)x

Frank Zappa

Sam še čez rame jih vržem, pa me naložijo...k se bo fajn na vašem koncu tresl, se kr na postlo prštimi. x:Dx x:Dx x:Dx x:px

..pocaki z joski do Svetih treh kraljev... a bi s5 rada Jezuscka iz zivih jaslic v postojni ubila... 1X je ze od mrtvih vstal... ni lih za riskirat... x;)x

..kaj si more aliana sele o meni mislit... x:Dx x:Dx

Frank Zappa

kaj si more aliana sele o meni mislit

Samson, tole sem se pa že zdavnaj odločila.. da rajš sploh ne bom razmišljala...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Samson, tole sem se pa že zdavnaj odločila.. da rajš sploh ne bom razmišljala...

...a to tko generalno zivljenjsko??...to je dobr moto... sam se mi zdi, da si ga ukradla Pikici... :vragec: x:Dx x;)x

Frank Zappa

life becomes a lot easier that way... morš probat!

ma ja, sem že opazla, da mava neke podobnosti s Piky, ja.. :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ja, zakaj bi pa svojo lepo glavico obremenjevala še z razmišljanjem? xnckrivx Bod no resn. :vragec: x:Dx

...Buh je djal: ukol une prilike o talentih se gre, sej ves... ugavnm: kar ti je buh dal, to mas da punucas!!!... on the other hand, je bil pa v konkretnem primeru res precej skrt... x;)x

Frank Zappa

ma ja, sem že opazla, da mava neke podobnosti s Piky, ja.. :inocent:

xyesx Dejstvo je, da sva obe fejst. x:Dx

...Buh je djal: ukol une prilike o talentih se gre, sej ves... ugavnm: kar ti je buh dal, to mas da punucas!!!... on the other hand, je bil pa v konkretnem primeru res precej skrt... x;)x

Ja, sm pa vsaj večje joške k ti dobila. :vragec: x:Dx :lol:

Ja, sm pa vsaj večje joške k ti dobila. :vragec: x:Dx :lol:

...vecjih ne, samo daljse.. x;)x

Frank Zappa

:lol: Zdej si pa sam sebe u drek porinu... :att: Samson je priznal, da ma velke joškeeeeeeee!!!! xsmx

..ja seveda da mam... sej sm 5 let kvihtal... se more neki poznat... ni vrag!! x^x x^x

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...