Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

IX = Dvojcka

Pih :vragec: najdla neki :vragec:

..to se ne steje... vsaj kaxn midpoint bi lahko najdla, madona... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Jaz se z dvojčki ne klapam.Kaj pa vem??!Tako dvolični ste.Nikoli nevem,kaj vam hodi po glavi.Moram pa reč,da je fant od moje sestre tudi dvojček in se zelo dobro štekava.Samo on je izjema, ;)

Samson ma pa siseeeeeeeeeeeeeeeeee..... :lol: :lol: :lol:

x:Dx x:Dx x:Dx ..jao, to je pa se zame prevec trapasta debata (nisem si obetal, da bom kdajkoli izrekel te besede)... x:Dx x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Jaz se z dvojčki ne klapam.Kaj pa vem??!Tako dvolični ste.Nikoli nevem,kaj vam hodi po glavi.Moram pa reč,da je fant od moje sestre tudi dvojček in se zelo dobro štekava.Samo on je izjema, ;)

...po mojem mas ti predsodke in ze vnaprej obsojas nekoga zgolj na podlagi teh pricakovanj(a dvojcek si?, phfff) in pol valjda da tko izpade... kakor navznoter, tako navzven... trenutno zivljenje je samo posledica tvojih vzorcev razmisljanja...(Mladina 2.3.2003) x;)x

Frank Zappa

..to se ne steje... vsaj kaxn midpoint bi lahko najdla, madona... :o|o:

whatever xrolleyesx pojma nimam kwa to hočš od mene, ampak tam v unih šifrah je sam enkrat gemini omenjen in to je tle.

OK, se pokam ven, pridte v leva :vragec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:lol: :lol:

Samson ma pa zizikeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!

xsmx

Ne morm si pomagat!!!! x:Dx x:Dx x:Dx

xsmx xsmx xsmx

Frank Zappa

Guest mačona
Dvojčki, pejte se solit! xrolleyesx ker mate večvrednostni kompleks, kar se inteligence tiče, bom raje hodila samo še Leva, pa bo. hm, čas, da se začnem brigati za svoj ponos in dostojanstvo. x8Dx

whatever xrolleyesx pojma nimam kwa to hočš od mene, ampak tam v unih šifrah je sam enkrat gemini omenjen in to je tle.

OK, se pokam ven, pridte v leva :vragec:

... Ok, sej si lahka tle... nej ti bo k je lih NY... kle je itak vsa elita zbrana, naj bo to, da si lahko v najboljsi druzbi, nase novoletno darilo tebi! x;)x

Frank Zappa

... Ok, sej si lahka tle... nej ti bo k je lih NY... kle je itak vsa elita zbrana, naj bo to, da si lahko v najboljsi druzbi, nase novoletno darilo tebi! x;)x

Iiiii!!!!! xsrcx Tolk daril sem dobila za njujir, ampak tole, Samson, tole je pa... :C: cist too much za moj srček... :C:

Hvala, hvala, hvala!!!

x:Xx x:Xx x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Dvojčki, pejte se solit! xrolleyesx ker mate večvrednostni kompleks, kar se inteligence tiče, bom raje hodila samo še Leva, pa bo. hm, čas, da se začnem brigati za svoj ponos in dostojanstvo. x8Dx

Ker dvojčk je levinji na rep stopu? :vragec: Packi! x:Dx

Mačona, ti sam mal z grivo zatres, pa zarjov, bomo prec tih. :inocent:

Vidm, da ste pridni in šopate poste, pa čeprov o samsonovih joškah in podobnem... x:Dx Jest se še zmer navajam mojga prenosnika in me vse mal (milo rečeno) j...be v živ mozeg x;)x

Pozdravljam vas vse in grem, da se bom naučila delat s tole pošatjo od leptopa x;)x (btw: vesela bom vsake podpore in dobrih želja, da mi tole čimprej zlaufa, tko da... x;)x jih sprejemam od zdaj naprej x;)x x:Dx )

Pridni bodte in tisti, k me res ful pogrešate (joj, kakšna samovšečnost x:Dx x:Dx ), mal potrpte, pridem mal kasnej na klasiko nazaj x:Dx x:Dx

živi in pusti živeti

Iiiii!!!!! xsrcx Tolk daril sem dobila za njujir, ampak tole, Samson, tole je pa... :C: cist too much za moj srček... :C:

Hvala, hvala, hvala!!!

x:Xx x:Xx x:Xx

...malenkost... sej dvojcki smo po naravi radodarni... predvsem z zaljivkami...

pikec... a si kar nehala kampanjo za moje joske?? :C: :C: ...pa glih ko sm mislu it metan, da gyno fasem... da mi se bradavicke ven stopjo... x;)x

Frank Zappa

Ne,ne se motiš.Imam jaz dosti oprauka z dvojčki tako,da vem kakšni ste.

...kwa a si ti slucajno kozorog?? :o|o: x;)x

Frank Zappa

Bi prej rekla, da škorpijon. :o|o: x:Dx

...ej!!!! :vragec: ...sam nic cez nase, OK??k bo pokal!! :vragec: :vragec:

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...