Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ..ja seveda da mam... sej sm 5 let kvihtal... se more neki poznat... ni vrag!! Samson ma pa siseeeeeeeeeeeeeeeeee..... :lol: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 IX = Dvojcka Pih najdla neki ..to se ne steje... vsaj kaxn midpoint bi lahko najdla, madona... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koala 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Jaz se z dvojčki ne klapam.Kaj pa vem??!Tako dvolični ste.Nikoli nevem,kaj vam hodi po glavi.Moram pa reč,da je fant od moje sestre tudi dvojček in se zelo dobro štekava.Samo on je izjema, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Kaj si pa ti koala, da prec razrešmo tale nesporazum. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Samson ma pa siseeeeeeeeeeeeeeeeee..... :lol: ..jao, to je pa se zame prevec trapasta debata (nisem si obetal, da bom kdajkoli izrekel te besede)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 sm js vedu, da bo samson postal pička in bo pljunut valkira Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ..jao, to je pa se zame prevec trapasta debata (nisem si obetal, da bom kdajkoli izrekel te besede)... :lol: Samson ma pa zizikeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Ne morm si pomagat!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Jaz se z dvojčki ne klapam.Kaj pa vem??!Tako dvolični ste.Nikoli nevem,kaj vam hodi po glavi.Moram pa reč,da je fant od moje sestre tudi dvojček in se zelo dobro štekava.Samo on je izjema, ...po mojem mas ti predsodke in ze vnaprej obsojas nekoga zgolj na podlagi teh pricakovanj(a dvojcek si?, phfff) in pol valjda da tko izpade... kakor navznoter, tako navzven... trenutno zivljenje je samo posledica tvojih vzorcev razmisljanja...(Mladina 2.3.2003) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ..to se ne steje... vsaj kaxn midpoint bi lahko najdla, madona... whatever pojma nimam kwa to hočš od mene, ampak tam v unih šifrah je sam enkrat gemini omenjen in to je tle. OK, se pokam ven, pridte v leva Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 :lol: Samson ma pa zizikeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Ne morm si pomagat!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Nč u leva. Kle bomo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 whatever pojma nimam kwa to hočš od mene, ampak tam v unih šifrah je sam enkrat gemini omenjen in to je tle. OK, se pokam ven, pridte v leva a plačaš sobo? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Dvojčki, pejte se solit! ker mate večvrednostni kompleks, kar se inteligence tiče, bom raje hodila samo še Leva, pa bo. hm, čas, da se začnem brigati za svoj ponos in dostojanstvo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 whatever pojma nimam kwa to hočš od mene, ampak tam v unih šifrah je sam enkrat gemini omenjen in to je tle. OK, se pokam ven, pridte v leva ... Ok, sej si lahka tle... nej ti bo k je lih NY... kle je itak vsa elita zbrana, naj bo to, da si lahko v najboljsi druzbi, nase novoletno darilo tebi! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ... Ok, sej si lahka tle... nej ti bo k je lih NY... kle je itak vsa elita zbrana, naj bo to, da si lahko v najboljsi druzbi, nase novoletno darilo tebi! Iiiii!!!!! Tolk daril sem dobila za njujir, ampak tole, Samson, tole je pa... cist too much za moj srček... Hvala, hvala, hvala!!! Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Dvojčki, pejte se solit! ker mate večvrednostni kompleks, kar se inteligence tiče, bom raje hodila samo še Leva, pa bo. hm, čas, da se začnem brigati za svoj ponos in dostojanstvo. Ker dvojčk je levinji na rep stopu? Packi! Mačona, ti sam mal z grivo zatres, pa zarjov, bomo prec tih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Vidm, da ste pridni in šopate poste, pa čeprov o samsonovih joškah in podobnem... Jest se še zmer navajam mojga prenosnika in me vse mal (milo rečeno) j...be v živ mozeg Pozdravljam vas vse in grem, da se bom naučila delat s tole pošatjo od leptopa (btw: vesela bom vsake podpore in dobrih želja, da mi tole čimprej zlaufa, tko da... jih sprejemam od zdaj naprej ) Pridni bodte in tisti, k me res ful pogrešate (joj, kakšna samovšečnost ), mal potrpte, pridem mal kasnej na klasiko nazaj Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Englca Benglca, namesto želje, ti pošiljam obilo zdrave pameti, da ti bo uspelo ukrotit to zverino od laptopa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Iiiii!!!!! Tolk daril sem dobila za njujir, ampak tole, Samson, tole je pa... cist too much za moj srček... Hvala, hvala, hvala!!! ...malenkost... sej dvojcki smo po naravi radodarni... predvsem z zaljivkami... pikec... a si kar nehala kampanjo za moje joske?? ...pa glih ko sm mislu it metan, da gyno fasem... da mi se bradavicke ven stopjo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Pikica Pokica, hvala za pamet, mi bo sigurn enkrat prov pršla P.S. Srečnga pa zdravga, pa veseuga pa debeuga... pa velik prihov Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koala 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Ne,ne se motiš.Imam jaz dosti oprauka z dvojčki tako,da vem kakšni ste. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Ne,ne se motiš.Imam jaz dosti oprauka z dvojčki tako,da vem kakšni ste....kwa a si ti slucajno kozorog?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Bi prej rekla, da škorpijon. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Bi prej rekla, da škorpijon. ...ej!!!! ...sam nic cez nase, OK??k bo pokal!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ...ej!!!! ...sam nic cez nase, OK??k bo pokal!! Dej mulo, da te nom okol kepe 2x. Pa še izdajalc si! Ju mejk mi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.