Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 noben, sam včasih mi greste na živce (po pravici povedano; nenavsezadnje nisem samo Lev, a ne, ampak tudi Devica! )....jao... devica-lev... k od moje sestre tip... teli so pa res tezki... :xx!: :xx!:...provzaprov so vse kombincije leva s cemerkoli zlo tezke... edin ce je krizan z dvojckom je se kar.. haha... macona pa ne ti men o tem da majo dvojcki vecvrednostni komplex... vecinoma je resnica diametralno nasprotna in gre za kompenzacijo ... levi imajo pa dejansko vecvrednostni komplex... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 jaz vem, da sem težka. haha, ti bom že dala, križan sam z Dvojčki je še kar. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ja, majo večvrednostni kompleks, eni majo pa druge. no ja, pol pa, če drugače ne, kaj pa intelektualni snobizem? boš reku, da Dvojčki ne. pol pa recimo ena mešanica Dvojčka, Tehtnice in Leva (ker ma Lev snobizem že v krvi) ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ..intelektualni snobizem... kaxen lev-kozorog combo za gvisno... ce das se neki merkurjevega zraven pa sploh... drgac pa dvojcek al pa devica sama po sebi (ce ni kaxn lev, kozorog zraven) nista taka... dvojcek sploh ne... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 kaj se vlečeš ven? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 kaj se vlečeš ven? ..ce je pa res... kar preberi si mal literaturo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 eh, vse ob svojem času ... ( ne postanemo vsi pravi poznavalci v 2 mescih ). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 eh, vse ob svojem času ... ( ne postanemo vsi pravi poznavalci v 2 mescih )...ne morm pomagat, ce sm pa talent... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 O, jaz pa poznam enga fejst dvojčka, asc. v levu, pa je hud Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Pika, a še spiiiš? ...po mojem se vedno zajtrk je, ceprav ga je zacela ze ob 8h... sej ves-sumoborke... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 jaoooo ubila me rakija :xx!: :xx!: dost z alkoholom v naslednjih letih :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 dost z alkoholom v naslednjih letih :xx!: ...hehe... dej bod no realen.. v naslednjih dneh... al se bl iskreno-v naslednjih urah... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ne, ne! Dost je da mi manjka 4 al pa več ur filma. Prestar sn za take jajce treba bo z nečim drugim probat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Ma ja... vidm, da je tuki eno zatišje ratalo... vsi pokrepal, al kaj? Al je to sam pred nevihto, k ma, da še pride? Sicer pa, men včer zmanjkal baterije in pol je tut EnglBengl kr mrknla z neta Bom pa dones mal bl pridna... sicer mam še neki za delat, ampak bom prletela vsake tolk časa mal pogledat, da vidm, če ste se že zbudil iz kome... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Ma ja... vidm, da je tuki eno zatišje ratalo... vsi pokrepal, al kaj?..ne, ne... smo bli vsi pr piki... nismo verjel da lahko 6 pic na1X poje... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ..ne, ne... smo bli vsi pr piki... nismo verjel da lahko 6 pic na1X poje... ja, tako je kot pravi samson smo šli gledat to čudo, kako poje 6 pic na 1x noooroooo je blo kaj takega sm videl prvič u lajfu!!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 a to tko, 6-pic-ena-na-drugi-z-enim-ugrizom naenkrat al eno za drugo 6 pic naenkrat? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ...sej boste se brali o tem... vsaj ce boste brali Guinessovo knjigo rekordov 2006!! a to tko, 6-pic-ena-na-drugi-z-enim-ugrizom naenkrat al eno za drugo 6 pic naenkrat?..heh, najprej druga varianta... pa je rekla, da je se lacna... in kdo smo mi da bi ji uzitek kratili... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ...sej boste se brali o tem... vsaj ce boste brali Guinessovo knjigo rekordov 2006!! točno tako! do takrat pa imava js in samson prepoved govorit o detajlih, lahk pa vam sam rečem to, da kaj takega še nisem videl, res noooorooo, pikica je pravi požiralni stroj!!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ''vi'' ste si pa zraven eno pico razdelil, a ne? K drugač bi predrago pršlo..(no, pač upam, da ste vsaj plačal punci večerjo, če ste jo že gledal med jedjo.. men bi se zataknl..) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ''vi'' ste si pa zraven eno pico razdelil, a ne? K drugač bi predrago pršlo..(no, pač upam, da ste vsaj plačal punci večerjo, če ste jo že gledal med jedjo.. men bi se zataknl..)...mene je minil jest, k sm jo gledau, ceprav sm bil prej lacen... tko kokr te mine met otroke, ce gledas eno rojevat... aja... sej res ja... ne smeva nc vec povedat.... ze tko sva prevec... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ...mene je minil jest, k sm jo gledau, ceprav sm bil prej lacen... tko kokr te mine met otroke, ce gledas eno rojevat... aja... sej res ja... ne smeva nc vec povedat.... ze tko sva prevec... ja tuko je zej pa res dost v glavnem, bilo je nooorooooo!!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ne bi vedla tole z otroki.. Spet v dvojčkih visim, ma kaj je to z mano.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ne bi vedla tole z otroki.. Spet v dvojčkih visim, ma kaj je to z mano....zihr mas kaxn vazen midpoint pr nas... ...povej kdaj si rojena pa nahitr preverm... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ne bi vedla tole z otroki.. Spet v dvojčkih visim, ma kaj je to z mano.. to pomen, da hočeš fasat dvojčka! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.