Aliana 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ..zihr mas kaxn vazen midpoint pr nas... ...povej kdaj si rojena pa nahitr preverm...15/08/1981/9:37mensezdi da nč... to pomen, da hočeš fasat dvojčka! ja, z dvojčkom Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 15/08/1981/9:37mensezdi da nč...ja, z dvojčkom ja pa sej sm mel v mislih dvojno penetracijo ti ti ti aliana zate je en že premal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 6 pic? to ma pika samo za podlago Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 15/08/1981/9:37mensezdi da nč... ..kok pa mas pa ti midpointov v dvojckih...uuu... od vec kot 40 niti enga samega... ...pa planeta tut cist nbenga... hudo... ..zato pa si tukaj... tko, kokr je seal reku..to ti manjka... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 to bo to, kompenzacija zdej mi je pa jasno ratal zakaj moj lajf ni perfect... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 6 pic? to ma pika samo za podlago ...seveda, ona jih lahko vec... samo je ubrala taktiko Sergeja Bubke... vsakic bo rekord povecala za eno... bo vsaj vsak let lahko v Guinesu no3... ce bi jih ze prvo leto 24, bi bla samo eno leto no3... to bo to, kompenzacija zdej mi je pa jasno ratal zakaj moj lajf ni perfect.....sam teb se itak vidi, da nimas kaj dosti dvojcka... tisti, ki ga majo vsaj nekaj tega nikakor ne morejo skriti(se Marsa ki ima samo ogromn midpointov tam)... nisi cveka... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ..sam teb se itak vidi, da nimas kaj dosti dvojcka... tisti, ki ga majo vsaj nekaj tega nikakor ne morejo skriti(se Marsa ki ima samo ogromn midpointov tam)... nisi cveka...a to mi manjka.. jaz se pa že cel lajf sprašujem zakaj se nisem sposobna o vremenu pogovarjat... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 to bo to, kompenzacija zdej mi je pa jasno ratal zakaj moj lajf ni perfect... no k ga boš fasala od dvojčka, se ti bo pa odprl nov svet in tvoje življenje bo postalo perfect Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 a to mi manjka.. jaz se pa že cel lajf sprašujem zakaj se nisem sposobna o vremenu pogovarjat... ...heh, to ni od nas... dvojcki pa res nismo tko boring, da bi se moral o vremenu pogovarjat... vidim, da ne poznas kaj dost dvojckov... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 no k ga boš fasala od dvojčka, se ti bo pa odprl nov svet in tvoje življenje bo postalo perfect Sem že.. se ni odprl nov svet.. ni blo perfect... .. tko, furjasto... ne zame......heh, to ni od nas... dvojcki pa res nismo tko boring, da bi se moral o vremenu pogovarjat... vidim, da ne poznas kaj dost dvojckov... it was a joke tistih par, k jih poznam, so mi čist kul.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 it was a joke tistih par, k jih poznam, so mi čist kul.....heh, sej tist da nismo dolgocasni...je bil tut hec... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Sem že.. se ni odprl nov svet.. ni blo perfect... .. tko, furjasto... ne zame... aaa kurac, pol pa ni bil pravi dvojček in ne pravi dec, ampak... :xx!: a lahk js popravim ta vtis? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ,,cudn, da Pikice se ni... verjetn je sla na repete.. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ,,cudn, da Pikice se ni... verjetn je sla na repete.. ja človek a si pozabil, dones imajo pri njenih sosedih kurje bremze pa pire krompir, to bo to Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ja človek a si pozabil, dones imajo pri njenih sosedih kurje bremze pa pire krompir, to bo to ...pa bndibjo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ne folgajo s šleperji zraven vozit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ...heh, to ni od nas... dvojcki pa res nismo tko boring, da bi se moral o vremenu pogovarjat... vidim, da ne poznas kaj dost dvojckov... jh...pa glih tako je...včasih ste ful boring.....prisotni ste izvzeti.... sicer pa.....samson, kaj je s temi midpointi...čemu to služi in kaj pove?..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 aaa kurac, pol pa ni bil pravi dvojček in ne pravi dec, ampak... :xx!: a lahk js popravim ta vtis? bom razmislla... Sam drgač, tko za v temo vprašanje.. a to je tko, normalno za dvojčke, da tko naspidirano vse počnejo.. mislm, tist, saj ne da bi seksu kej manjkal, sam tko no.. (tole se bo čist narobe slišal, pa NI tko mišljen) na hitr je vse... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 na hitro? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 jh...pa glih tako je...včasih ste ful boring.....prisotni ste izvzeti.... sicer pa.....samson, kaj je s temi midpointi...čemu to služi in kaj pove?.......brez advokata ne bom odgovarjal.. jah povejo kako se energije dveh planetov izrazajo... ce je na tej tocki kaxen tretji planet... je potem ta planet obarvan z obema dvema... dost zapleteno za v 1 stavku razlozit..... ..dvojcki dolgocasni?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 bom razmislla... Sam drgač, tko za v temo vprašanje.. a to je tko, normalno za dvojčke, da tko naspidirano vse počnejo.. mislm, tist, saj ne da bi seksu kej manjkal, sam tko no.. (tole se bo čist narobe slišal, pa NI tko mišljen) na hitr je vse... a ne moreš dohajat? se znamo tud čist prilagodit Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Sam drgač, tko za v temo vprašanje.. a to je tko, normalno za dvojčke, da tko naspidirano vse počnejo.. mislm, tist, saj ne da bi seksu kej manjkal, sam tko no.. (tole se bo čist narobe slišal, pa NI tko mišljen) na hitr je vse... ...jah odvisn... za uzivanje si ponavad vzamemo cas... je pa res, da mamo precej hitr tempo zivljenja... verjetn najbl naspidiran lajf v vsem zodiaku... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ..brez advokata ne bom odgovarjal.. jah povejo kako se energije dveh planetov izrazajo... ce je na tej tocki kaxen tretji planet... je potem ta planet obarvan z obema dvema... dost zapleteno za v 1 stavku razlozit..... ..dvojcki dolgocasni?? ne morem pomagat, če je pa res! ful ste fajn v družbi pa to.....če ste pa na samem s kom pol je pa takoj kažin.....jp....včasih ful dolgočasni. a mi lahko brez advokata kaj poveš o mojih midpointih in njihovih vplivih?....a moram micka zvlečt u to temo..... ...jah odvisn... za uzivanje si ponavad vzamemo cas... je pa res, da mamo precej hitr tempo zivljenja... verjetn najbl naspidiran lajf v vsem zodiaku... đizs...pa kje jih js najdem....poznam par primerkov, ki niti pod točko razno ne živijo tako....u bistvu so še bl počasni kot megla..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ne morem pomagat, če je pa res! ful ste fajn v družbi pa to.....če ste pa na samem s kom pol je pa takoj kažin.....jp....včasih ful dolgočasni...jah ko si v druzbi spila sonce... ko si privat spila luna... ki pa ji pri teh ki jih ti poznas lahko tut npr. v kaxnem dolgocasnem kozorogu ali pa buhnedah skorpijonu... ...za midpointe pejt na www.noeltyl.com Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 a ne moreš dohajat? se znamo tud čist prilagodit a ti je ful do tega, da bi dokazal? ...jah odvisn... za uzivanje si ponavad vzamemo cas... je pa res, da mamo precej hitr tempo zivljenja... verjetn najbl naspidiran lajf v vsem zodiaku... ja no, verjetn res ne morem dohajat, to bo to sej sem čist rada naspidirana, na vsake tolk časa, sam pol rabim pa tko totalno na easy čas za umirit se.. uni dvojčki, ki jih jaz poznam, tega časa ne rabjo kej dost... Ma grem jaz Batmana gledat zdej.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.