Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Ma grem jaz Batmana gledat zdej....kaj pa je s5 uspicil, da je po TV-ju... ti, ti Valkirin sinko! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 aaaa tako....aha...bolj jasno....sam nekam ne bi rekla, da sem privat dvojček....razen potrebe po druženju..... pogledala na link....sam nikjer ne najdem....ma nič...bom prežvela tud brez tega, kaj pa čem.....vseeno hvala, samson! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 aaaa tako....aha...bolj jasno....sam nekam ne bi rekla, da sem privat dvojček....razen potrebe po druženju..... pogledala na link....sam nikjer ne najdem....ma nič...bom prežvela tud brez tega, kaj pa čem.....vseeno hvala, samson!...poglej pod analytical techniques al neki tazga... pol se ti odpre seznam clankov... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ...uf....hvala!... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ...uf....hvala!... malenkost! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 heh...zdej sem pa čist brez teksta.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 heh...zdej sem pa čist brez teksta.... ...pa res neki sajt nagaja... probi kasneje... ce ne bo slo povej... pa ti posljem po koncu filma se enih par linkov na midpointe... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Jao... boge pice Ampak k človk tkole bere, ga prime, da bi tut sam šu neki pojest (k da že ni blo dost vsega zdjele v teh dneh ) Je pa Pikica res nekam tih... me prov zanima kolk vam jih bo napela, k bo nazaj pršla (sploh tebe bo vzela na piko, Samson - ampak to ni nč novga ) Nč, jest grem res neki pojest... Se vidmo mal kasnej... Sam, da se še pohvalm, kolk sm bla pridna: sm že prevedla en fuuuuuuul zaj... tekst - pridna , zdej mam pa sam še 6 strani enga še bl zaj... teksta (do jutr!!! ) Nč, se vidmo... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Je pa Pikica res nekam tih... me prov zanima kolk vam jih bo napela, k bo nazaj pršla (sploh tebe bo vzela na piko, Samson - ampak to ni nč novga )..to se pa res ni za bat... sej pikica razume hec... privat se mi2 cist dobr stekava... a, ne Pikc? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ..to se pa res ni za bat... sej pikica razume hec... privat se mi2 cist dobr stekava... a, ne Pikc? Ja, ja mal na dušo popihat, pa bo koj bolš Sej verjamem, Samson, sm vaju že večkrat brala... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 a ti je ful do tega, da bi dokazal? za čast dvojčkov, vse! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Dvojčki smo itak zakon ampak danes res nism čist nič naspidirana tipa dvojčka pa še nism imela... zna biti zanimivo... hm hm Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 za čast dvojčkov, vse! Ahm.. in zdaj bi se jaz mogla žrtvovat, da boš ti dvojčkom čast reševal? Hja, pa itak je en problem.. statistika, veš.. morta bit vsaj dva, da vtis popravta Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Hja, pa itak je en problem.. statistika, veš.. morta bit vsaj dva, da vtis popravta gemini's gotta do what gemini's gotta do!... tko da se se jaz zrtvujem za domovino... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Hja, pa itak je en problem.. statistika, veš.. morta bit vsaj dva, da vtis popravta tega problema ni več! Samson se je pogumno javil in se bo žrtvoval za domovino dvojčkov Samson you gotta do what gemini's gotta do! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 hmm zakaj se mi je zdel, da bo neki tazga.. no, tkole... če smo čist natančni.. pol šele na nulo pridemo.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 hmm zakaj se mi je zdel, da bo neki tazga.. no, tkole... če smo čist natančni.. pol šele na nulo pridemo.. dej ne bod tok vzvišena pa naduta k ga boš enkrat ornk fasala od tapravga dvojčka boš čist ponižana in zate bo obstajal samo še dvojček in samo dvojček! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Jao, kaj vse berem...vidva sta pa res eni dve pički (Samsonajt in Sealko)! Smo rekl, da to skrivnost ostane, pa sta prec vse razbobnala. Aja, glih jem zdej. Pa lepo, da ste me tok pogrešal....sej vas mam jst tud rada...burrrrrrrrrp. privat se mi2 cist dobr stekava... a, ne Pikc? To so kr ene tvoje sanje. Jst te ne maram. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ...dejmo hi3... a je se kdo nas tle??? ..lihkar opazu, da je se 1 dvojcek lihkar na forumu... mogoce se bo se ta zrtvoval... dejmo Pikica!! To so kr ene tvoje sanje. Jst te ne maram. ..a tko??... a pol si me sam izkoristila?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 EEeeej, Piky!!! dej ne bod tok vzvišena pa naduta k ga boš enkrat ornk fasala od tapravga dvojčka boš čist ponižana in zate bo obstajal samo še dvojček in samo dvojček! pol pa folk neki čez leve in samovšečnost... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 EEeeej, Piky!!! pol pa folk neki čez leve in samovšečnost... to ni samovšečnost, ampak dejstvo! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Za kaj me pa rabte? Se mogoče javm...če bo kej v zvezi s hrano? Ej, Aliannnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaa!!! Ne se jima pustit, sej sam lapata...k bi pa do akcije pršlo, bi bli pa tički povešeni tko, kt nosovi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Za kaj me pa rabte? Se mogoče javm...če bo kej v zvezi s hrano? Ej, Aliannnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaa!!! Ne se jima pustit, sej sam lapata...k bi pa do akcije pršlo, bi bli pa tički povešeni tko, kt nosovi. hmmmm pravjo že tko, kakršen na glavi nos, takšen v hlačah kos! hmmmm zej pa sm konfjuzed Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 A niste dvojčki mal dvolični...btw !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Ej, Aliannnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaa!!! Ne se jima pustit, sej sam lapata...k bi pa do akcije pršlo, bi bli pa tički povešeni tko, kt nosovi. ... to pa res... tale Mystica in EnglBengl sta polna dreka... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.