Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Dost verjetno. Ce vzames scorpiov sex drive pa ga zacinis z dvojckovo zeljo po eksperimentiranju in domisljijo...tazko kaj frigidnega ven pride. x:Dx

xNNx Nemogoče je kaj frigidnega ustvart v tej kombinaciji, probu pa ne rata :vragec: xDDx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

xNNx Pa najd koga k mu je dolgcajt z dvojčkom. Pr nas nikol ne veš na koga boš naletu, pa vsak fura svoj ekstrem, ni čudn da mamo tolk dela sami s sabo. Hororskop :vragec: x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

<{POST_SNAPBACK}>A tebe tud tok zebe? Zgleda, da so mi pozabl centralno ob rojstvu naštelat....al pa rabm enga vročekrvnega deda. Če moj podpis pogledaš, ti je lohk jasn, da nov nč s tem! x:Dx

A ni dobr, no? x:Dx  x:Dx  x:Dx

U mater, sele zdele vidim. x:Dx x:Dx :palec: x:Dx

Ti svetujem kaksen kloster Franciskanov, uni ze letaaaa niso zenske vidli...bos prsla na svoj racun. x:Dx :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

a zebe č me? ko cucka, zmeri, moj bi pa rad da brez pižame spim k je kao bol seksi pa to :o|o: mislim sej je, sam mene glih pobere x:Dx

podpis pa vse pove, sam ne se dat, te je škoda za v kloštr pa za sveče tud x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

al pa se boljs-cisterijancev!!! :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Ma, bom šla kr med babe...mal na sveče... x:Dx klinc vas gleda, dece nesposobne...samson, sej to ni direkt nate letel...tebe še ne poznam, sam glede na to, da s dvojčk.... :o|o: hihi :vragec:  x:Dx  x;)x  x:Dx

Z dvojckom je najboljse, se ko si sama z njim v bistvu sekas menage a trois. :vragec: :palec:

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Sam, če bi midva seksala, bi bil to menage a douze! x:Dx Sej veš: Dvojček/riba/opica=6 + Dvojček/scorpio/opica=6 = 12!!!! Kera orgija! Ajo, me že glava boli... x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx Zanimiva ideja.... :palec:

Kaj pa kaj pocenjas dans proti veceru.... x:Dx :vragec:

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...