Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

Ej, jst samsonu tud v živo povem, da je ena sitna griža, pa butl na kvadrat, a ne, samson...povej ji, da me nov podcenjevala. :vragec: x:Dx

ej piki, jaz te prou nc ne podcenjujem.....si pa res strup iz male steklenicke in to rajcaaa skorda ne tud mene..kaj sele tipcke,,,kr taka ostan :palec: x;)x

Put cliches in museums
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Ej, jst samsonu tud v živo povem, da je ena sitna griža, pa butl na kvadrat, a ne, samson...povej ji, da me nov podcenjevala. :vragec: x:Dx

..ja, ja jest pa piki recem, da je platfusarka pa je... mi2 si v zivo se vec poveva kukr kle gor... x^x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Je, kralj, ja. xyesx Kralj norcev. :lol: Eh, sej bi mu prskrbele dalilo, sam je gej. x:Dx x:Dx x:Dx xnckrivx :lol:

..jah, ko gre clovek 1X s Pikico spat, se marsikaj spremeni... :vragec: x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Je, kralj, ja. xyesx Kralj norcev. :lol: Eh, sej bi mu prskrbele dalilo, sam je gej. joj kaj ne poves, a res??? kaj se pol samson tok poteguje za moje objeme??? cudno cudno
Put cliches in museums

Ja itak... Samson je zdej tvoj prjatu, ostali smo pa slovenclji... ti si pa nova pa ne dojemaš, da mi tko že neki časa debatiramo in se tut v živo dobivamo x;)x ... če hočeš bit boljša, pol bot...

aha ,ena se je ustrasla, da je prsla konkurenca.....jao jao zenska mal vec samozavesti u lajfu bo treba nagrebst......nc nc se bat.....dokler verjames vase, si boljsa,,ko bos nehala,bos itak pogorela...jammm

Put cliches in museums

Je, kralj, ja. xyesx Kralj norcev. :lol: Eh, sej bi mu prskrbele dalilo, sam je gej. joj kaj ne poves, a res??? kaj se pol samson tok poteguje za moje objeme??? cudno cudno

...ne, vem k sm su s Pikico sm bil tko razocaran... da sm kar obupal nad zensko vrsto... v tebi vidim luc, ki bi lahko s5 speljala na prava pota... x;)x

Frank Zappa

on se poteguje za vsako x;)x (beri nazaj, njegove izjave)

pa tud ni edini, ki to počne....hec je hec...in tega je tle dost, tam...sam ne stvari resno jemat, pa bo.... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

on se poteguje za vsako x;)x (beri nazaj, njegove izjave)

..to pa ni res... zate se nism... :vragec: x8Dx x:Dx x;)x

Frank Zappa

b 12:00' post='608824']...ne, vem k sm su s Pikico sm bil tko razocaran... da sm kar obupal nad zensko vrsto... v tebi vidim luc, ki bi lahko s5 speljala na prava pota... x;)x

joj samson, zej si se mi pa res zasmilu......ti bom pustila kr tel.st.,da popraus vtis o zenski vrsti.......a prou??

x;)x

Put cliches in museums

:vragec: :vragec: :vragec: Ta net u službi mi tok počas dela, da ne morm sprot jebat Samsonajta. Jezna! :vragec:

Nč, grem zdej k cenilcu, da mi ocen škodo na avtu, pol pa v štacuno, si nardim kosiw, pol se me pa pazi! Ne bom nežna. x:Dx x:Dx x:Dx

Ej, pridni bodte...Piki ma vas rada.

P.S. Samson, sm unga mojga kolega, k ti je tok všeč, vprašala, če bi šu s tabo vn, pa je reku, da ne mara PIČK! :lol: x;)x

P.P.S. Valkira, če je samozavest preveč škode utrpela, zdej, k maš konkurenco, ti je vedno na voljo moja rama za plakanje. x;)x xsrcx x:Dx

P.S. Samson, sm unga mojga kolega, k ti je tok všeč, vprašala, če bi šu s tabo vn, pa je reku, da ne mara PIČK! :lol: x;)x

...heh, za vsako rit se palica najde... x;)x

Frank Zappa

... aha pol si že ugotovu ker pripomoček ti najbolj ustreza... no, mal je staromoden... če hočeš ti kupim vibrator,

..OK, sam da bo res nou... da mi ne bos kaxnga od tvojih 49-ih rabljenih podvalila... znucane kar sama mej x;)x

P.S: zelo me veseli, da nam scorpije pomagaju v boju s scorpijoni... x:Dx

Frank Zappa

... vseen boljš en razkužen od 49 uporabljenih, kot pa ena nerazkužena, umazana palica... x;)x x:Dx

..heh, a mislis da sm jest ti da kar planem cim vidim neki s fijem nad 3cm???jest mam kontrolo nad sabo... x^x x^x x;)x

..kar se pa odhoda tice... se pa kr mal spomni, kdo me je prosu, da naj ostanem kle gor... ker da je brez mene ta forum cist brezveze...

Frank Zappa

Evo, ajm bek, redi for fajtin. Kje si Samsone, da te nabijem u rito? x:px xnckrivx :inocent: x:Dx

...no kar vzemi si tiste 3 urce, da najdes tica med vsem tem salom... :vragec: x;)x

Frank Zappa

x:Dx Te bom kr s Hansom...mojim vibrirajočim se prijateljem...kr bolniško si vzem za 1 teden...ne vem, če boš lohk hodu. :vragec: x:Dx

..heh a s tazanucanim... heh.. 2 cm zame ni zadost... x:Dx x;)x

Frank Zappa

..heh a s tazanucanim... heh.. 2 cm zame ni zadost... x:Dx x;)x

Ja, sej vem, da je tvoja rita že ornk obdelana in bo treba ornk makino zate najt...ampak nč bat, Hans ti bo kos. x:px x:Dx

Joj, kere debate mava...me je kr sram...grem se skrit, preden to kdo prebere. :inocent:

Ja, sej vem, da je tvoja rita že ornk obdelana in bo treba ornk makino zate najt...ampak nč bat, Hans ti bo kos. x:px x:Dx

...ni res... usnje je trpezno... x:Dx x;)x

Frank Zappa

No comment...you sicko xrolleyesx x:Dx

...heh, kdo to pravi... kaj pa zadnjic k sm te mogu z litrco v anus??? x:Dx x;)x

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...