seal 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ihaaaa (tale smeško je dobil nekaj v anus) misti, kaj to meni pove?? ti imaš rada anale znam ja tebe, kda puška, pištol bila Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 emmm ... ne bom tukaj razglabljala o mojih sexualnih izkušnjah in fantazijah. Moram ohranit malo kozorogovske drže, ane? Hladna k špricer. LOL hmmm, lahk bi se mal po cashyu vrgla Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ...heh, kdo to pravi... kaj pa zadnjic k sm te mogu z litrco v anus??? Tist n bla litrca...tist je biw štefan! Ej Piki, tm ... mende 25. januarja računaj, da si boš morala vzet kakšno uro fraj zame. Zmejnenu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ...kwa je dons en tezek dan... skor tok k Pikica... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ...kwa je dons en tezek dan... skor tok k Pikica... Skregana. Res. Kar je pa preveč,, je pa preveč. ne morm več. Ubit se grem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Skregana. Res. Kar je pa preveč,, je pa preveč. ne morm več. Ubit se grem. ..dej no puncka... sej ves, de se hecam... sej si ful vrei!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 modela, kake mata! prav zanimivo vaju je brat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 pikica, kako kej dan po štefanu? a široko hodkaš? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 pikica, kako kej dan po štefanu? a široko hodkaš? Občutno bolj, kot takrt, k si me ti nabrisu...le kaj ti to pove. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Občutno bolj, kot takrt, k si me ti nabrisu...le kaj ti to pove. hohoho, to nisem bil js, ampak moj NEposrečeni klon Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 hohoho, to nisem bil js, ampak moj NEposrečeni klon Slaba tolažba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Občutno bolj, kot takrt, k si me ti nabrisu...le kaj ti to pove. Kako že samson reku.. set, match, neki v tem stilu... Tale najboljša iz zadnjih 4 strani Glihkar dam pršla, mam še ful dela, da vas predelam.. Aja, Samson.. nisem bla v knjižnici... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Aja, Samson.. nisem bla v knjižnici... ...sej ne gori voda... ...sam ju3 pejt pa reeeees!!! ...resno: ko bos sla, bos pac sla, ni sile! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ... kva a vidva sta ena u iber knjižna molja ... sam knjižnica rula, vse drugo beda... a kej dogaja tam...grupno čitanje... Ej, Valkira, to je sam šifra Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ... kva a vidva sta ena u iber knjižna molja ... sam knjižnica rula, vse drugo beda... a kej dogaja tam...grupno čitanje... ...heh sej ves kako je pravu druze Tito: "Ucite se, ucite se in se 1X ucite se! Kajti le kdor se bo ucil bo kaj znal in le kdor bo kaj znal bo lahko koristil svoji domovini!" ...kako pa to da si pozrla svojo besedo??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ja, sej veš no ... to je sve zbog tebe - da se ne boš počutil kot kastriran bik, se pravi vol, in ne boš osamljen primer pri žrtju svoje besede......kako elegantno lazes... mas stil, morm priznat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Dvojček mi vsak dan pošlje 25 sms-ov ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Dvojček mi vsak dan pošlje 25 sms-ov ... Men pa lev nbenga. A zamenava mal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Men pa lev nbenga. A zamenava mal? Lahko.. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Lahko.. Deal...kok maš cifro, da jo dam unmu butlu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Japajade..da m mela pol 50 sms-ov... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Jaz sem tud mislila. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Kdor zna, pa zna...In dvojck zna okol prinestRes je, pa ne sam dvojček...grem jst raj spat, predn bom kako ''pametno'' butnla. Nočko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Jh...ne bi rekla... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ...mogoce je pa dvojcek-sco... tih se pa mirkaj... manipulisu sa mnogo dara......jao... kva sm unicen... rabm toplice!! :xx!: :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.