Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Aaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Aaaaaaaaaaaaaaaaa ..kaj si se ustrasila... eh, puncka....to ni kaca... sam tolk me je v hlacah... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ..kaj si se ustrasila... eh, puncka....to ni kaca... sam tolk me je v hlacah... Grem stavt, da bi se dons ti mene ustrašu, k sm razpizdena u iber!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 što te muči, njofra? Služba, jebemo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Služba, jebemo. ..pa ja nisi zaradi take malenkosti jezna?? ...ves kwa je zur ce nikjer ne delas... sam mene poglej... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ...men je cist kul... nic mi ne manjka... se najmanj kaxen bebo, ki naj bi bil moj sef... ceprav mam res pocas ze mau filinga nekoristnosti... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Ja, vidva nimata 60 jurjev kredita za faks vsak mesc, jst bi tud drgač z veseljem doma čepela in se po riti praskala. Valkira, služba bo tvoja, čutm. Sm že klicala na študenta, k poznam šefa, sm prva na listi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Sm že klicala na študenta, k poznam šefa, sm prva na listi. ..ne sekiri se... pol bos pa se uno sluzbo na radiu dobila, pa si na konjcku!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 MALO IZOBRAZBE NE ŠKODI ..vidim, da so se Titove besede, ki sem jih vceri cititru, globoko dotaknile tvoje duse... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Eh Valkira,.......izobrazbo je fajn tud uporabljat ne sam gledat,...tak da dvojčki,.....aja sej maš prov,...jezij jim res dobr "laufa"! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ..jezij jim res dobr "laufa"! ..scorpios, be affraid.. be very affraid... v parih dneh sva Pikica in jaz zmanjsala zaostanek na piclih 100 strani... ...do sonca v dvojckih boste gvisno mogle predat prestol!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Eno sm že klicala, sam m i ne more garntirat res 8 ur, vsak dan. Klinc, pol pa nč. Druzga sm klicala, se ne oglasi...neko tajništvo v pravni pisarni. Jao.... še iščem. Držte pesti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Držte pesti. ... ful je tezko tipkat s stisnjenimi pestmi... ...ampak, naj ti bo... zate vse!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ... tut jezik je pri njih nekoristen pri obdelavi finih stvari... ........zavisi od finoče.....drži Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ...pridne scorpije... sej je vseen kaj pisete... sam da pisete... mi rabmo poste... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 No, vsaj kle me v dobro voljo spravlate. Ja, s Samsonom sva si zadala, da vas prehitiva....pa glej, da novš spet ke rinu...lohk greš pogledat sam, kaj so napisale, jih citiraš, komentiraš pa tuki. Ok? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ah, poba... ni blema... če ti je to tok pomembno, ti bom celo jst (škorpija) dobra duša pomagala ... pri nas škorpijah je to nastalo sponatno in ne načrtno ... če bi vedli, da te bo tako prizadelo, zagotovo tega ne bi storile ..ja, ja kar ven se vlec... ste si une scorpio zurke sam zato zmislile, da vec postov nastepate... Pikica, mi2 sva klele motor tega topica... na naju je to breme!!Sam tok, da se zavedas!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 No, vsaj kle me v dobro voljo spravlate. Ja, s Samsonom sva si zadala, da vas prehitiva....pa glej, da novš spet ke rinu...lohk greš pogledat sam, kaj so napisale, jih citiraš, komentiraš pa tuki. Ok? ......če bo uspel do dvojčkov prav cajt pridet...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ......če bo uspel do dvojčkov prav cajt pridet...... ..ni blema.. mam tut neki sco/dev v seb, tko da samokontrola je... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Ej, kake face ste! Samson, jst se zavedam svojih dolžnosti in se bom potrudila...sam ti si mi tak sumljivc in hinavc, da vem, da te bom mogla strogo kontrolirat, da novš pr sosedih visel. Zdej, k sva pa še božji blagoslov fasala, pa ni hudič, da nama ne rata. Ja, dvojčkovska tekmovalnost je huda reč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Ej, kake face ste! Samson, jst se zavedam svojih dolžnosti in se bom potrudila...sam ti si mi tak sumljivc in hinavc, da vem, da te bom mogla strogo kontrolirat, da novš pr sosedih visel. Zdej, k sva pa še božji blagoslov fasala, pa ni hudič, da nama ne rata. Ja, dvojčkovska tekmovalnost je huda reč. ...blagor Dvojckom, kajti ti bodo dezelo zasedli!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 a k sosedam hodiš? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ...dons srecu enga bivsga sosolca iz OS... ga nism vidu ze 8 let... totalna faca, je prec padl 5 pirov... itak, da je dvojck... ceprav tega do dons nism vedu... se en kamencek v mozaik mojga dobrega mnenja o tem znamenju... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ...dons srecu enga bivsga sosolca iz OS... ga nism vidu ze 8 let... totalna faca, je prec padl 5 pirov... itak, da je dvojck... ceprav tega do dons nism vedu... se en kamencek v mozaik mojga dobrega mnenja o tem znamenju... A je samski? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Joj, sej res, jaz tud dons enga dvojčka srečala.. čist na hitr sicer, ampak je kar pozitiven vtis pustil... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.