Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 A je samski? ...ma ze otroka... ..vec srece prihodnjic... Joj, sej res, jaz tud dons enga dvojčka srečala.. čist na hitr sicer, ampak je kar pozitiven vtis pustil... ...heh, vtisi nic ne pomenijo pr dvojckih... dvojcki so manipulanti... sam igrajo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ...heh, vtisi nic ne pomenijo pr dvojckih... dvojcki so manipulanti... sam igrajo... Dvojčki že, dvojčice pa ne. Me smo pridne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Aja? Vidš barabo, je tko dobr igral, da ga sploh nisem pogruntala Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Dvojčki že, dvojčice pa ne. Me smo pridne. ...k sm tole prebral sm kilo fasal od smeha... tko da pricakuj pismo od mojga advokata! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ...k sm tole prebral sm kilo fasal od smeha... tko da pricakuj pismo od mojga advokata! Zakaj, a mi boš kej v oporoki pustu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Aja? Vidš barabo, je tko dobr igral, da ga sploh nisem pogruntala ..kaj sele bo... pol ko mu kaxna taka literatura pride pod roke... Zakaj, a mi boš kej v oporoki pustu? ...vse kar mam v hladilni skrinji... pa hipoteko za bajto.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ...vse kar mam v hladilni skrinji...Nism kanibal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ..kaj sele bo... pol ko mu kaxna taka literatura pride pod roke... rajš ne pomislm.. če mate že v krvi to.. pol pa še teorijo obvlada.. jao, kaj sm nardila... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 rajš ne pomislm.. če mate že v krvi to.. pol pa še teorijo obvlada.. jao, kaj sm nardila... ...heh... zdej bos mogla pa s tem zivet... poznam enga k ma casovni stroj... te lohka k njemu peljem... Nism kanibal. ..kaj da ne... ...zmerom ko grem s tabo mam en uses manj... se 4x pa bom cist brez... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ..kaj da ne... ...zmerom ko grem s tabo mam en uses manj... se 4x pa bom cist brez... glih zdele eno pesmico poslušam.. ''con tus orejas en mis manos''.. tole čist tlele paše Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 glih zdele eno pesmico poslušam.. ''con tus orejas en mis manos''.. tole čist tlele paše ..kwa to pomen? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 nevem, vem pa da je tale tema hudo smešna Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Ej banda razposajena... a, nas škorpij nič več ne marate ..a ti se enX these boots are made for walkin zapojem???..tist je bla prerokba, zdaj delamo na uresnicitvi! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 s tvojimi ušesi v svojih rokah... je sicer izven konteksta, ker je neka romantika not pa to, sam sliš se pa vseen dobr sploh če si Piky s tvojimi ušesi (pa brez tvoje glave zraven) človk predstavlja Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 s tvojimi ušesi v svojih rokah... je sicer izven konteksta, ker je neka romantika not pa to, sam sliš se pa vseen dobr sploh če si Piky s tvojimi ušesi (pa brez tvoje glave zraven) človk predstavlja ..jao teli romuni majo pa res cudne... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Samson, če maš pa tok seksi ušesaaaaaaaa... Joj, morm it...pa lačna sm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 jst sm pa mislila, da si ti pameten,...a ti nism jest ze 100x povedu da sm bodibilder... a si ze kdaj vidla kaxnga pametnga bodibilderja??A mislis da mam cajt za mislit???Morm cel dan futr vagat pa racunat. Joj, morm it...pa lačna sm. ..ti kar... pa pust se kaj za Etipijo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Dijoooooooooo...grem, sej bomo okol 23h spet gor morila. Ne it še spat. samson, kaj je Etipija...ne, tega pa res ne vem. A s mislu Etiopijo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ..jao teli romuni majo pa res cudne... eh, bodibilderji... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Dijoooooooooo...grem, sej bomo okol 23h spet gor morila. Ne it še spat. samson, kaj je Etipija...ne, tega pa res ne vem. A s mislu Etiopijo?vcas se je reklo Etiopija... sam so ugotovil da O vec ne sodi v ime drzave, glede na fizicno stanje populacije... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 vcas se je reklo Etiopija... sam so ugotovil da O vec ne sodi v ime drzave, glede na fizicno stanje populacije... Eh, brez veze. Res grem. Aliana, kje s doma? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 eh, bodibilderji... ...a ti tut kaj kvihtas??Se mi kar nabildana zdis... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Na poti nazaj greš mim mene po moje.. Tam bliz AMZS pa Merkurja... ...a ti tut kaj kvihtas??Se mi kar nabildana zdis... to sam push up modrc bil Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Na poti nazaj greš mim mene po moje.. Tam bliz AMZS pa Merkurja...Ja, klinc, na poti nazaj...če grem jz na bavarca, grem direkt čez šiško na radio. Razn, če bi šla pr ns u slščičarno po burek, pa pol mim tebe...sam kle ni tok dobr. Pa it morm, hitr....a b ga zlo rada mela? Eh, pr ns je sam do 22h odprt. Klinc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 to sam push up modrc bil ..pa je kr dobr izpadl... a majo tut take za dedce??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.