Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

Ja, klinc, na poti nazaj...če grem jz na bavarca, grem direkt čez šiško na radio. Razn, če bi šla pr ns u slščičarno po burek, pa pol mim tebe...sam kle ni tok dobr. Pa it morm, hitr....a b ga zlo rada mela?

Eh, pust, bom si toast nardila..

Next time.. x:)x

Pa ti bi to čist resno? :)

..pa je kr dobr izpadl... a majo tut take za dedce??? :inocent: :inocent: x;)x

Te vzamem s sabo naslednjič, ko grem kupovat. Zihr se bo kej najdl x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Te vzamem s sabo naslednjič, ko grem kupovat. Zihr se bo kej najdl x:)x

...sam bos mogla najprej na sebi pokazat, kako se to gor namontira... :inocent:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

a-a, je moški patent čist drugačen.

(jao, mate tle v tej temi čudno energijo, človk totalna čveka rata x:o)x

grem za pol urce pavzo nardit...)

loesje

Spet nazaj -

a-a, je moški patent čist drugačen.

...heh, sej mogoce bi tut jest tazga za zenske... :inocent:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

ma za tist morš met eno.. predispozicijo.. vsaj en mal.. da obesš na neki, a veš...

..sej mal mam... sam ne okol guvort.... ja zadost, da so me zato ze v osnovni soli zezal... x:Dx x;)x

Frank Zappa

bogi... rajš ne vprašam za posledice.. x:o)x no, kul, pol ti bom pa kr na teb pokazala x^x

..sam brez slatanja!!! x;)x

Frank Zappa

OK, kaj to za en jezik :inocent: :eek:

x:Dx x:Dx x:Dx hehe, samson, a poslušaš Piky?

Dej Piky, napiš mu uno novico o knjigi, ki si jo brala x:Dx x:Dx

loesje

Spet nazaj -

Neka 83-letna Američanka je po 68 letih vrnila knjigo v knjižnico. Lois Lyttle Swanson si je leta 1938 sposodila knjigo "Zgodovina Anglije in Velike Britanije", ker je pripravljala referat za šolo. Takrat je imela 16 let in je obiskovala srednjo šolo v Daly Cityju.

Referat je napisala, knjigo pa je pozabila vrniti. Leta so tekla, Lois pa je na knjižnico pozabila.

V tem času se je tudi veliko selila, ves čas pa je s seboj nosila knjigo. Potem pa jo je pred nekaj leti sin začel nagovarjat, da vrne knjigo.

Ker jo je bilo sram, je o vrnitvi knjige nekaj let le razmišljala, nato pa je sprejela novoletno zaobljubo za leto 2006 in v družbi sina odšla v knjižnico.

Zamudina je znašala kar 1200 dolarjev.

Kle jo mate. x:Dx

Neka 83-letna Američanka je po 68 letih vrnila knjigo v knjižnico. Lois Lyttle Swanson si je leta 1938 sposodila knjigo "Zgodovina Anglije in Velike Britanije", ker je pripravljala referat za šolo. Takrat je imela 16 let in je obiskovala srednjo šolo v Daly Cityju.

Referat je napisala, knjigo pa je pozabila vrniti. Leta so tekla, Lois pa je na knjižnico pozabila.

V tem času se je tudi veliko selila, ves čas pa je s seboj nosila knjigo. Potem pa jo je pred nekaj leti sin začel nagovarjat, da vrne knjigo.

Ker jo je bilo sram, je o vrnitvi knjige nekaj let le razmišljala, nato pa je sprejela novoletno zaobljubo za leto 2006 in v družbi sina odšla v knjižnico.

Zamudina je znašala kar 1200 dolarjev.

Kle jo mate. x:Dx

x:Dx x:Dx ..v Ameriki so pa mejhne zamudnine... pr nas ze za 3 mesce placas 30KSit... informacije iz prve roke... :inocent:

Frank Zappa

2 vprašanji... in podvprašanja...

1) Kok je to 30KSit?

2) Zakaj je američanka knjigo sploh vrnila, če je mogla pol tok plačat? A bi jo rubli al je bla to kao reklamna gesta?

Samson prejle sem ugotovila... ti si na forumu sam 3 tedne več od mene, maš pa kar 4000 postov več od mene :eek: :eek: :eek: ... fak!!! in pol men pravte GOBEC :xx!: :xx!: :xx!:, da ne govorim o Pikici :O: :icon15: :OO!: :horro-cb:

30KSit=30 Kilo(predpona za 1000) Sit; sledi: 30KSit=30.000 Sit

...jaz in pikica sva se kar normalna... pejt pogledat BONGO... v manj kot 2 mescih skor 5000 postov... to pa je hardcore... x:Dx x:Dx

Frank Zappa

... in ti si plaču 30.000 SIT... mamicu jim...

Glede čvekanja pa NO COMMENT... tukaj čvekača, v živo pa monologe tolčem... :xx!:

...sem rekel, da je bila zamudnina 30.000Sit... nism pa reku, da sm jo placu... x:Dx x:Dx

...jah, kaj morm ce mava pa jst pa pikica merkurja v raku... mi smo najboljsi poslusalci v zodiaku... sicer smo tut retoricno sposobni, samo sele ko se razvije obcutek varnosti... ki pa se ob tvoji agresivnosti tezko razvije... x:Dx x;)x x;)x

Frank Zappa

xrolleyesx ... dobr, da me pol nisi spoznal ene 5 let nazaj... se ne bi upu več iz bajte stopit x;)x ...

...pa kdo govori o pogumu na splosno... govorim samo o vplivu varnosti na sposobnost komunikacije oseb z merkurjem v raku... ne bit furjasta... x:Dx

Frank Zappa

kva si pa ti en seljo... jst sm tut dvouno hotla napisat... x:Dx

..pa ti ni lih ratalo... x:Dx x;)x

seljo??? :vragec: :vragec: ...in ti naj bi bla moja prjatlca??mi3 se kao grupiramo in ti mi pravis seljo, Pikica pa butl???Tale Marsa bi morala mal bolj pozorno spremljat forum. x:Dx x;)x

Frank Zappa

x:Dx x:Dx x:Dx

Oba sta seljaka. x;)x

Kva men kle sikata? Jst sm gor že od januarja in niti nimam ne vem kok postov....kr preračunita, kok pr vsakmu na mesc pride, pa se bom lohk skrila pred vama, čvekača. :vragec:

Un, k si reku, glede merkurja v raku, da prej bl poslušamo, dokler se ne počutmo varni... :palec: 100% true! x:px x;)x

Kdaj gremo že na večerjo? :inocent: x:Dx

Mormo se mal zgrupirat, no. :lol:

Prjatu si pa itak moj... čak da te še potreplam po rami (v živo)... x;)x x:Dx

x:Ix x:Ix

Kdaj gremo že na večerjo? :inocent: x:Dx

Mormo se mal zgrupirat, no. :lol:

..jah vi2 povejta... jest mam dost cajta... pa zmenta se kam bi rajsi sli... na mikosicevo al na bavarca... x:Dx x:Dx x;)x

Frank Zappa

x:Ix x:Ix

..jah vi2 povejta... jest mam dost cajta... pa zmenta se kam bi rajsi sli... na mikosicevo al na bavarca... x:Dx x:Dx x;)x

A s ti vidla, Valkira? Na burek bi naju pelu? :eek:

Lej, se tkole zmenva...ti se pozanimi, kera je najdražja restavracija v Lj, pol pa rezerviri za nas 3, jst bom pa poizvedla št. bančne kartice od Samsonajta in nam naročila ta bolš limuzino, da naju pride iskat, pa še hotel za po večerji, k se men nov dal dam...v sobi bo valda jacuzzi, pa maserja bom naročila...dvat a nartabol obdarjena...Samson gre lohk pa dam, k bo vse to plaču. Deal? :inocent: x:Dx

Ej Piki, mene pa res ne morš v postih z vama primerjat :OO!: ...ja kar preračuni x;)x

Ja ziher, glih Merkur bo kriv, da sta vidva take pederčine v živo x;)x ... Ej dečve, da ne bo fajt... HECAM SE!!!... da se razume x;)x x:Dx

Ej, a gre teb matematika bl slab, a? :o|o: x:Dx

Mama ti je pederčina! :vragec: :lol:

Ja ziher, glih Merkur bo kriv,

..sori da nimamo vsi merkurja v strelcu v egzaktni konjunkciji z marsom in trigonu z jupitrom... :sori: :sori: x;)x

jst bom pa poizvedla št. bančne kartice od Samsonajta

..ti kar pikec.. na banki mam 3KSit... brez limita... mam vse v donosnih nalozbah... x^x x^x

Bomo šle 3 dobre bejbe na večerjo :2src: ... Sam Samsonka, boljš, da se že prej zmenva... jst bom v modrem, ti bot pa kr v roza... sej veš, da naju ne bojo zamenjal :lol: :lol: :lol:

...men modra bl pase, jaz bom v turkizni... ti bod pa v skrlatni... pikica naj bo pa v kerikoli obleki, ki ji je se prav... itak nobeden ne bo naju vidu, ce bo pikica uspred hodila... x:Dx x:Dx x;)x

Frank Zappa

... men ni važn, a me kdo vid al ne... jst se ne rihtam za druge, ampak zase... x:Dx x;)x

..nadskof uran je pa komunist, ane??? x:Dx x:Dx x:Dx

Frank Zappa

... ja a ni, al kaj :eek: ... sem mislila, da zato tko družno pojejo... xnckrivx

... seveda da je, sej on je napisu Bandiera rosa.... x;)x

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...