Samson23 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 aaaaaaaaaaaaaaaa, sej sem vedla, sam nism hotla povedat ..ja, seveda si vedla... mars konj merkur trigon jupiter... taki prec povejo vse kar vejo(pa se mal si zmislijo zraven)... ne mors ti tle nas z vrtcevskimi forami... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Joj, se vid, da nč ne razmišljam..če grem jst zravn na večerjo, rezervirita za 5 oseb. Al pa 6, da bo bl za zihr, če ne bom še vajino pojedla. Ma, dej, Valikira...ti si to neki naumila s tem št. postov...neki ne štima. Za name tage bi pa res prosila pri vaju, k do zdej sm vaju samo ločeno videvala, če pa skp prideta, bo pa res pizdarija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 stop stop, zdej si me pa prizadel... mogoče zadeve bolj bujno povem (video opis), lažem ali si izmišljujem pa nikoli... ... ... včasih se mi zgodi npr. , da se mi zdi ena stvar v sušnem obdobju draga (5 čukov) in ko govorim o njej kasneje, npr v času ko sem polna keša si ne morem predstavljat te vsote in skoraj ne verjamem, da je bila samo 5 čukov, ker "vem", da je bila draga... pač vem da je fuuul stala... ej kaj pa pomen merkur v strelcu v egzaktni konjunkciji z marsom in trigonu z jupitrom... ta ekzaktni me najbolj zanima, ker to besedo tokrat uporabiš ...ekzatno pomeni zelo tocno... bolj kot je aspekt tocen bolj mocno deluje, ce je nek aspekt ekzakten to pomeni da je orbis manjsi od 1 stopinje... mars konj. merkur pomeni, da takoj poves kar si mislis, brez dlake na jeziku, s tem da ti da tut ogromne kolicine mentalne energije, domislice itd... ce pa je to se v trigonu z jupitrom pomeni, da je to se veliko bolj ojacano(ker jupiter poudari vse cesar se dotakne)... Za name tage bi pa res prosila pri vaju, k do zdej sm vaju samo ločeno videvala, če pa skp prideta, bo pa res pizdarija. ... sej bo res pizdarija... najprej bo Pikica vse pojedla kar majo v kuhni... pol bo valkira napizdila kuharja, da kwa tok pocas kuha, da je njena frendica se zmeri lacna... pol k pa se to ne bo zadost, ga bo pa se pretepla... jest bom pa pol k bodo kuharja z resilcem odpeljal, resevalcem astrolosko utemeljeval zakaj je do tega prslo... ..men je kul, sam valci ma dost obveznosti... vzgajat Batmana je 24/7 job... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ... sej bo res pizdarija... najprej bo Pikica vse pojedla kar majo v kuhni... pol bo valkira napizdila kuharja, da kwa tok pocas kuha, da je njena frendica se zmeri lacna... pol k pa se to ne bo zadost, ga bo pa se pretepla... jest bom pa pol k bodo kuharja z resilcem odpeljal, resevalcem astrolosko utemeljeval zakaj je do tega prslo... ..men je kul, sam valci ma dost obveznosti... vzgajat Batmana je 24/7 job... Ja, vsega pa res nom pojedla. Talarji, pribor in kosti bojo ostal. Valkira, Batmana v varstvo in gremo! Jst sm lačna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Ja, vsega pa res nom pojedla. Talarji, pribor in kosti bojo ostal. talarji in pribor verjetno res... kosti so pa ze kriticne... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Valkira, Batmana v varstvo in gremo! Jst sm lačna. Tole pa lahk jaz prevzamem Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Iz tega jst razberem, da si Samsonka sploh ne upa z nama, da raj goflja, kot pa kej konkretnega naredi...kdaj se je pa bodibilder bal sumoborke in jezicnega dohtarja..no povejta kdaj... jaz lahk v sredo al pa petk kadarkol... v tor in cetrtek pa po 20:30... povejta... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 talarji in pribor verjetno res... kosti so pa ze kriticne... Sej, v normalnem primeru, ne bi ostale, sam, sm na dieti zdej. Evo, varstvo mamo...šta se čeka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Evo, varstvo mamo...šta se čeka? ..da se vi2 riti zmenta... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ..da se vi2 riti zmenta... Mhm. To je ta manjš problem...midve se že lohk zmenva, sam fora je, da se mormo vsi trije! Halo! Kako grupiranje je to zdej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Ti se raj najav, da greš z nami... sej Batman ma še enga starša + nekaj babic...sam pol bo pa samson res bankrotiral... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Jst nikol ne pozabm. Lahk odpustim, pozabm pa ne. Ja, jst lohk nasledn pondelk, izmed predlaganih dni. Tko je, ne? Zdej pa letim kmal... Aliana, nč se ti ne sekiri, Samsonajt je povhn keša...sej vidš, da g ani nč na forumu, k skos dela, revež. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Jst nikol ne pozabm. Lahk odpustim, pozabm pa ne. Ja, jst lohk nasledn pondelk, izmed predlaganih dni. Tko je, ne? Zdej pa letim kmal... Aliana, nč se ti ne sekiri, Samsonajt je povhn keša...sej vidš, da g ani nč na forumu, k skos dela, revež. ..nimam jest skor nc casha... moj dnar je ves v ruskem cukru... sej zarad mene lohk tut aliana pride, sam da ne bo pol Marsa se nje obtozvala, da se z nami grupira... ..jest pa nasl pondelk ne morm... ..ta tedn lahko pa sam ju3... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Klic... zmente se :xx!: ... a to sta mislila ta ponedeljek al naslednji .....jest nben pondelk ne morm, ker mam astrologijo... ob tor & cet. pa nemscino... zdej se pa zmente... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 kva, vsak pondelk ležiš na hrbtu in gledaš zveznato nebo... ... pa to kr cel dan, a maš saj malco vmes Kaj pa sreda?...sreda je fine... ..nic malce ob pondeljkih... hrana unicuje koncentracijo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ...valck, dej prasi uciteljco kwa pomen talent za propagando... sam tok d te spomnim... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ...adnc sm sel mal grafoloske sajte na netu gletdat... in na enmu so ble pisave mnozicnih morilcev... in so mel precej mojih for... extremno pogosta menjava naklonov... bojte se me!!!! ...kako naj jest pol izkoristim talent za propagando, ce sploh ne vem kaj to je... ej ce pa tale talent za propagando povezem s tistim menjavanjem nakolonv... mater, pa sej jest bi bil lohka novi Hitler.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ..ko/ce se vama uspe zmenit, mi posljita SMS... rabim neki casa brez foruma... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 oi dvojčki! kdaj bomo mi kej do 100 strani pršl? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 eeee what's up doc Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Sreda no go for me, k mam odbojko in je to edina rekreacija, k jo mam in nema. Tko da petk al pa sobota al pa nedelja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Sreda no go for me, k mam odbojko in je to edina rekreacija, k jo mam in nema. Tko da petk al pa sobota al pa nedelja. a u fitness ne hodš več? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 a u fitness ne hodš več?Ne, k me je blo strah, da me bo zmankal...suha pa ne smem bit. Kje mam pa cajt ob 2h službah (pa še 1 delna), pa še faks...no way in hell. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Ne, k me je blo strah, da me bo zmankal...suha pa ne smem bit. Kje mam pa cajt ob 2h službah (pa še 1 delna), pa še faks...no way in hell. a 2 službi pa pol maš??? ufff, pismo zakwa eni živite, zato da delate al kwa?? jeba je to :xx!: bo bol Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Ne, k me je blo strah, da me bo zmankal...suha pa ne smem bit. Kje mam pa cajt ob 2h službah (pa še 1 delna), pa še faks...no way in hell. Sam res hej... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.