Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

Ma, pa sej se ne prtožujem, sm vesela, da je dew, pa da lohk kredite odplačujem....pa nben mi now mogu naprej metat, da so mi avto kupil, pa faks plačal...mi je všeč to. :palec: Ta 3. služba je pa itak my dreams come true in ko bo resno bl, pa če bo kul zaslužek, bom počas skenslalal ostalo...samo bo treba počasi, pa potrpežljivo, kar je men težko, k nimam potrpežljivosti ama nič! :o|o:
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Ajajajaj...krediti, ne bi se je jih nikoli drznil odpirat ! :xx!:

Za avto never ! :o|o: Al, ko je škola u pitanju...pol pa oproščeno ! :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

ja to pa je slaba stran dvojčkov xrolleyesx x:o)x

A ti tud, a? Jah, kaj čmo...smo pa fejst, ne? x:Dx

:wOOt: ne morem verjet.. slabe strani mate dvojčki :eek:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Sej za avto je bil avgusta odplačan...zdej pa pač še ta letnik in 4. pol pa diploma....pol ga vazmem pa za cunje en milijon, da nadoknadm vsa ta leta odrekanja. x;)x

In kaj boš ceu lajf delala za kredite ?!?!?!?!?!?!?! :o|o: halo :sori:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

In kaj boš ceu lajf delala za kredite ?!?!?!?!?!?!?! :o|o: halo :sori:

To je bla šala mala. Ja, kaj pa nej? Si najdem enga bogatga, a ne? :o|o: Ni to moj stil...raj sama poskrbim zase. Sej bom enga dne bogata in uspešna, pa te pele v šoping. x;)x

:o|o: jaz tlele še deci piva spijem, pa grem spat.. na morm več..

sem hotla kej luštkanga o Banderasu ti najdt x:o)x

evo, neki, k ti zihr ful pomaga x:o)x

Antonio began his second project as a director, “El Camino de Los Ingleses,” on November 21, 2005. Using a young, mostly unknown cast – and with the support of noted Spanish actors Victoria Abril and Juan Diego, the movie [set in the late 1970’s] tells the story of the ‘last summer of youth’ of a diverse group of teenagers. Location filming is ongoing in various locations in Malaga; Antonio and his cast and crew will move to Alicante’s Ciudad de la Luz studios for interior scenes. Additional scenes will be filmed in London, with an expected completion date of late February.

loesje

Spet nazaj -

Hehe, tale pa iz španskega pejdža...

Antonio je dal na trg dva nova parfuma. Enga za ženske in enga za moške: Spirit je za ženske, Toni pravi, da ima nekaj njegove žene v sebi (Melanie) :o|o: xrolleyesx v taki nežni roza steklenički.. pa kao oblika flaške po Melanie narejena.. :o|o: xrolleyesx

Pa za tipe enga, ki nosi njegovo ime - Antonio, zapeljiva aroma v kateri je hotel pokazat svojo osebnost..

4 parfume ima pa že na trgu: Diavolo (1997), Diavolo for women (1999), Mediterráneo (2001) y Spirit (2003).

(če boš tole razlagala, hočem pol glasbeno željo - Mariachi... tist k Toni poje!!!)

Hjam, bi si človk mislil, da gre španščina po par deci pivca lažje, pa ne gre... :o|o:

Spaaat grem!!!!

loesje

Spet nazaj -

Nič spat...gremo ga raje sekat do jutra na Bled k Seal-u ali kje že...Lj., če se ne motim, po novem !? x:Dx :vragec: x:Dx

x:Dx x:Dx ne bi blo slabo.

sam služba jutri. :o|o: :xx!:

Jaz nimam teh problemov.press, ne delam jutri ! x:Dx

gledala film ju and mi tugedr xrolleyesx x:o)x

a ???

Aja.. ja, itak, sej sm rekla, ko si plazmo nabavm.. (hmm, v bistvu si pa lahk od enga frenda sposodm.. :inocent: sicer je ex, pa nau prav navdušen, če bom razlagala zakaj rabm x:o)x )

Sam ne mi prej v vojsko pobegnt x;)x

loesje

Spet nazaj -

malo sem tu, mal sem tam pa na koncu ostanem sam x:Dx x:o)x zej trenutno sm na bledu, ja pridte k men, kwa še čakate!!! x:Dx x:o)x

Stari, če bi prišla Aliana in Mystica pa,če bi zaplesale mal po mizi...veš, da bi se že zdavnaj vozil za Bled ! :vragec: x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...