Pika Pikica 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Ne maram banderosa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Stari, če bi prišla Aliana in Mystica pa,če bi zaplesale mal po mizi...veš, da bi se že zdavnaj vozil za Bled ! Če pride Mystica, pridem jaz zihr tud. Sam plesala ne bom po mizi Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Če pride Mystica, pridem jaz zihr tud. Sam plesala ne bom po mizi Lahk tud pod mizo...ni panike ! Mysti,ni panike, ne motiš...ti kr z nami do jutranjih ur ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Ne maram banderosa. pih jaz pa tebe ne pa BanderAsa je... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Kul, sam da mi ni plesa po mizi treba Te poberem spotoma, Mystica? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 fantine in dekline serjete ga preveč, ampak preveč je ravno prav js bom počas odjahal med rjuhe spančkat ampak ne še čist koj, vi pa kr pot pod noge pa na bled na mizo pa.......hmmmmmmm kwa že? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 pih jaz pa tebe ne pa BanderAsa je... Banderas + Bandidos - Banderos A jst nej pa doma ostanem? Že prov, grem v kot mulo kuhat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Evo, nč ne bo z žurom, očitno.. Mystica je mrknla, Silči gre pod rjuhe... sam zase lahk pa tud tle doma na mizi plešem...Piky pa itak ne mara mojih novic Ma ja, gremo spat... nočko Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Po mojem tud ja...najbolj it spat... Sam meni se ne spi, zaenkrat ! Bom še mal ga bluzu tukaj...pa še na par tem morem odgovorit...tako, da Noč tistim, kjeri gredo, anje ! Pikica pa bo kr z menoj ostala, ne !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Pikica pa bo kr z menoj ostala, ne !? Vejšde...do 1h za zihr. A bova kako gospodarsko rekla? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Vejšde...do 1h za zihr. A bova kako gospodarsko rekla? Mal prej dal ene par lekcij v temi 'ćebula' ! Kwa bi ti tud kako lekcijo...!? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Mal prej dal ene par lekcij v temi 'ćebula' ! Kwa bi ti tud kako lekcijo...!? Aha. Pa kako poučno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 kak to misliš 'kako poučno' !? Itak, da lahk...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Pršla damu, šla pod tuš, zdej pa pod mus ajat, k morm zgodi vstat. Nočko, santi. Se bova šla drugič učitelja in učenko, prov? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Pršla damu, šla pod tuš, zdej pa pod mus ajat, k morm zgodi vstat. Nočko, santi. Se bova šla drugič učitelja in učenko, prov? Lih kar dajal lekcijo o duhovnosti...zdaj pa grem tudi jaz ninat...itak, da bova drugič ! Ojej Mystica, kak si me ti zdaj fstrašla s toto lepo oko. Cela zaspana pa umirjena gledam v ekran, ona pa gre in mi kar naenkrat utripne. Grem spat, dost je Punce,lepe sanje Vam želim ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Čer...obstaja možnost, da grem zdejle z enim kolegom v Celovec po eno prjatlco, k bo pršla iz Portugalske...svašta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 a ne bi šla ti spat... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Sm dons pred predavanjem mal nadoknadla, k popooldanske službe nism mela in sm šla spat za 2 ure...mrknla čist. Tko da se zdej prov dobr držim, brez podočnjakov, pa to...sploh ne vem, če sem jih kdaj v življenju mela. Ja, večna lepota pr men. Aha, it's final..grem...ob pol 10h...sm psiho, ne? Jah, kva čmo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 ...slucajno naletel na tole... 1000% dvojcek- http://media.putfile.com/Sit-down-comedy---Niko-Zagode Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 ...slucajno naletel na tole... 1000% dvojcek- http://media.putfile.com/Sit-down-comedy---Niko-Zagode bednik :xx!: misl da je smešn, men je brezvezn, sramota za dvojčke :xx!: Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 ma sej ni dvojček am ka je to en bedak snemu da ni mogu kamere prmer držat? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Ma, klinac, men ne odpre, pa sm šla prov na stran in našla, pa tud ne odpre. :xx!: Klinc pol. :xx!: Kva j dej...samsonajt, a nis reku, da te nov cew mesc? Zdej mi je pa žow, da nism šla stavt. Bi si lohk kredit takoj odplačala in šla na razprodaje zdele. Valkira, dej mi po mejlu pošl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 ma dej pika pikica, sej ga ni vredno gledat, ker je tip res debil, turbo debil imitira neke tuje stand up komike(pa se norčuje iz unih k so bli v baru), men je bedn, vse kar je kopirano mi je bedno :xx!: Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Te pa vredi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 ma dej pika pikica, sej ga ni vredno gledat, ker je tip res debil, turbo debil imitira neke tuje stand up komike(pa se norčuje iz unih k so bli v baru), men je bedn, vse kar je kopirano mi je bedno :xx!: Samo ene min. sem ga gledal :xx!: Pa ne moreš verjet, da obstajajo taki debili in to High klase ! V glavnem kr neki Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.