Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Stari, če bi prišla Aliana in Mystica pa,če bi zaplesale mal po mizi...veš, da bi se že zdavnaj vozil za Bled ! :vragec: x:Dx

Če pride Mystica, pridem jaz zihr tud. Sam plesala ne bom po mizi :vragec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

Če pride Mystica, pridem jaz zihr tud. Sam plesala ne bom po mizi :vragec:

:inocent: Lahk tud pod mizo...ni panike ! x:px x:Dx

Mysti,

ni panike, ne motiš...ti kr z nami do jutranjih ur ! x:px x:Dx :vragec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

fantine in dekline serjete ga preveč, ampak preveč je ravno prav x;)x js bom počas odjahal med rjuhe spančkat x:Ix x:o)x ampak ne še čist koj, vi pa kr pot pod noge pa na bled na mizo pa.......hmmmmmmm kwa že? :inocent: x:o)x
honor and respect

Evo, nč ne bo z žurom, očitno.. Mystica je mrknla, Silči gre pod rjuhe... sam zase lahk pa tud tle doma na mizi plešem...

Piky pa itak ne mara mojih novic :o|o: x:o)x

Ma ja, gremo spat... nočko x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:o|o: Po mojem tud ja...najbolj it spat... :vragec: Sam meni se ne spi, zaenkrat ! :vragec: x:Dx

Bom še mal ga bluzu tukaj...pa še na par tem morem odgovorit...tako, da Noč tistim, kjeri gredo, anje ! x;)x x:Dx

Pikica pa bo kr z menoj ostala, ne !? :vragec: x:px x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Vejšde...do 1h za zihr. x8Dx x:)x A bova kako gospodarsko rekla? :inocent: x:Dx

Mal prej dal ene par lekcij v temi 'ćebula' ! x:Dx

Kwa bi ti tud kako lekcijo...!? x:px x:Dx

Pršla damu, šla pod tuš, zdej pa pod mus ajat, k morm zgodi vstat. :U:

Nočko, santi. x:Xx

Se bova šla drugič učitelja in učenko, prov? :inocent: x;)x x:)x

Lih kar dajal lekcijo o duhovnosti...zdaj pa grem tudi jaz ninat...itak, da bova drugič ! x;)x :palec:

:O: Ojej Mystica, kak si me ti zdaj fstrašla s toto lepo oko. Cela zaspana pa umirjena gledam v ekran, ona pa gre in mi kar naenkrat utripne. Grem spat, dost je x:Dx

x:Dx :palec:

Punce,

lepe sanje Vam želim ! xsrcx

Sm dons pred predavanjem mal nadoknadla, k popooldanske službe nism mela in sm šla spat za 2 ure...mrknla čist. Tko da se zdej prov dobr držim, brez podočnjakov, pa to...sploh ne vem, če sem jih kdaj v življenju mela. :inocent: x:Dx Ja, večna lepota pr men. x;)x :lol:

Aha, it's final..grem...ob pol 10h...sm psiho, ne? Jah, kva čmo. x:Dx

Ma, klinac, men ne odpre, pa sm šla prov na stran in našla, pa tud ne odpre. :xx!:

Klinc pol. :xx!:

Kva j dej...samsonajt, a nis reku, da te nov cew mesc? Zdej mi je pa žow, da nism šla stavt. x:px Bi si lohk kredit takoj odplačala in šla na razprodaje zdele. x:Dx

Valkira, dej mi po mejlu pošl.

ma dej pika pikica, sej ga ni vredno gledat, ker je tip res debil, turbo debil imitira neke tuje stand up komike(pa se norčuje iz unih k so bli v baru), men je bedn, vse kar je kopirano mi je bedno :xx!: x:o)x
honor and respect

ma dej pika pikica, sej ga ni vredno gledat, ker je tip res debil, turbo debil imitira neke tuje stand up komike(pa se norčuje iz unih k so bli v baru), men je bedn, vse kar je kopirano mi je bedno :xx!: x:o)x

Samo ene min. sem ga gledal :xx!: Pa ne moreš verjet, da obstajajo taki debili in to High klase ! x:Dx

V glavnem kr neki xrolleyesx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...