Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Kva j dej...samsonajt, a nis reku, da te nov cew mesc?

...bejbi, sej ves da ne morm brez tebe... x:px

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

A pol si ti tist? Da me novš klicu dons, k te bom zbila. x:Dx x:Dx x:Dx

...hahahahaha... preberi kaj sem ti v OS-u napisu... x:Dx x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Sm že. x:px Zdej pa ti preber. :lol: x;)x

..sm ze... zdej pa se ti preber... x:Dx x:Dx x:Dx

Frank Zappa

Poba...nov to, k mi je comp rihtu model, k se spozna na računalnike in sva že kupla vse ta najnovejš...računalnik mam pa nekje od septembra...jebemo, če mam še ta tih un, venitlator, no. Pa najnovejš dvd, on mi je p avse naložu gor...ta najnovejše windowse, msn, nortona, nerota...ma, ni da, ni. :o|o:

Grrrrrrrrrrr....jezi me, k sm prkrajšana za tako ''umetnino''. :lol: x;)x

Right back at you. :lol:

...ponovi vajo! x;)x

Frank Zappa

jst tut, jst tut x:px x:px x:px

Ma ne mi rečt, k še kruha ne bom več jedla :xx!: x;)x

Nč ne pomaga, tud če se mu (kruhu) čist odpoveš - slej ko prej te neki najde, da te spet zaj..e, pa nej bo to kruh, al pa kšn kjut, zabavn, srčkan, intligenten, ljubezniv in sploh naj naj naj naj boljši dvojček na svetu x;)x x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

živi in pusti živeti

Nč ne pomaga, tud če se mu (kruhu) čist odpoveš - slej ko prej te neki najde, da te spet zaj..e, pa nej bo to kruh, al pa kšn kjut, zabavn, srčkan, intligenten, ljubezniv in sploh naj naj naj naj boljši dvojček na svetu x;)x x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

... a je še kakšen pridevnik kje... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx .. đizus... sem mislu da jih vse poznam in da sta sam dva...scufan in smotan..... ha ha ha ha ha ha ha ...

:xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-)

... a je še kakšen pridevnik kje... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx .. đizus... sem mislu da jih vse poznam in da sta sam dva...scufan in smotan..... ha ha ha ha ha ha ha ...

:xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:

Seveda so še pridevniki, ki pritičejo tem čudovitim, duhovitim, izjemnim, občudovanja vrednim, bistrim, prijaznim, iskrenim, sočutnim, i9skrivim, energije polnim ljudem, ki vedno radi pomagajo in prisluhnejo ljudem, jim priskočijo na pomoč, ponudijo ramo, na kateri se lahko zjočejo, jim nikoli ne obrnejo hrbta ali zarinejo noža v hrbet,.. in tako naprej po spisku.

Kr praš tele dvojčke kle gor, boš vidu, da niti na tretjini še nisva x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

xscratchx Ne vem pa, kje si ti pobral scufan in smotan... bog ve, s kod si to pobral. Sumim pa, da gre za problem lastne projekcije na dvojčke... :P :lol:

živi in pusti živeti

...good moaning, mofos!! x8Dx

Frank Zappa

počutje: : :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :C:

xyesx ja, tm nekje je moje. Sam mogoče bl tko: :xx!: :V: :C: :sori: :C: Ampak sam v duši, na zuni sm pa tko: x:Ix

Eh, preklet drek. :vragec:

Mysti, ne obupat, jst trdno verjamem, da bo vse dobro. Pa cel forum pozitivno misli za vaju, tko da ni hudič, da ne rata. xsrcx xsrcx xsrcx

xwizardx držim pesti

mojmu je pa na kolenu ena bula zrastla.....kr tko, čez noč dobesedno......vem da to ni primerljivo, sam vseen....lohk je karkol :o|o:

in se je ful zasekirat hotu, pa sm ga kr zbrcala da nema ništa.....drug mesec xrolleyesx ma slikanja in do takrat nočm čut nobenih strahov pa nč......če bo karkol narobe se boma pol mela čist dost cajta sekirat :sori: tko da.....probi tko gledat

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Ja, ful je težko bit pozitiven, ko te je strah in tvoj bližnji trpi...težko si dopoveš, da morš bit pozitiven, pa vsi okol tebe so pametni...je pa res najbolš tko, k Todi prav...dokler ne veš, bolš, da daš mir, se bomo že pol sekiral, če bo kej. Itak bo pa vse ok. Zdej je možno, da mu je tud na psiho tko udarl, da bo vse žive znake čudne dobival...kokr, če ti ta rdeča zamuja par dni, pol ti je pa kr že slabo zjutri in ful lulaš in cela panika, a sm noseča, pol pa le pride hudič in pol ful olajšanje...uf, :switz: Kaj nam psiha dela. xrolleyesx

To je blo mal za razvedrilo, da pozabte. x;)x

Aja, pa men pomaga, če dam res vn vso žalost, jezo...pejt u gozd tult, pa brci mal okol, v prazno, pa paz, da novš padla. x;)x Zna pomagat...ne v seb tiščat. Mogoče bi se pa oba mogla zjokat drug pred drugim in si povedat strahove, mogoče bo lažje....on tud po moje vse not tišči in se mu meša...to pa ni fajn.

Spet sm pametna. Sori. xsrcx

sej tkole smo vsi pametni :sori: sam pač probaš mal.....vsaj preusmerit pozornost če ne drujga.......je pa jeba, definitivno.......no če se gre za mene osebno recimo, to premagam tak da si norce delam mal iz vsega skup.....s humorjem....sam pr drugmu je pa to rizkantno, k ne veš kok bo vzel to......

Bora

Jst tudi težave rešujem s humorjo, zajebancijo... Bolj sm žalostna, bolj mam neumne fore... :o|o:

x:Dx ja enako........slabš k je situacija, bol mi seka xrolleyesx sam to je pr men tk kt en obrambni mehanizem.....k če bi sekirala recimo za vse te pizdarije, bi se mi zmešalo verjetno.......kar mogoč niti ni slaba opcija :inocent:

Bora

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...