Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

x:Dx

jst bi tudi s kakšnimi forami rada tole premagovala. x;)x

sej to je problem.....k je druga oseba vpletena....pa ne morš pol tko......se norca delat skor iz tega.....k bi te mal čudno gledali.....pa bolano bi izpadlo :sori: če se gre pol zate je drgač......sm bla panična mal k so mi eno bulco našli na zizi.....pa sm se zajebavala pol da bom tko kt une amazonke......k so si eno joško odrezale da so lohk pas za lok nosle x;)x :O:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

CT zaenkrat. Ja ja ... vem kako je s tem nujno in čakalnimi dobami. :xx!:

Zato tudi mislim na samoplačniško varianto. Jebeš ... včasih se sprašujem, zakaj sploh plačujemo zdravstveno zavarovanje. :xx!: :xx!: :xx!:

plačuješ ga zato da ti najbolj nujno poflikajo, tolk da si sposobn delat in da je tud zarad tebe doprinos v državno blagajno :xx!: za kej bol tko pa sam plači :vragec:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

...da bi se vse kar najboljse uredilo, Mysti! xwizardx

...men so tut enih 5 let nazaj tako paniko zarad ene podobne pi***rije zganjal... je vse kazalo na najslabse... pol je pa mozganska resonanca hvalabogu pokazala, da ni nic... upam da se ta zgodovina pr tvojmu tipu ponovi!! :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Zivjo! Sorry, da se takole "vrivam v vrsto" :OoO: , ampak, ker sem tudi jaz dvojcica in ker sem nova tu (in se se malo iscem x8Dx ), sem pomislila,

da je tole morda pravi post, da vam vsem recem ZIVJO! xrosex

Če jih razumeš, so stvari take, kot so.

Če jih ne razumeš, so stvari take, kot so.

Zivjo! Sorry, da se takole "vrivam v vrsto" :OoO: , ampak, ker sem tudi jaz dvojcica in ker sem nova tu (in se se malo iscem x8Dx ), sem pomislila,

da je tole morda pravi post, da vam vsem recem ZIVJO! xrosex

...welcome to the jungle! x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

hvala! :madpro:

...hvala teb za prisotnost... extra chi zmeri prov pride! x:Ix

Frank Zappa

...kwa je pa dons mrazzzzzz... sem ko kaxen gorenjc, ki spara pr kurjavi... v stanovanju v bundi... x:Dx

Frank Zappa

x:Dx Dej pofotki to. :palec:

Men je pa kr toplo v pisarni. x:px Jao...dej mi zagon za učenje, Samsonajt...pa če mi boš reku, da če se nom učila, bom čistilka, me ne gane...kej bolšga si zmisl. :lol: x;)x

Ma, ne da se mi po 2 službah še v knjižnco in se dudlat... :xx!: Sej vem, da sm lena, k fux...priznam. Sej, če priznaš, ti je pol itak oproščeno, tko da kul. Ne, sej se bom, no. :inocent: Jutr. :inocent: x:Dx

Men je pa kr toplo v pisarni. x:px Jao...dej mi zagon za učenje, Samsonajt...pa če mi boš reku, da če se nom učila, bom čistilka, me ne gane...kej bolšga si zmisl. :lol: x;)x

..ce se naus ucila bos pa tist cajt ponucala za futranje... in ves kaj sledi... izberi manjse zlo... choose a career, choose a family, choose a big television... choose life!!!!!!tadatadadadamx;)x

Frank Zappa

Ja, če se bom tega držala, bom v skretu iskala šus za zadet. :vragec: x:Dx x;)x

...po mojm najboljs da se v flat notr zapres, vrata zabijes z zeblji, si prpravis hrano za neki cajta(zmerno seveda!!), postrelis Tv-je, radije, telefone in racunalnik in nastimas par posod za sranje, scanje in kozlanje (ce imate slucajno WC, tega seveda ne rabis)... pol ni varjante, da se neb ucila!

x;)x

Frank Zappa

O, ja, ja...bi že kej najdla...bi pa posode za scanje in sranje preurejala. :lol: Sam, da se ni treba učit. x:Dx

...heh, pol ti pa jaz ne morm pomagat... aja, se last resort... ce bos dobr izpit pisala, te bo pa mogoce prfox dol dal... x:Dx x:Dx x;)x

Frank Zappa

Večinoma so prfoxe. :o|o: xideax Še bolš...evo, pa sm dobila zagon. x:px x:Dx

...jap ... zenska najbolj ve kaj zenski pase... x^x x;)x

Frank Zappa

hmm kak ti naj odgovorim na to vprašanje... rišeš slike, obdeluješ slike, popravljaš slike z različnimi orodji. :) to ti je najbolj ajnfoh razlaga ;)

no ok to sem ze sama pogruntala x:Dx x;)x ves kaj mi povej a se kej druzga delas al sam slike... ne vem recimo kake plakate al pa kej tazga?!al pa da pises kej al kaj jest vem kaj se neki v zvezi z pisanjem, a je za to tud primeren ta program?!

Uspeh je drznim zagotovljen!

če bi rada delala plakate al pa kakšne flajerje ti priporočam bolj corel draw, no al pa vsaj kombinacijo s kakim paint shopom projem al pa photoshopom. Po moje obstajajo tud druga orodja, samo jaz te poznam. Kaj točno bi pa ti rada pa morš povedat, za tekst pisat obstaja Notepad, Word itd. itd x;)x kaj točno bi ti rada povej? x;)x x:Dx

x:Dx rada bi zvedla ali se v paintshopu lahko dela se kaj drugega kot pa to, da slikce rihtas?! xrolleyesx Pa ce je odgovor DA, kako?!

---

stvar je v tem, da sem dobla to za seminarsko nalogo....predstavt program paintshop in da nimam pojma o njem, se nikol nisem delala z nemu, razen zdej sem se mal norca iz slik delala.... to sem pogruntala, zato pa sprasujem se, ce se da se kaj drugega delati s tem programom in kako....

A sem bla zdej dost tocna v cem je problem x:Ix

Uspeh je drznim zagotovljen!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...