untitled 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 dobro mogoče sem jaz malo glup ali ipak paintshop glih ne pospravlja, pegla, aute šraufa, ne vem, dela čudeže. je pač eno izmed mnogih grafičnih orodij tolk vem več pa ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 ...dobro jutro, đezeri! ...tole bo se lustno... retro venera me je usekala na polno... morm mirkat, da se ne zaljubim... ...vceri ugotovu, da mam skor isti chart kokr JFK... isto dvojcek, luna v devici... polna 8. hisa... potenten uran... upam, da bom jest tut Marlinko nabrisu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 a veš u kakmu stanju more bit zdej............vprašanje če bi se ti dvignu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 A tko pol? JFK? No, pol se morš pa sam še odločt al te nej Valkira al pa jz fentam? Jutrooooooooooo...vem, da danes bo krasen dan, to sem začutla že zjutaaaaaj, sploh, k sm kumi iz postle vstala in si zraven želela, da bi bla ura 12, ko bi šla dam iz službe, spat za 3 ure, pol pa na faks. :xx!: Juhu. Se ne rima, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 dobr skrivaš svoj pesniški talent Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 a veš u kakmu stanju more bit zdej............vprašanje če bi se ti dvignu ...eh si tut neprakticna... ce sem jaz inkarnacija JFK-ja, morm sam se pogruntat kera je inkarnacija MM... itak, da ne bom su z oldtimerjem F1 vozit... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 ...eh si tut neprakticna... ce sem jaz inkarnacija JFK-ja, morm sam se pogruntat kera je inkarnacija MM... itak, da ne bom su z oldtimerjem F1 vozit... sm se že zasekirala.............da maš kaka čudna nagnjenja Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 A tko pol? JFK? No, pol se morš pa sam še odločt al te nej Valkira al pa jz fentam? Jutrooooooooooo...vem, da danes bo krasen dan, to sem začutla že zjutaaaaaj, sploh, k sm kumi iz postle vstala in si zraven želela, da bi bla ura 12, ko bi šla dam iz službe, spat za 3 ure, pol pa na faks. :xx!: Juhu. Se ne rima, a? ..ti me pa zlo spominjas na enga bivsega sodelavca... zmeri k je prsu v sluzbo je reku: komi cakam da bo malca... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 fenti mene, tud če nism dvojčk EJ!!!! Ne mi kle tko govort, k bom jezna! Tud zate bojo boljši časi pršli, ker si to zalužiš in nema trte mrte kle! Vsi držimo pesti za vaju in vama želimo, da bi se vse pošlihtal, tko da te ne slišm več s takimi!!!! Bodi pridna. sm se že zasekirala.............da maš kaka čudna nagnjenja Ja, Todi, tud nekrofili morjo obstajat...sej v bistvu je fajn, da Samsonu ta mrtve potegnejo, saj nam mir da. ..ti me pa zlo spominjas na enga bivsega sodelavca... zmeri k je prsu v sluzbo je reku: komi cakam da bo malca... Malca? Kje? A je kdo malco omenu? Hočm malcoooooooooo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Aja, pa še koza si...Ne, a res? To je itak že po defoltu. Ja, vem, kako ti je, jst mam pa v pondelk zobarja. Te pridm za roko držat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 ...zobarja se nic ne bojim... ko pridem na vrsto se zmeri prasam: Kako bi se tale zob obnasal ce bi bil Terminator... a bi tut stoku zarad bolecine???... no, pol pa recem naj me oreng nafixa, da nic ne cutim... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Kva se spet buniš? Če si rojena v znamenju kozoroga, si po defoltu koza....sej, če te kej potolaž, mam jst luno v biku, in sm prava krava. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 ...zobarja se nic ne bojim... ko pridem na vrsto se zmeri prasam: Kako bi se tale zob obnasal ce bi bil Terminator... a bi tut stoku zarad bolecine???... no, pol pa recem naj me oreng nafixa, da nic ne cutim... Kva si đek, samsonajt, ej. Lej, sej v bistvu ne mislim tko ... sam težko se prepričam v te miselne vzorce pa pozitivne afirmacije. Mi ne gre. Pravi kozorog sem v tem, na mojo veliko žalost. Pa sej po moje ni tok fora, da se zavestno prepričaš...začneš podzavestno, tko, da bereš vsak dan afirmacije, k se ti itak vtisnejo pol v podzavest in sčasoma začnes res tko mislt...magar si na velk napiš na kak list in ga nalep na vidno mesto v sobi, kjer ga skos vidš, da se ti zažge v spomin. Muuuuuuuuuuuuuuuuu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 men pa lojzka ne sede nekak sm probala brat pa sm sam zavijala zravn z očmi nikad više zdej se bo pa zihr najdu kdo k bo reku da nism dost duhovno razvita dab štekala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 pol obe nisva ena kolegica moja je mela ene take čudne fore.....pa skoz se je neki u te duhovne knjige metala......sm jo komi naštelala nekak pa ji zabila ene stvari u glavo, pol pa enkrat tele lojzke se loti je bla čist zblojena spet in je šlo pol leta dela u kurac pol sm bla pa huda in sem ji dobesedno prepovedla take knjige brat k ji totalno štalo delajo po dilah Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 ..ma kaxna lojzka... preberi raje Bardona... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 pozdrau vsem dvojčkam po daugem času me neki cajta ni blo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Jutro, dvojčeki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 ..zdele jutro??? ...jest sm ze skor 8 ur pokonc... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Kje si, samsonajte moj? Ja, ti si priden, pa ob vikendih zgodi vstajaš, jst pa čez tedn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 ...jest skoz zgodi ustajam, jest sm najpridnejsi!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 ...jest skoz zgodi ustajam, jest sm najpridnejsi!! To pa itak...brez sence dvoma. Sej, zato s mi pa tok všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 To pa itak... brez sence dvoma. Sej, zato s mi pa tok všeč. ..men s pa ti zato k take pises!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 ..men s pa ti zato k take pises!!! A šta fali, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 A šta fali, a? ..nista ne fali, mala... sviđaju mi se tvoje rijeci!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.