Pika Pikica 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 A me greš po hrbtu umit? Grem lih pod tuš...ti bom še kej lepga povedala. ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 ...mah, kwa pa vem... cez pol ure je pizza na vidiku... pizza ili Pi©ka-To je zdaj vprasanje!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 ...mah, kwa pa vem... cez pol ure je pizza na vidiku... pizza ili Pi©ka-To je zdaj vprasanje!!! p.s.pizda mu una na nosu zrastla... tip je rekel, da bo prinesel pizzo čez 20 min...in ga še vedno ni ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 ...mah, kwa pa vem... cez pol ure je pizza na vidiku... pizza ili Pi©ka-To je zdaj vprasanje!!! Ja, če je pa to problem, pol grem pa kr sama. klinc te gleda. p.s.pizda mu una na nosu zrastla... tip je rekel, da bo prinesel pizzo čez 20 min...in ga še vedno ni ! Na gobc ga dej. Al pa vzam pico in mu zaloputn vrata pred nosom in ne plači, k se laže! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Pravkar sem ga klical...pravi čez par minut ! Mislim, da poleg tega, da ne bom plačal...ga bom slekel do nazga in ga odvrgel na cesto brez pardona ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 ... sam pazi da ne bo Samson kje v bližini... bi ga prec uvalio u tega dostavljalca... PIČKA MU UNA...............TIP MI JE PRINESEL PIZZO S ŠUNKO , NAMESTO TISTO, KJERO SEM NAROČIL (4 SIRI) !! Pa kake se men danes dogajajo... ko ga jebe, bom kr to pojedel, ne da se mi čakat druge...! :xx!: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 PIČKA MU UNA...............TIP MI JE PRINESEL PIZZO S ŠUNKO , NAMESTO TISTO, KJERO SEM NAROČIL (4 SIRI) !! Pa kake se men danes dogajajo... ko ga jebe, bom kr to pojedel, ne da se mi čakat druge...! :xx!:Bom jst to s šunko, ti pa drugo naroč. Dober tek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 ... sam zdej ga pa res morš mal na kolen povabit... Ima srečo, da ga poznam..., če ne bi ga sigurno poklicqal...pa tud kak elbow bi mu postregel ! Bom jst to s šunko, ti pa drugo naroč. Dober tek. Nje, nje, bom kr jaz pojedel...sem že na polovici ! Thanks Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 :!!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 :!!: pobož Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ...makajjezdejtozaensmorn...sejmastetemocrnaluknja,no... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ...makajjezdejtozaensmorn...sejmastetemocrnaluknja,no... zakaj bi v crno luknjo pluvala po dvojcku, ce lahko kar direkt v temo zagrozim Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ....Liu, ne vem kako lahko pricakujes, da bo kostanj rodil rodil rozine.... ce mas po kom za pluvat si to ti sama, ker si zivela v tej veri... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ....Liu, ne vem kako lahko pricakujes, da bo kostanj rodil rodil rozine.... ce mas po kom za pluvat si to ti sama, ker si zivela v tej veri... hmmm.... no prow, ce ti tko reces ... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Kaj dej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 PSIHIČI Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 PSIHIČI Za sjebe gav'r. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Za sjebe gav'r. itak Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 itak Obvladam, a? Ja, to smo pa dvojčki...poligloti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Po enem mesecu dobim samo še 23 sms - ov dnevno namesto 25. Ali me ne ljubi več? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Po enem mesecu dobim samo še 23 sms - ov dnevno namesto 25. Ali me ne ljubi več? Gotova maša. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Gotova maša. Japajade..znam ga ja... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Japajade..znam ga ja... Hecam te no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Hecam te no. Ma sej vem no. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Ma sej vem no. Sej sm te zanalašč, da sm lupčka dobila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.