Samson23 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 ...Pikec, to ni fair... jaz tebe skoz zajebavam, pa se nbenga lupcka nism dubu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 ...Pikec, to ni fair... jaz tebe skoz zajebavam, pa se nbenga lupcka nism dubu... Evo, ta je bil z jezikom, ta prav, da boš dal mir za neki cajta! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Mystiiiiiiiiii....teb pa sam ta finga, da novjo kaka namigovanja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Evo, ta je bil z jezikom, ta prav, da boš dal mir za neki cajta! ..hvala... sam dej si prosim drugic pred ukusvanjem zobe umij al pa vsaj ne prej cebule jest... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 ..hvala... sam dej si prosim drugic pred ukusvanjem zobe umij al pa vsaj ne prej cebule jest... če si pa reku, da ti ful rad čebulo ješ, tko, k jabuk...karkol nardim, ti ni prov. :lol: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 če si pa reku, da ti ful rad čebulo ješ, tko, k jabuk...karkol nardim, ti ni prov. :lol: ..cebula sama je super.. sam pomesana s slino pa ni... sej cokolada sama je tut OK, sam ce jo pomesas s pasteto pa ne vec lih... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Šta brbljaš? Ok, mam pravi izziv zate...izzivam te, da me cew tedn sam hvališ in talaš komplimente....nemogoče, a? Ne zmoreš, a? Sej sm vedla. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Ok, mam pravi izziv zate...izzivam te, da me cew tedn sam hvališ in talaš komplimente....nemogoče, a? Ne zmoreš, a? Sej sm vedla. :xx!: ...pa sej te skoz hvalim kok hitr jes pa kok si sposobna pojest, pa kok si mocna pa vse... ne sam 1 teden, ze veliko dlje... a je se kaj druzga za hvalit pr teb???..no, bom pa zacel hvalit se tvojo srboritost... hepi?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 ...pa sej te skoz hvalim kok hitr jes pa kok si sposobna pojest, pa kok si mocna pa vse... ne sam 1 teden, ze veliko dlje... a je se kaj druzga za hvalit pr teb???..no, bom pa zacel hvalit se tvojo srboritost... hepi?? Ja, sej veš, da nism z malimi stvarmi zadovoljna....je treba na puno. Zdej je že mal bolš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Ja, sej veš, da nism z malimi stvarmi zadovoljna....je treba na puno. Zdej je že mal bolš. ..heh, babe... ne mores ziveti z njimi, one pa ne morejo lulat stoje... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 A 6 ur si rabu, da si odgovor dal na moj post? Zanič ratuješ. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 A 6 ur si rabu, da si odgovor dal na moj post? Zanič ratuješ. ...jah, a mislis de si ti men zivljenjska prioriteta al kwa???Morm jest tut petarde metat vmes, ves... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Ujem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 a lahko da a kanal še bol bedno serijo ko je tota? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 a lahko da a kanal še bol bedno serijo ko je tota? Lahko bi mene eno uro poslušal, ko se režim...grem stavt, da bi ti bla prec ta oddaja, k je zdej, bl fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 lažje bi tebe prenašal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 lažje bi tebe prenašal....tooooooooooooooooooooooook zanic serija???? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 jaa :xx!: stargate je blo še nekak za prebavit, to pa je obutno :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 lažje bi tebe prenašal U, tole mi pa diši po dobri stavi! Samsonajt...ti pa v kot klečat! Kaj sva se dons zmenla? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 ..ja sej sm te pohvalu, sveta pomagavka... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 U, tole mi pa diši po dobri stavi! Samsonajt...ti pa v kot klečat! Kaj sva se dons zmenla? jurja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 jurja!Deal! Zaslužla boooooooooooom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 jurja! a jurja ni daš? kr Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 O čemu to pričaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Sej sm vedla, predn sm pogledala, kaj si napisala. Ja, bova pa midve slab vtis popravle, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.