Aliana 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Ajaaa, ne spiš.. ma to si se ti zmotu, to ni zaljubljenost, ti morš sam Marsino napoved it prebrat Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Ajaaa, ne spiš.. ma to si se ti zmotu, to ni zaljubljenost, ti morš sam Marsino napoved it prebrat ...uf, hvala Njemu na visavah... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NajStnIca 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 js sm pa dvojček po horoskopu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Samson, sm vedla, da se mi novš mogu več dolg upirat! ...kaj je blo ključnega pomena, da sm cele žgance zmazala al to, da sm clo štrudl še zmogla? Sam s pa rabu...kdaj sva b la na Šmarni? 3 tedne nazaj in teb šele zdej pride? Jao. Kongrečulejšnš. Sej sm vedla, da nis tak pezde, k zgledaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Kva, si se spet vase zalubu... si šel mim špegla, pa si reku:" Kera mačkica je pa tale." in evo njega zaljubio se...Hm, če je pa to pri Samsonu tako, kot praviš, zamisli si pol, Valkira, kaka seansa mora bit zanjga šele britje vsakodnevno ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Ne vem, če se. Je pa res, da kadar sve se srečala, je bil vedno lepo obrit. Upam, da ne samo takrat. ... MA NEEE, KVA SEM PA ZDEJ NAPISAL?! Ne, ne, to z mano nima zveze! Garant! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 glih razmišljam keri planet se ti je odprl, bern....nekaj dvojčevsko strelskega..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Ej! Da mi takoj nehate žalit Samsona! To je moje delo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 ...kar cimbolj in cimvec me zalte, dvojcki rabmo poste... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 ...kar cimbolj in cimvec me zalte, dvojcki rabmo poste... Všeč. Z enim stavkom vse zabil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 la,la,la,la,la... pol vas pa jst vse v folijo zavijem Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Da vidimo, če se lahko kdo kosa:- Dvojček, asc. Dvojček z luno v Dvojčkih ..........pa le pozdravček sem Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Se mi še ni zgodili da bi obupala - ne vem kako zgleda Sej te ne bom preveč :xx!: obljubim! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Full si na tankem ledu........ne morem boljš razložit ........ dvojkla? - a to je mišljeno k full slabo? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 (popravljeno) itakfull si močna! Popravljeno 3. februar 2006 -> Nordika Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 No, pa groba bo bolj primerna beseda. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 LP Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Pač nism mogla mem... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 ...Valci Vs. Nordika... ali kako pecati dvojkljo, da dobis dvojko... ...still got my mojo!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 ...a 40 zelenih slonov???... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Eh, eni se poveličujejo na tak način, da druge dol tlačijo, kaj čmo ?! ..........je že voda pod mostom. Kako kej dvojčki? smo že pokonci? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Nordika, dej ne delat sklepov o človeku, preden ga spoznaš. Valkira je ena najboljših bejb tuki gor in čist nč se ne poveličuje. Boš mela priliko spoznat to, če boš ostala na forumu. Sicer pa, glede na to, da sm jst tud dvojček, ti si pa kr trojni, ni čudn, da si občutljiva in si vse narobe dojela. Sam, sej, dvojčkovska lastnost je tud ta, da hit pozabmo in se nam jebe kmal za to, tko da..... Dobrodošla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 trojni dvojck...???triple-double(za tole je ze masturbacija oreng orgija, haha)... hudo... sam to je pol se skor bl riba al pa oven(odvisn od odnosa in his sonca in lune), ne pa dvojck... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Ne govorim na pamet..............ampak sem že rekla,da je in the past now takoda lahko o čem drugem.Tripple-dubble ja, se glih malo poglabljam v te stvari s pomočjo moje sodelavke pa nisem glih talent - tok enih stvari, da me začne kar glava bolet. Zdele bom en teden odsotna - smučanje pa to, potem imam pa glih seanso z njo, da mi spet proba kaj razložit, ponavadi se vse skupaj spreobrne v en babji čvek, ampak je ql Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.