Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

Ajaaa, ne spiš.. ma to si se ti zmotu, to ni zaljubljenost, ti morš sam Marsino napoved it prebrat x:o)x x:Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Ajaaa, ne spiš.. ma to si se ti zmotu, to ni zaljubljenost, ti morš sam Marsino napoved it prebrat x:o)x x:Dx

...uf, hvala Njemu na visavah... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Samson, sm vedla, da se mi novš mogu več dolg upirat! xflirtx ...kaj je blo ključnega pomena, da sm cele žgance zmazala al to, da sm clo štrudl še zmogla? :inocent: x:Dx Sam s pa rabu...kdaj sva b la na Šmarni? :o|o: 3 tedne nazaj in teb šele zdej pride? :O: Jao. :o|o: x:Dx x;)x

Kongrečulejšnš. :palec: Sej sm vedla, da nis tak pezde, k zgledaš. :lol: x;)x x:Dx

:wOOt: Kva, si se spet vase zalubu... si šel mim špegla, pa si reku:" Kera mačkica je pa tale." xflirtx in evo njega zaljubio se...

Hm, če je pa to pri Samsonu tako, kot praviš, zamisli si pol, Valkira, kaka seansa mora bit zanjga šele britje vsakodnevno ...

:2src: :2src: :2src:

x:Dx

Ne vem, če se. Je pa res, da kadar sve se srečala, je bil vedno lepo obrit. Upam, da ne samo takrat.

xDDx xDDx

...

MA NEEE, KVA SEM PA ZDEJ NAPISAL?!

Ne, ne, to z mano nima zveze! Garant!

x:Dx

...kar cimbolj in cimvec me zalte, dvojcki rabmo poste... :palec: :palec: :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...Valci Vs. Nordika... ali kako pecati dvojkljo, da dobis dvojko... :vragec: x:Dx x;)x

...still got my mojo!! x8Dx x:Dx x;)x

Frank Zappa

...a 40 zelenih slonov???... x:Dx x:Dx

Frank Zappa

Eh, eni se poveličujejo na tak način, da druge dol tlačijo, kaj čmo ?!

..........je že voda pod mostom.

Kako kej dvojčki? :sleeping: smo že pokonci? x^x

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Nordika, dej ne delat sklepov o človeku, preden ga spoznaš. Valkira je ena najboljših bejb tuki gor in čist nč se ne poveličuje. Boš mela priliko spoznat to, če boš ostala na forumu. Sicer pa, glede na to, da sm jst tud dvojček, ti si pa kr trojni, ni čudn, da si občutljiva in si vse narobe dojela. Sam, sej, dvojčkovska lastnost je tud ta, da hit pozabmo in se nam jebe kmal za to, tko da..... x;)x

Dobrodošla. x:px

trojni dvojck...???triple-double(za tole je ze masturbacija oreng orgija, haha)... hudo... sam to je pol se skor bl riba al pa oven(odvisn od odnosa in his sonca in lune), ne pa dvojck... :o|o:

Frank Zappa

Ne govorim na pamet..............ampak sem že rekla,da je in the past now takoda lahko o čem drugem.

Tripple-dubble ja, se glih malo poglabljam v te stvari s pomočjo moje sodelavke pa nisem glih talent - tok enih stvari, da me začne kar glava bolet. Zdele bom en teden odsotna - smučanje pa to, potem imam pa glih seanso z njo, da mi spet proba kaj razložit, ponavadi se vse skupaj spreobrne v en babji čvek, ampak je ql x:Dx

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...