Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

Sam, sej, dvojčkovska lastnost je tud ta, da hit pozabmo in se nam jebe kmal za to, tko da..... x;)x

Dobrodošla. x:px

Ej, hvala! Imaš prav. ;)

škorpije so pa glih kontra - kolikor je meni znano :inocent:

@Valkira

če bi ti imela kaj za povedat bi šla na Škorpije, tko da sorry ampak ne.

Support bacteria, they're the only culture some people have!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

He-he....sounds familiar! Itak da jst tud preveč govorim, bog ne daj da bi štela do 10 ali kaj podobnega. Sej me tepe, sam po 30 letih sem že več kot navajena!

Sej ti nom več vsega pojedla s krožnika...obljubim. :inocent: x:Dx x;)x x:px xsrcx

...ja, ja... to vse guvorijo, pol pa... :o|o: x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

x:px x:Xx xsrcx Ti morm mal lbezni izkazat,

...talkin' is cheap!! x^x x8Dx ...al kako ze pravjo Depechi: Words are very unnecessary they can only do harm!! x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Sej nism nč govorila. Sej sm ti sam s smajliji pokazala/nakazala. Ne bit brihtn. x:px x;)x x:Dx

...ne pa ne... napisala si: "Ti morm mal lbezni izkazat"... a je to zdej kaxna moderna vrsta smeskov al kwa???

Hmh... se eno tako pa bom su dam po Kalsnikova... pol bos pa vidla kwa se prav plesat s hudicem v mesecini!! x;)x

Frank Zappa

...ne pa ne... napisala si: "Ti morm mal lbezni izkazat"... a je to zdej kaxna moderna vrsta smeskov al kwa???

Hmh... se eno tako pa bom su dam po Kalsnikova... pol bos pa vidla kwa se prav plesat s hudicem v mesecini!! x;)x

Ej! A če ti rečm, da morm pokazat, pol sm ti rekla kej ljubečega? xrolleyesx x:Dx Jaooooooooo...otišli tvoji možgani. x:Dx x;)x

Jaooooooooo...otišli tvoji možgani. x:Dx x;)x

...jap... enjoy it while it lasts... x:Dx x;)x

Frank Zappa

Da vas malo zbudim vam posiljam lepe mrzle pozdrave iz smucanja, ravno sem pobegnila noter, ker mi bo v nasprotnem primeru kaj odpadlo :icon17:

No pa da vidim, če se bo kakšna debata razvila.

Torej xcivx dragi dvojčki, kakšni ste kaj v resnici, ali imate kakšna tipične značilnosti Dvojčkov in kakšne značilnosti vam poskušajo kdaj pripeti? Npr. ponavadi nam očitajo, da smo površni, nezvesti, da igramo..... zame npr. ne velja nobena od naštetih in sem se že spraševala, če sploh imam kakšne tipične značajske poteze Dvojčkov, ker si blazno zapomnim podrobnosti - ponavadi sicer totalno nepomembne, ampak vseeno x:)x , zvesta sem kot pes ( vsaj s sedanjim x:Ix ) in kot sem že rekla da po pravilu ne lažem in si izmišljujem. Priznam, pa da sem velikokrat neobčutljiva za občutke drugih in mimogrede koga užalim, čeprav to ni moj namen, hitro zgubim zanimanje, manjka mi vztrajnosti in sočutja.

To sem jaz - zelo na hitro xsrcx

Ja sej itak, da te drugi drugače lahko vidijo, ali interpretirajo tvoja dejanja...

Sam, sej sam sebe dovolj poznaš, da lahko nekatere stvari trdiš, a ti ne moreš zagotovo trditi nečesa o svojem karakterju? To se meni zdi nemogoče, da se ne bi poznala tako dobro. Pa tudi ravno o tem se gre, da drugi te vidijo drugače in ti zatorej lahko pripišejo neke lastnosti, ki zate načeloma ne držijo. Jaz se recimo nimam za izrazito ljubosumno osebo, čeprav sem že imela izpad, ko sem mislila da je upravičen in ne bi hotela da bi me na podlagi enega dogodka popredalčkali.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...