Nordika 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Sam, sej, dvojčkovska lastnost je tud ta, da hit pozabmo in se nam jebe kmal za to, tko da..... Dobrodošla. Ej, hvala! Imaš prav. škorpije so pa glih kontra - kolikor je meni znano @Valkirače bi ti imela kaj za povedat bi šla na Škorpije, tko da sorry ampak ne. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Mogoče. Samo lažem pa ne. Bogata tud nisem, lepota pa je itak v očeh opazovalca . Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 joj, jst nisem še sploh tok daleč, da bi mi hiše kej povedale - kaj to pomeni 12 hiša v dvojčkih? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 He-he....sounds familiar! Itak da jst tud preveč govorim, bog ne daj da bi štela do 10 ali kaj podobnega. Sej me tepe, sam po 30 letih sem že več kot navajena! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Eni majo pa res polhn skritih talentov v rokavu. Samsonajt, đe si ti men? Neki se me izogibaš! Sej ti nom več vsega pojedla s krožnika...obljubim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Sej ti nom več vsega pojedla s krožnika...obljubim. ...ja, ja... to vse guvorijo, pol pa... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 ...ja, ja... to vse guvorijo, pol pa... Ti morm mal lbezni izkazat, da se me novš nehu bat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Ti morm mal lbezni izkazat,...talkin' is cheap!! ...al kako ze pravjo Depechi: Words are very unnecessary they can only do harm!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Sej nism nč govorila. Sej sm ti sam s smajliji pokazala/nakazala. Ne bit brihtn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Sej nism nč govorila. Sej sm ti sam s smajliji pokazala/nakazala. Ne bit brihtn. ...ne pa ne... napisala si: "Ti morm mal lbezni izkazat"... a je to zdej kaxna moderna vrsta smeskov al kwa???Hmh... se eno tako pa bom su dam po Kalsnikova... pol bos pa vidla kwa se prav plesat s hudicem v mesecini!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 ...ne pa ne... napisala si: "Ti morm mal lbezni izkazat"... a je to zdej kaxna moderna vrsta smeskov al kwa???Hmh... se eno tako pa bom su dam po Kalsnikova... pol bos pa vidla kwa se prav plesat s hudicem v mesecini!! Ej! A če ti rečm, da morm pokazat, pol sm ti rekla kej ljubečega? Jaooooooooo...otišli tvoji možgani. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Jaooooooooo...otišli tvoji možgani. ...jap... enjoy it while it lasts... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Da vas malo zbudim vam posiljam lepe mrzle pozdrave iz smucanja, ravno sem pobegnila noter, ker mi bo v nasprotnem primeru kaj odpadlo Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Haloooooooo, je kdo doma? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Mene ni bilo doma do zdele Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Spet me moja luna zeza! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 No pa da vidim, če se bo kakšna debata razvila. Torej dragi dvojčki, kakšni ste kaj v resnici, ali imate kakšna tipične značilnosti Dvojčkov in kakšne značilnosti vam poskušajo kdaj pripeti? Npr. ponavadi nam očitajo, da smo površni, nezvesti, da igramo..... zame npr. ne velja nobena od naštetih in sem se že spraševala, če sploh imam kakšne tipične značajske poteze Dvojčkov, ker si blazno zapomnim podrobnosti - ponavadi sicer totalno nepomembne, ampak vseeno , zvesta sem kot pes ( vsaj s sedanjim ) in kot sem že rekla da po pravilu ne lažem in si izmišljujem. Priznam, pa da sem velikokrat neobčutljiva za občutke drugih in mimogrede koga užalim, čeprav to ni moj namen, hitro zgubim zanimanje, manjka mi vztrajnosti in sočutja.To sem jaz - zelo na hitro Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Mam sam luno u dvojčkih no pa tle kr neki stvari zame drži, čeprou bi rajš d ne! Sej ka pa vem, mogoče ma tle tud moj sonce u škrpjonu kej parkle zravn! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Ja, nordika, to se ti sama tko vidiš, lahko te pa kdo čist drgač, tko da...to je težko pol rečt. Jst tud lahk rečm, da sm u iber prijetna bejba, pa kdo s foruma planu in reku, da sm totalna svina. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Kdo, kdo? Hit puvej d ga na gobc! Pičkica je total cool beyba! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Ja, pa piČkica sm tud. To je ta glavn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Ja, pa piČkica sm tud. To je ta glavn. Itak! Kaj bi bla pa brez!? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 pičak? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Ja sej itak, da te drugi drugače lahko vidijo, ali interpretirajo tvoja dejanja...Sam, sej sam sebe dovolj poznaš, da lahko nekatere stvari trdiš, a ti ne moreš zagotovo trditi nečesa o svojem karakterju? To se meni zdi nemogoče, da se ne bi poznala tako dobro. Pa tudi ravno o tem se gre, da drugi te vidijo drugače in ti zatorej lahko pripišejo neke lastnosti, ki zate načeloma ne držijo. Jaz se recimo nimam za izrazito ljubosumno osebo, čeprav sem že imela izpad, ko sem mislila da je upravičen in ne bi hotela da bi me na podlagi enega dogodka popredalčkali. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.