triple x 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Ja sej itak, da te drugi drugače lahko vidijo, ali interpretirajo tvoja dejanja...Sam, sej sam sebe dovolj poznaš, da lahko nekatere stvari trdiš, a ti ne moreš zagotovo trditi nečesa o svojem karakterju? To se meni zdi nemogoče, da se ne bi poznala tako dobro. Pa tudi ravno o tem se gre, da drugi te vidijo drugače in ti zatorej lahko pripišejo neke lastnosti, ki zate načeloma ne držijo. Jaz se recimo nimam za izrazito ljubosumno osebo, čeprav sem že imela izpad, ko sem mislila da je upravičen in ne bi hotela da bi me na podlagi enega dogodka popredalčkali. Nakladaš čist po dvojčevsko pa brez zamere, mi je znan! pičak? Pičatek! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Jah, sem se navadla, da morš na forumih vse u nulo razložit, ker pač ljudje ne berejo misli (pardon izjemam ) in pol je vse narobe Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Napičevalec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Js sn včas u hudi dilemi a povedat na dolg al sploh ne povedat? Te čist razumem! Napičevalec. PiČkic! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 čist na kratko.. če pa keri ne štaka... jebiga si je sam kriv Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Untitled, jebemo, dej si drugi nick, pol ne morm nč na kratko, ljubkovalno narest...a nje te unti kličem? A je fertik poker? Si popušio, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Untitled, jebemo, dej si drugi nick, pol ne morm nč na kratko, ljubkovalno narest...a nje te unti kličem? A je fertik poker? Si popušio, a? daj mi ne seri z nekimi ljubkovalnimi imeni oz. pomanjševalnicami... ni še fertik poker ne, samo ni karte danes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Vrjetn nou nč jezn če boš kr na TI! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 daj mi ne seri z nekimi ljubkovalnimi imeni oz. pomanjševalnicami... ni še fertik poker ne, samo ni karte danes Šta se dereš, bre? Da te nom okol kepe 2x! Untitledček. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Piki, kje je pa kej Samsič? Ga kr mal pogrešam ... aja, pa rito nastav, da te ... k te včeri ni blo... Samsič se potepa. Ja, sej sm napisala, zakaj me ni blo...neki bla slabe volje, pa pol nism bla pr volji špilat vljudnico in pol bi lahk kero za đabe nazjala, pa sm šla raj damu. Sej me boš mela še powhn kufr...sej veš...naveza služba-piloti-Pika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Zdej se pa že vid kdo cari tuki! Dvojčki in dvojčice! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Zdej se pa že vid kdo cari tuki! Dvojčki in dvojčice! Ja, po straneh v temi že ne. Ne boš mi ušla, ne boš mi ušla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 ... a sam pilote cilaš... Eh, sam, da je uniforma. Pa bejbe ne štejejo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Eh, sam, da je uniforma. Sej sn vedu zakaj sn ti všeč! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Sej sn vedu zakaj sn ti všeč! Eh, na zdravnike pa ne padam. :xx!: Dečko, ajde oladi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Daj, daj, daj mi daaajjjj...... Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Ma dečko, ajde olaadiiiiiiiiiii!!!! Ej, a novš ti kmal ati? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Ma dečko, ajde olaadiiiiiiiiiii!!!! Ej, a novš ti kmal ati? Just a little bit! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Just a little bit! Držim pesti, da bo z mamico in pupiko vse ok. Ti ap glej, da ji boš stal ob strani! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 tole me je ze velikokrat zanimalo pa sem si koncno vzela toliko casa, da sem naredila tole statistiko:stevilo strani objav v temah posameznih astroloskih znamenj. 1. skorpijoni 223 strani2. dvojcki 993. levi 464. ribi 455. kozorogi 416. strelci 307. raki 268. vodnarji 16 in biki 1610. tehtnice 1411. device 1312. ovni 11 kateri so najvecje goflje objavljeno v temah prvih treh Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 To je že samsonajt zanč poisku. Ja, sram nas je lohk dvojčke. No, pa sej, ni važna kvantiteta ampak kvaliteta! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 pa macona tudi. tako pravi v levih. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 To je že samsonajt zanč poisku. Ja, sram nas je lohk dvojčke. No, pa sej, ni važna kvantiteta ampak kvaliteta! samsonajt je sam govoru, kok so Kozli odzadi in da morte Dvojčki prehitet Škorpijone. poiskala pa sem jaz v tej temi! njemu se ne bi dalo kaj takega. poiskal bi že, napisal pa ne po moje, to je zanj zguba časa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.