Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

Ja sej itak, da te drugi drugače lahko vidijo, ali interpretirajo tvoja dejanja...

Sam, sej sam sebe dovolj poznaš, da lahko nekatere stvari trdiš, a ti ne moreš zagotovo trditi nečesa o svojem karakterju? To se meni zdi nemogoče, da se ne bi poznala tako dobro. Pa tudi ravno o tem se gre, da drugi te vidijo drugače in ti zatorej lahko pripišejo neke lastnosti, ki zate načeloma ne držijo. Jaz se recimo nimam za izrazito ljubosumno osebo, čeprav sem že imela izpad, ko sem mislila da je upravičen in ne bi hotela da bi me na podlagi enega dogodka popredalčkali.

Nakladaš čist po dvojčevsko x:Dx pa brez zamere, mi je znan! x;)x

pičak? :inocent:

Pičatek! x:Dx x;)x

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Jah, sem se navadla, da morš na forumih vse u nulo razložit, ker pač ljudje ne berejo misli (pardon izjemam x:Dx ) in pol je vse narobe xOOx
Support bacteria, they're the only culture some people have!

Untitled, jebemo, dej si drugi nick, pol ne morm nč na kratko, ljubkovalno narest...a nje te unti kličem? A je fertik poker? Si popušio, a? xsmokex x:Dx

daj mi ne seri z nekimi ljubkovalnimi imeni oz. pomanjševalnicami...

ni še fertik poker ne, samo ni karte danes :o|o:

Piki, kje je pa kej Samsič? Ga kr mal pogrešam :sori: ... aja, pa rito nastav, da te ... k te včeri ni blo... :vragec: x;)x x:Dx

Samsič se potepa. Ja, sej sm napisala, zakaj me ni blo...neki bla slabe volje, pa pol nism bla pr volji špilat vljudnico in pol bi lahk kero za đabe nazjala, pa sm šla raj damu. :inocent: Sej me boš mela še powhn kufr...sej veš...naveza služba-piloti-Pika. x:px x:Dx x;)x

tole me je ze velikokrat zanimalo pa sem si koncno vzela toliko casa, da sem naredila tole statistiko:

stevilo strani objav v temah posameznih astroloskih znamenj.

1. skorpijoni 223 strani

2. dvojcki 99

3. levi 46

4. ribi 45

5. kozorogi 41

6. strelci 30

7. raki 26

8. vodnarji 16 in biki 16

10. tehtnice 14

11. device 13

12. ovni 11

kateri so najvecje goflje

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x;)x x:px x:px x;)x

objavljeno v temah prvih treh

Guest mačona
To je že samsonajt zanč poisku. x;)x Ja, sram nas je lohk dvojčke. xredx :lol: No, pa sej, ni važna kvantiteta ampak kvaliteta! xsmx

samsonajt je sam govoru, kok so Kozli odzadi in da morte Dvojčki prehitet Škorpijone. poiskala pa sem jaz v tej temi! njemu se ne bi dalo kaj takega. poiskal bi že, napisal pa ne po moje, to je zanj zguba časa.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...