Pika Pikica 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 samsonajt je sam govoru, kok so Kozli odzadi in da morte Dvojčki prehitet Škorpijone. poiskala pa sem jaz v tej temi! njemu se ne bi dalo kaj takega. poiskal bi že, napisal pa ne po moje, to je zanj zguba časa.Uf, se opravičujem za napako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 ... pa če ne rečeš, da je tko nema uniform ... drug teden so afganistanci na pregledu (iz misije) Tko je! Vse za uniforme. Ej, a greš ti jutr na mavrično? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 O, lwj, lwj, dvojčki so na trimestno cifro zlezli Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Uf, se opravičujem za napako. sorry, ker mam spomin za podatke in take zadeve. sem pač Devica. posplošuješ a ti pa nikoli ne? no ja, bom pa raje tiho in ne bom niti poskušala zamisliti si, kakšen je kdo. v redu, pa bom osel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 v redu, pa bom osel. ...in koncno je le nasla svoj prostor pod soncem... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 ...in koncno je le nasla svoj prostor pod soncem... v tvoji družbi. kul. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 v tvoji družbi. kul. ..si bos mogla pa kar druzga gospodarja najti!!Ne nucam skart robe... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 eh, spet smo tam. kaj bi JAZ s tako cheap robo? http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d060.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 ja, pol je pa treba kaj spremenit, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Dobro jutrooo !Prvi dan v službi po dopustu!Itak, da me je vse počakalo ! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Hm...sm razmišljala, kako to, hudiča, da mamo dvojčki res tolk mal postov v tej temi, pa take čveke smo. In sm pršla do ugotovitve, da je to zato, k po vseh ostalih temah še tolk zraven čvekamo! In če bi čist vse poste od dvojčkov po vseh možnih temah seštel, se lohk vsa ostala znamenja skrijejo. Eto, sm mogla povedat, k mi je ful na duši ležal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Ma, jst mam zmeri full za povedat, pa se mi ne da zmeri tok pisat. Če bi hotla vse napisat kar si mislim, bi bla za rač. cel šiht, pa težko mi je kakšne misli ubesediti tako da bi bile še komu drugemu tako jasne kot meni. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 To je že samsonajt zanč poisku. Ja, sram nas je lohk dvojčke. No, pa sej, ni važna kvantiteta ampak kvaliteta! Noben ne more prehitet Škorpij, ker preden si one vse zaželijo Dobro Jutro je cela stran popisana Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Sam tok, da ne zginemo s strani Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 ma ne ne ni šans... mi to s pozadine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 triiii, štiriii.....puriiiinnn!!! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf.... a boli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Nov avatar? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Nov avatar? Čist frišn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Čist frišn ...zgledas k en, k je sol overdosiral... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Glih kar bom šla brat kwa je s to soljo Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Ja, pejt, ne, sej ti nov škodl. Sooooooooooool Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Spet na vrhu , juhu Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.