Nordika 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 A je kdo kje? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 ...heh, tole je pa res sramotno... vsega par strani v celem 2006... jao, sam da jaz mal sco aktiviram pa dvo zapostavim pa je v tej temi res tema... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 Se vid, da s oženjen, k te ni nč več kle gor...pol se pa nad nami prtožuješ! Fej te bod! Pfuj. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 Se vid, da s oženjen, k te ni nč več kle gor...pol se pa nad nami prtožuješ! Fej te bod! Pfuj. :xx!: ..jah te zakonske dolznosti mi cist vso energijo vzamejo... se bo treba pocas na kundalini zacet filat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 Kaj hudič aj eže to? Pa u iber mi je znano....ma, ne bom po netu iskala...ti mi povej, da bom ja butara izpadla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 ...zakonske dolznosti so vse tisto kar more dedec postoriti v hisi, da vse stima... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 Kaj so to zakonske dolžnosti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 ...najboljs, da gres do prvega dedca pa reces, da ti pokaze... sej ves-izkusnja pove vec kot 1000 besed... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 Ja, še tega sranja se mi manjka, ja. NEMA! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enea 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 Hm...sm razmišljala, kako to, hudiča, da mamo dvojčki res tolk mal postov v tej temi, pa take čveke smo. In sm pršla do ugotovitve, da je to zato, k po vseh ostalih temah še tolk zraven čvekamo! In če bi čist vse poste od dvojčkov po vseh možnih temah seštel, se lohk vsa ostala znamenja skrijejo. Eto, sm mogla povedat, k mi je ful na duši ležal. ne, ne... to je bolj slab izgovor. saj dvojčki slovijo po dvojnosti ravno zaradi tega - da so lahko na dveh koncih istočasno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 ne, ne... to je bolj slab izgovor. saj dvojčki slovijo po dvojnosti ravno zaradi tega - da so lahko na dveh koncih istočasno. Zgleda, da smo bol težko na 2h koncih hkrati Al pa nismo toooook globoki, da bi lahko mel hude debate - mamo take tipične, kratke, kr neki Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Ja, na drugo stran smo zlezli, kaj naj? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Kaj so to zakonske dolžnosti? 2x okol kepe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 2x okol kepe misliš rečt, da je ženska v akciji, moški pa mirno nastavlja lica? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 kak znate na hitro obrnit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 jaz vse obrnem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 2x okol kepe misliš rečt, da je ženska v akciji, moški pa mirno nastavlja lica? Ne rabim komentirat, ker te je že mačona dobr zabila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 red mora bit! ko baba po mizi udari, se ve, na čem je stvar! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 da si neota kaj naredle Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 ...če že ne dvojčki, so vsaj dvojčice oživele.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 čuj ti, mali, te bom po nagi riti nažgala. http://www.cosgan.de/images/midi/teufel/a010.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 mačona fejst me daj, grdo mi delaj, ponižaj me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 hudič ti, na, na, na, evo, kaj si pa poreden! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 he he ..........hudo LOL Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.