untitled 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 ma kera kaki dober kuharski recept , nekaj preprostega, hitrega dobregamam neko zmrznjeno zelenjavo, riž kakega pišeka al pa purana pa da jaz to malo skup zmiksam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Sej si že povedal....zmiksaj, pol pa pogrej! Pa novš tolk pozn jeduuuuuuuu! A grema v plusa na pico? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 pečejo pice samo do 22h ja čak ne morš to kr nekaj skup zmiksat, morš to vložit malo truda da je to pol okusno se pravi popražim malo čebule, dam malo česna poleg..... da to zadiši pol dam not pišeka al pa purana, to malo začmarimpol dam še poleg zelenjavo (mora bit skuhana al ne?)to malo dušim al kaj pol pa dam not riž pa vodo??al riž posebej skuham? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Tko, k si napisu Pridem mal popapat, poklič, k bo fertik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 ... surovo, na tanko narezano zelenjavco (lahko na trakce narežeš)... nič prej skuhat, itak pol k daš riž, zaliješ z vodo, še boljš pa s juho...Začimbe... men ful ful k pišetu pa rižu paše curry... mam zmržjeno zelenjavo. res pa je, da sem pozabil na začimbe. mam kari mam tenks Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Za curry berem, da ga je najprej treba popražit na nekaj žlicah olja - čist na hitro, potem pa dodat meso in cmart Ko popražiš še zelenjavo (jst zmeri vržem not zmrznjeno) daš zreven še riž in ga tud na hitro popražiš potem pa zaliješ, da se kuha. Na tak način pride vse bolj pocasto, kot rižota - lahko pa riž skuhaš ali dušiš posebej in na koncu zmešaš z mesom in zelenjavo. ok, dost kulinarike Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 nič dost kulinarike jaz sem se glihkar zapalil wtf is cmart? (čmarit, žgat?? ) pika ja lahko prideš ja če že kuham za dva mi neo težko še za 5 zraven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 pražiti Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 cmarit pomeni na majnem ognju počasi dušiti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 pika ja lahko prideš ja če že kuham za dva mi neo težko še za 5 zraven Dej ne od samosona for pobirat. Pa kokr se spomnm, si ti men zmer ostanke s krožnika požru! Požeruh debeli. Kad če onda ručak? Matr, res sm že lačna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 kak zaj od samsona fore... če pa tak to je... priznaj si že enkrat to misliš da sem pojedo tisto kaj je tebi mimo ust zletelo pri basanju? delam do tri pa vem kaj pomeni čmarit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Smotan ime maš, pa grdo ikonco! :lol: Se prav ob 4h bo menda gotovo? Pa zeleno solato nared zravn. Sladico pa jst prnesem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Smotan ime maš, pa grdo ikonco! :lol: Se prav ob 4h bo menda gotovo? Pa zeleno solato nared zravn. Sladico pa jst prnesem. ja v rit ji lezi ja.. ti bom slinček prineso nič ne bo solate, če bo že zelenjava zravn... samo res kam ti spraviš vso to količino, a še nabavim kak vez kokakole? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Koukakoule pa ne pijem...to bi pa ja lahk že veudo. Ej, ampak res bi zdele sedla una pica s Plusa....suha salama pa ta smrdljivi sir. Dej, eno v mojem imenu pojej. Pa una ta zelenjavna tud ni bla švoh. Jooooooooooooooj, lačnaaaaaaaaaaaaa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 da vidimo kaj bo to ven prišlo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 emm meni se ni zdelo tak švoh.... pika tolk sn skuhal da bi še ti bla sita Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Ja, verjamem. Ja, nič nisi poklical, pol sm si pa kr sama nardila južno. Sam gobec te je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Dobro jutro vsem ''živalim'' Pri nas sneži ! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Men so pa lepi tile zadnji vzdihljaji zime Boljš to k dež, sej se bo začela voda kmal ulivat, pa bo spet vse blatno :xx!: . Muka mi je pol pse ven vozit k jih moram potem vsakič brisat k sta blatna do ušes Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Toplota ja vem kaj misliš, jst tudi, pa liste na drevesih........samo upam, da nam bo prikrajšan kakšen deževen april - dežja ne maram :xx!: razen neviht Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Kva sam jamrata, babi tečni. Mysti, a si vidla, kako sm se potrudla z uporabo dvojine? Pridna, a ne? Petk jeeeeeeeeeeeeeeeeee! Gremo se mečkat! Ne mislm na vaju! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Petk jeeeeeeeeeeeeeeeeee! Gremo se mečkat! Ne mislm na vaju! Hvala bogu, sem se že ustrašla Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 pri nas pa pomlad, pa full ga kuri sonce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 če bi bla kaka stopinja več bi že bil v kratkih rokavih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Eh, to sem jst itak! Full dobr mraz prenašam Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.