Pika Pikica 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 Pika a s ti Črnučanka al Bežigrajčanka? Ta prvo. Zakaj? veš kaj čist mu paše Morm g amal hejcat, no...če ne mu je preveč lepo na tem svetu. ajajajajjjjj včeraj sem bil na poker turnirju 3 .. 1. se ni splačalo bit ker je bla nagrada neka igrača :xx!: tretje mesto je blo nalašč nagrada AP Baseball Shirt XL So what? Igračo bi vsaj men lahk dal. Bravo. Ju mejk mi sow pravd. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 am mislim da malo... pah sej bo v sredo že bolš Mal jo pripravi prej, no da nau tak šok, pol pa mal pa bo. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 Mal jo pripravi prej, no da nau tak šok, pol pa mal pa bo. ej ti mačka! kwa piješ na osebni slikci? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 So what? Igračo bi vsaj men lahk dal. sej ni bil dildosej ja za babe je kanasta pa take jajce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 sej ni bil dildosej ja za babe je kanasta pa take jajceDildota že mam, sm misnla, da se boš kej bl izvirnga spomnu. Jutro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Dildota že mam, sm misnla, da se boš kej bl izvirnga spomnu. Jutro. izvirnega? nisem hotel bit izvirn jutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 ej ti mačka! kwa piješ na osebni slikci? Ja pir, a ne?! Tuborg Dobro jutrooo dvojčki!!! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 izvirnega? nisem hotel bit izvirn jutro Te pa vreo. Kaj bo dans za kosilo, šefe? Kdaj me boš na laznajo povabu? Zdej jo boš pa menda znal narest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 ne kuham več sploh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Ja, sej štekam...ni več cajta, k skoz poker špilaš, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 poker rox Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 tc tc tc tole ni pa nč Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Samosnajt je bil tukiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Kje si ti men, poba??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 ...na čučevcu... ze 31 dan... ves kok ga serjem... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 O, misti! Kako pa kaj ti? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 kaj se zdaj grupirate tukej neki tole bi jaz Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Voham pomlad. ...iz tvojga nosa v bozja usesa... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Lej, lej, še Mysti je v naše loge zanesl. Pa še nova očalca ma bejba. Ja, pomlad je definitivno za wowinkom, pol bo pa ornk kvihtanje vsak dan, k me bo Samsonajt na Šmarno nosu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Lej, lej, še Mysti je v naše loge zanesl. Pa še nova očalca ma bejba. Ja, pomlad je definitivno za wowinkom, pol bo pa ornk kvihtanje vsak dan, k me bo Samsonajt na Šmarno nosu! ...ejjo...sej ne recem da sm lih svoh...sam tebe nost... ...mater, sej se tazga zerjava ne dobis deb tebe dvignu, pol nej te pa jest nosm... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 ...ejjo...sej ne recem da sm lih svoh...sam tebe nost... ...mater, sej se tazga zerjava ne dobis deb tebe dvignu, pol nej te pa jest nosm... Dej nooooooooooooooo, a nis reku, da neki kvihtaš po ta novem? Lalalalalalalalalalalallalalalalalalalal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Dej nooooooooooooooo, a nis reku, da neki kvihtaš po ta novem? Lalalalalalalalalalalallalalalalalalalal. vidim da te res v nulo razganja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Tralalalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.