Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Samsi, kva dogaja... te že mal pogrešamo...

... mam podrobno tvojo analizo... jo je naredila ta najbolj pridna sošolka in ti jo bom poslala po mailu... pošljem na mail... x:px x;)x x:Dx

..ja tej pa poslji za vraga... a mene pogresate al kwa??... koga pa hecas... :o|o:

x:px Dej nooooooooooooooo, a nis reku, da neki kvihtaš po ta novem? :inocent: x:px

Lalalalalalalalalalalallalalalalalalalal. x:Dx

..jah kvihtam ze... sam sem se zmeri clovek... ene meje so... sej nism Bog, madona..med nama povedano pa mislim, da te niti on ne bi mogu dvignt! :vragec: x;)x x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

..jah kvihtam ze... sam sem se zmeri clovek... ene meje so... sej nism Bog, madona..med nama povedano pa mislim, da te niti on ne bi mogu dvignt! :vragec: x;)x x:Dx

:C: Kr solze sreče so mi stopile v oko, ker me že dolg ni nben užalu....veš kok pogrešam to, k te ni??? Zdej mi vsi skoz utrujajo, kok fejst zgledam, pa kok sm opametna, pa to.... xrolleyesx Kera beda. :vragec: :C: x:px x:Dx

Mal me pa res ... tile cilindri, k jih mam zdej (očala) are killing me. :o|o: Se ne morem privadit ... super vidim pa vse, sam me vseeno moti. Blah.

Včasih je res bolje imet zamegljeno sliko RL x;)x manj utruja xrolleyesx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Če smo pa raztegani na vse konce xrolleyesx še najmanj smo doma x;)x

Nejc Zaplotnik

Jah, mene prav ni težko najt od 8h do 16h-17h x;)x x:Dx :o|o:

Skoraj preveč predvidljivo za dvojčico :o|o:

Nejc Zaplotnik

Kva čem xnckrivx - ni čist prostovoljno. Sej že veselo u minus spet lezem x:Dx sam da je pomlad mal bliži! Pozim sem mela pa tooook plusa xcivx
Support bacteria, they're the only culture some people have!

Sej sem jaz tud absolutno preveč v sobi zaprt, se mi ne da premikat, mora vse k meni prit :inocent:

Lenoba zvest ti bom do groba - to bi moral biti moj podpis zadnji mesec x:Dx

Nejc Zaplotnik

Joj, men je najbolj grozno kadar sem lena :xx!: , sama seb grem na jetra. Hvala bogu, da nisem velikrat, ponavad sam takrat počivam, k se slabo počutim - fizično. (....al pa k sem fuuuull u bedu.....da se ne bom čist zlagala :inocent: ) x;)x

Zdele mam npr. čez glavo dela, pa kar neki bluzim kle po forumu, pol bo pa kriza ko bo ura štir!!!

Še dobr, da mi ponavad znese na hitr dokončat stvari, ko mi neki u rit skače :wOOt:

Rabiš motivacijo x;)x

In časovne stiska je ponavadi ena boljših motivacij xrolleyesx

Vse zadnji trenutek, tak nam je hororskop :vragec:

Nejc Zaplotnik

xyesx xg:Dx mene najbolj motivira pomankanje časa. Zdele recimo sem neki mečkala v službi že od januarja in kar odlašala, pol sem pa dobila rok do jutri x8Dx .......... in sem danes že fertik, ker grem jutri smučat x:Dx xokx

• 4 months later...
...piki... pizda prav mas... naj vrag pocitra te hackerje... s5 smo za scorpijami... :xx!: :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

hey :flower:

jest sem tut dvojčica, rojena 18.6.! a je tu gor še kdo, k je rojen na ta dan?

se prepoznate v lastnostih dvojčkov? jest se kr, sem klepetava, včasih "dvojna", ...

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

se prepoznate v lastnostih dvojčkov? jest se kr, sem klepetava, včasih "dvojna", ...

Če se prepoznam? Luba duša jst mam tok dvojčka v sebi, da ne vem kaj sem, po moje vse hkrati xDDx

Klepetava ....... tudi x:Ix , sam se mi pa ne da pisat, ker bi bil za to potrebena (pre)velika koncentracija, da mi misli ne bi prehitro šibale in bi dejansko lahko napisala vse kar mislim - preprosto nimam potrplenja xrolleyesx x:)x

Zato po moje tale tem o Dvojčkih ne zaživi, kot bi morala, ker smo povsod po forumu ......... po malem x:Xx xsrcx

Ja, en psiho ga ma pa res na ta dan..Samsonajt...sam, jst na tvojem mestu neb na glas okol govorila, kdaj ga mam, k tip je čist ubrisan. :vragec: x:Dx x:px :lol:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...