svizec 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 a ti pomagam... TRAlalalalallalalalaalalalaalalalaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Samsi, kva dogaja... te že mal pogrešamo...... mam podrobno tvojo analizo... jo je naredila ta najbolj pridna sošolka in ti jo bom poslala po mailu... pošljem na mail... ..ja tej pa poslji za vraga... a mene pogresate al kwa??... koga pa hecas... Dej nooooooooooooooo, a nis reku, da neki kvihtaš po ta novem? Lalalalalalalalalalalallalalalalalalalal. ..jah kvihtam ze... sam sem se zmeri clovek... ene meje so... sej nism Bog, madona..med nama povedano pa mislim, da te niti on ne bi mogu dvignt! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 ..jah kvihtam ze... sam sem se zmeri clovek... ene meje so... sej nism Bog, madona..med nama povedano pa mislim, da te niti on ne bi mogu dvignt! Kr solze sreče so mi stopile v oko, ker me že dolg ni nben užalu....veš kok pogrešam to, k te ni??? Zdej mi vsi skoz utrujajo, kok fejst zgledam, pa kok sm opametna, pa to.... Kera beda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Mal me pa res ... tile cilindri, k jih mam zdej (očala) are killing me. Se ne morem privadit ... super vidim pa vse, sam me vseeno moti. Blah. Včasih je res bolje imet zamegljeno sliko RL manj utruja Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Dobro jutro Nordika! Dobro jutro! A bi kavo? No, pa dej eno! Izvoli mmmmmmm hvala! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Tuki se jasno vid, kok nam dvojčkom hitr zanimanje upade. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Če smo pa raztegani na vse konce še najmanj smo doma Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Jah, mene prav ni težko najt od 8h do 16h-17h Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Jah, mene prav ni težko najt od 8h do 16h-17h Skoraj preveč predvidljivo za dvojčico Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Kva čem - ni čist prostovoljno. Sej že veselo u minus spet lezem sam da je pomlad mal bliži! Pozim sem mela pa tooook plusa Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Sej sem jaz tud absolutno preveč v sobi zaprt, se mi ne da premikat, mora vse k meni prit Lenoba zvest ti bom do groba - to bi moral biti moj podpis zadnji mesec Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Joj, men je najbolj grozno kadar sem lena :xx!: , sama seb grem na jetra. Hvala bogu, da nisem velikrat, ponavad sam takrat počivam, k se slabo počutim - fizično. (....al pa k sem fuuuull u bedu.....da se ne bom čist zlagala ) Zdele mam npr. čez glavo dela, pa kar neki bluzim kle po forumu, pol bo pa kriza ko bo ura štir!!! Še dobr, da mi ponavad znese na hitr dokončat stvari, ko mi neki u rit skače Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Rabiš motivacijo In časovne stiska je ponavadi ena boljših motivacij Vse zadnji trenutek, tak nam je hororskop Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 mene najbolj motivira pomankanje časa. Zdele recimo sem neki mečkala v službi že od januarja in kar odlašala, pol sem pa dobila rok do jutri .......... in sem danes že fertik, ker grem jutri smučat Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Samo še en na hitrco, da jih mam glih 700! Zdej pa šibam! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 dvojčki so se tud nekam zgubili kaj zdej, najbolj čvekalasto znamenje ... dobr, da tele čvekarije rešuje sco-bik-levinja naveza Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 TO zato, k so tok strani pobrisal...drgač smo jih mel že več, k ŠKORPIJE. Ah, ja...dvojčki in interes...plahni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Dejmo še mal Todi nadomeščat, ker zdajle prav fajn uživa Kam griš zdej Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 ...piki... pizda prav mas... naj vrag pocitra te hackerje... s5 smo za scorpijami... :xx!: :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 sam 150 strani ste za nami Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 hey jest sem tut dvojčica, rojena 18.6.! a je tu gor še kdo, k je rojen na ta dan?se prepoznate v lastnostih dvojčkov? jest se kr, sem klepetava, včasih "dvojna", ... Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 hey jest sem tut dvojčica, rojena 18.6.! a je tu gor še kdo, k je rojen na ta dan?se prepoznate v lastnostih dvojčkov? jest se kr, sem klepetava, včasih "dvojna", ... Če se prepoznam? Luba duša jst mam tok dvojčka v sebi, da ne vem kaj sem, po moje vse hkrati Klepetava ....... tudi , sam se mi pa ne da pisat, ker bi bil za to potrebena (pre)velika koncentracija, da mi misli ne bi prehitro šibale in bi dejansko lahko napisala vse kar mislim - preprosto nimam potrplenja Zato po moje tale tem o Dvojčkih ne zaživi, kot bi morala, ker smo povsod po forumu ......... po malem Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 uf vidm da zadn cajt da sm nazaj tale tema se nč ne razvija prov......kje ste dvojčki pa čvjeke kao Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 ja, čveke ... k je treba kej konkretnega povedat, se pa izmikate aja, čav, dvojčki Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 hey jest sem tut dvojčica, rojena 18.6.! a je tu gor še kdo, k je rojen na ta dan?se prepoznate v lastnostih dvojčkov? jest se kr, sem klepetava, včasih "dvojna", ...Ja, en psiho ga ma pa res na ta dan..Samsonajt...sam, jst na tvojem mestu neb na glas okol govorila, kdaj ga mam, k tip je čist ubrisan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.