Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

sej vem da ste me......skor nism mela srca it na dopust x:Dx sam vem da ste srčki pa da vam je blo ful do tega da se mam lušn........mi je mal lažje pol x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

ja, čveke ... k je treba kej konkretnega povedat, se pa izmikate xrolleyesx :o|o:

aja, čav, dvojčki x:Xx

Kako to misliš - kej konkratnega povedat? A tko k škorpije k popišete 3 strani sam, da si zaželite dobro jutro .......... xrolleyesx x:Dx

Support bacteria, they're the only culture some people have!

sej vem da ste me......skor nism mela srca it na dopust x:Dx sam vem da ste srčki pa da vam je blo ful do tega da se mam lušn........mi je mal lažje pol x:Dx

Ja, ja...itak s bla skoz tok pijana, da sploh nis vedla, da obstaja Slovenija, kaj šele kak lunin forum...fej te bod. :vragec:

Ja, en psiho ga ma pa res na ta dan..Samsonajt...sam, jst na tvojem mestu neb na glas okol govorila, kdaj ga mam, k tip je čist ubrisan. :vragec: x:Dx x:px :lol:

...sveze ubrisan, direkt z wc-ja.... ko bi ti vedla kak veliiik kakec sm naredu... ti bi bla ponosna name... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

O, lubi. :2src: x:Dx xsrcx

A tem še dolg čakala za un izračun, jebemo? :vragec:

..gre se za komplexni izracun... rabi chasa... drakonicni zodiak... zmajeva glava je 0... u glavnem: ce se ti zdi da je pravi potem lahko da je res pravi, ce ne pa ziher ni... to ne rabis astrologija... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Aaaaaaaaaaam...kaj? :inocent:

...trust your vibes.... :palec:

Frank Zappa

...sam reč ja al pa ne. :inocent: x:Dx RESNO!!!! :vragec:

..ja al pa ne.... x;)x

Frank Zappa

o čveke dvojčkaste x:Dx x;)x

Kako to misliš - kej konkratnega povedat? A tko k škorpije k popišete 3 strani sam, da si zaželite dobro jutro .......... xrolleyesx x:Dx

x:Dx tud, no :inocent: x:Dx sam mi to naredimo čist konkretno x:px x:Dx

tko konkretnega sem misnla ... k se zmeniš za eno konkretno debato o nečem ... pol pa čvekaš o vseh ostalih stvareh, tiste ta konkretne se pa skor ne lotiš xrolleyesx :o|o: ... pa že tko maš ful mal cajta ... naprimer tko xrolleyesx

hey :flower:

jest sem tut dvojčica, rojena 18.6.! a je tu gor še kdo, k je rojen na ta dan?

se prepoznate v lastnostih dvojčkov? jest se kr, sem klepetava, včasih "dvojna", ...

poznam enga, ja xrolleyesx xsrcx ... pa bi blo včasih ga boljš ne poznat ... bolj enostavno xrolleyesx x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...