Todika 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 piiiiikiiii...ma kje si ti bejba Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 piiiiikiiii...ma kje si ti bejba Evo mene... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 kak si kej te dni Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Ma, kaj pa vem...lohk bi rekla tipično dvojčevsko...menjavam razpoloženje, k spodne gate. Kaj pa ti, dopustnica...smo te mende kr mal pogrešal, veš...ja, ja, brez objemanja, vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 sej vem da ste me......skor nism mela srca it na dopust sam vem da ste srčki pa da vam je blo ful do tega da se mam lušn........mi je mal lažje pol Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 nej me en prime, da nam dol padla ! Sej ne morem verjet, da se neki dogaja kle Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 nej me en prime, da nam dol padla ! Sej ne morem verjet, da se neki dogaja kle ja valda č sm pa js nazaj Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 ja, čveke ... k je treba kej konkretnega povedat, se pa izmikate aja, čav, dvojčki Kako to misliš - kej konkratnega povedat? A tko k škorpije k popišete 3 strani sam, da si zaželite dobro jutro .......... Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 sej vem da ste me......skor nism mela srca it na dopust sam vem da ste srčki pa da vam je blo ful do tega da se mam lušn........mi je mal lažje pol Ja, ja...itak s bla skoz tok pijana, da sploh nis vedla, da obstaja Slovenija, kaj šele kak lunin forum...fej te bod. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 sploh nism bla pijana kar je presenetljivo, glede na količino zaužitega alkohola Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 sploh nism bla pijana kar je presenetljivo, glede na količino zaužitega alkohola Joj, mene bi blo sram to napisat. No, sam, da s se spočila. A s kšnga kresnla, razn svojga...to me ne zanima. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 no comment Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 no comment To mi deli. Ah, ja...tkle je. Jlde? Mal se mi spi...eh, sej sam še 7 ur delam. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Ja, en psiho ga ma pa res na ta dan..Samsonajt...sam, jst na tvojem mestu neb na glas okol govorila, kdaj ga mam, k tip je čist ubrisan. ...sveze ubrisan, direkt z wc-ja.... ko bi ti vedla kak veliiik kakec sm naredu... ti bi bla ponosna name... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 ...sveze ubrisan, direkt z wc-ja.... ko bi ti vedla kak veliiik kakec sm naredu... ti bi bla ponosna name... O, lubi. A tem še dolg čakala za un izračun, jebemo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 To mi deli. Ah, ja...tkle je. Jlde? Mal se mi spi...eh, sej sam še 7 ur delam. :xx!: vrong konklužn zgleda Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 O, lubi. A tem še dolg čakala za un izračun, jebemo? ..gre se za komplexni izracun... rabi chasa... drakonicni zodiak... zmajeva glava je 0... u glavnem: ce se ti zdi da je pravi potem lahko da je res pravi, ce ne pa ziher ni... to ne rabis astrologija... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Aaaaaaaaaaam...kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Aaaaaaaaaaam...kaj? ...trust your vibes.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 ...trust your vibes.... Damit...to pa ne znam...kaj, če b mi ti raj povedu...sam reč ja al pa ne. RESNO!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 ...sam reč ja al pa ne. RESNO!!!! ..ja al pa ne.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 ..ja al pa ne.... Tenks...zdej mi bo pa lažje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 o čveke dvojčkaste Kako to misliš - kej konkratnega povedat? A tko k škorpije k popišete 3 strani sam, da si zaželite dobro jutro .......... tud, no sam mi to naredimo čist konkretno tko konkretnega sem misnla ... k se zmeniš za eno konkretno debato o nečem ... pol pa čvekaš o vseh ostalih stvareh, tiste ta konkretne se pa skor ne lotiš ... pa že tko maš ful mal cajta ... naprimer tko hey jest sem tut dvojčica, rojena 18.6.! a je tu gor še kdo, k je rojen na ta dan?se prepoznate v lastnostih dvojčkov? jest se kr, sem klepetava, včasih "dvojna", ...poznam enga, ja ... pa bi blo včasih ga boljš ne poznat ... bolj enostavno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Dvojčkiiiiiiiiiiii...bom se potrudla vsako jutro morit, da vsaj mal naštepamo. Alo, zbudte se. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Aloooooooooooooooo...kok sm jst pridna...že 2 posta dons tuki. Madona. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.