Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

....dvojcki dvojckasti... a sam hvalil se mi boste???... to ni tema o levih, lepo vas prosim... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Uf post :xx!: men sploh ne rata, če nisem 100% zabazecana do zadnje minute, da sploh nimam cajta mislit na hrano xrolleyesx

Drugač, pa sem včeraj mela sadni dan in sem nekje prebrala, da lahko jem tudi suho sadje in sem se nažrla ananasa, rozin in ostalga cukra, da sem šla 1 kilo gor - garant! :vragec:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

:flower:

dobro jutro dvojčki, dvojčice in vsi ostali!

...meni je pa včasih post ratal, zdej se pa nekako ne morem več spravit k temu...pa bi mogoče se spet mogla mal potrudit oz. vsaj probat če še gre

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

Jst sem se navadla na kufe samo zato, da mi ni treba prec zalaufat v službi x:)x , vmes med kofetom mal posrfam, potem pa počas delat x:Ix xDDx

Ta teden je pa drgač ubijalski za vstajanje - se tko fajn spi, ko dežek pada zjutraj x:px ........... čeprav: A je tole konc poletja, al kwa :xx!:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Ma kako jutro...jst sm že 3 ure pa pol pokonc...spala biiiiiiiiiiiiiiiii. :U: Kva sm crknena, res, k zombi. :vio: Pa še kofetarca nism. :xx!:

..pa zacni kadit... stara si ze zadost... x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

A res? Zakaj mi pa una teta v trafiki pol noče prodat cigaret? :inocent:

...jah mogoce zato, ker s svojo kolosalnostjo v cloveku zbudis sum na preobremenjenost srca... in verjetn misli, da ce bi se kadila zraven lahk se kaxn fršlok dozivela... pa verjetn noce met prstov zraven... sej ves Odskodnina d.o.o.... :vragec: x:Dx x;)x

na smarno... s tabo... jah kajtijazvem... morm pogledat kdaj mam 4 dni prostega casa... :vragec: x:Dx x;)x

Frank Zappa

a tle tud nč ne gogaja? za kozle mi je jasno, sam za vas čveke pa res ne x:o)x

Pa pridi k vodnarjem... x:Dx xsrcx

Tam je danes mal življenja. x^x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

na smarno... s tabo... jah kajtijazvem... morm pogledat kdaj mam 4 dni prostega casa... :vragec: x:Dx x;)x

Klinc te gleda pol....bom pa komu drugmu rekla. xrolleyesx :vragec:

:eek: :eek: :vragec: x:Dx

Kdo rabi štiri dni za na Šmarno?

Pika ali Samson? x:Dx x?x

Pikica, kaj jamraš za poste?

Saj jih imate petkrat toliko kot mi... x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Ja, samo dvojčki so uradno najbolj klepetavo znamenje x:Dx

če verjameš x:Dx

Že mogoče, ker sta dva v enem... x:Dx x:Dx

Če pa daš to na pol... x:px xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...