Todika 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 vidim da maš monologe..........si skor tk kt js- rada se pogovarjam z inteligentnim sogovornikom Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Ja dddddddddddddd....nben mi do gležnjev ne seže. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 kok lohk mene pozabiš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 kok lohk mene pozabiš No, ti si takoj za mano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 ....dvojcki dvojckasti... a sam hvalil se mi boste???... to ni tema o levih, lepo vas prosim... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 ma kaki levi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Levi so levi. Sej se hecaaaaaaam, nooooooo. Bomo sprobal, pa poročal..lupčkajo se dobr, pa gledat znajo tud u iber sexi. Ampak dvojčki smo itak najboljši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Čez 5 min je polna lunaaaaaaaaa...to nas bo metal. Jst bom mogoče post sfurala..bom vidla...pred dobro uro sm en sendvič maznla, da se prpravim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Ma ja, kak post...sm pršla v drugo službo in je glih včer ena piškote prnesla in sm se valda nažrla, v kinu pa spet eni hudi kukiji...eh, kak karakter, a? Dvojčkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...jutro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Uf post :xx!: men sploh ne rata, če nisem 100% zabazecana do zadnje minute, da sploh nimam cajta mislit na hrano Drugač, pa sem včeraj mela sadni dan in sem nekje prebrala, da lahko jem tudi suho sadje in sem se nažrla ananasa, rozin in ostalga cukra, da sem šla 1 kilo gor - garant! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 dobro jutro dvojčki, dvojčice in vsi ostali! ...meni je pa včasih post ratal, zdej se pa nekako ne morem več spravit k temu...pa bi mogoče se spet mogla mal potrudit oz. vsaj probat če še gre Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Jutro Grem si kavo skuhat. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Ma kako jutro...jst sm že 3 ure pa pol pokonc...spala biiiiiiiiiiiiiiiii. Kva sm crknena, res, k zombi. Pa še kofetarca nism. :xx!: Oh, ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Jst sem se navadla na kufe samo zato, da mi ni treba prec zalaufat v službi , vmes med kofetom mal posrfam, potem pa počas delat Ta teden je pa drgač ubijalski za vstajanje - se tko fajn spi, ko dežek pada zjutraj ........... čeprav: A je tole konc poletja, al kwa :xx!: Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Ma kako jutro...jst sm že 3 ure pa pol pokonc...spala biiiiiiiiiiiiiiiii. Kva sm crknena, res, k zombi. Pa še kofetarca nism. :xx!:..pa zacni kadit... stara si ze zadost... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 ..pa zacni kadit... stara si ze zadost... A res? Zakaj mi pa una teta v trafiki pol noče prodat cigaret? Ej, a greva kej na šmarno te dni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 A res? Zakaj mi pa una teta v trafiki pol noče prodat cigaret? ...jah mogoce zato, ker s svojo kolosalnostjo v cloveku zbudis sum na preobremenjenost srca... in verjetn misli, da ce bi se kadila zraven lahk se kaxn fršlok dozivela... pa verjetn noce met prstov zraven... sej ves Odskodnina d.o.o.... na smarno... s tabo... jah kajtijazvem... morm pogledat kdaj mam 4 dni prostega casa... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 na smarno... s tabo... jah kajtijazvem... morm pogledat kdaj mam 4 dni prostega casa... Klinc te gleda pol....bom pa komu drugmu rekla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 damn... škoda da ne morm bit še fizično dvojna ... bi lahko polovica likala .. druga pa ..bi zdaj najrajši plesala.. al pa karkoli.. bobnala.. pela.. tud na šmarno bi šla pa je malo daleč .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 a tle tud nč ne gogaja? za kozle mi je jasno, sam za vas čveke pa res ne Pa pridi k vodnarjem... Tam je danes mal življenja. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 ne, ne, kr kle ostante...bomo kako gospodarsko rekl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 na smarno... s tabo... jah kajtijazvem... morm pogledat kdaj mam 4 dni prostega casa... Klinc te gleda pol....bom pa komu drugmu rekla. Kdo rabi štiri dni za na Šmarno?Pika ali Samson? Pikica, kaj jamraš za poste?Saj jih imate petkrat toliko kot mi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Ja, pa uradno najbolj leno, tko da... Alef...Samsonajt se mal heca...ne upa se z mano na Šmarno več, k pol se zmer osramoti, k skos na rit pada. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Ti sam mene vpraš, ti bom vse razložila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Ja, samo dvojčki so uradno najbolj klepetavo znamenje če verjameš Že mogoče, ker sta dva v enem... Če pa daš to na pol... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.