Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Že mogoče, ker sta dva v enem... Če pa daš to na pol... Uf, pr men je jeba, k sm še podznak riba, k je tud dvojno znamenje, pa še opica po kitajskem, k je tud dvojno. Ima naš 6 komada! Pol se pa znajd. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Ja, pa uradno najbolj leno, tko da... Alef...Samsonajt se mal heca...ne upa se z mano na Šmarno več, k pol se zmer osramoti, k skos na rit pada. Vzame naj rukzak, noter naj da en cegu al pa mal večji kamen in naj to nosi SPREDAJ , ne na hrbtu! Za protiutež, če ima pretežko rit... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Vzame naj rukzak, noter naj da en cegu al pa mal večji kamen in naj to nosi SPREDAJ , ne na hrbtu! Za protiutež, če ima pretežko rit... Sej veš, kako je...polna rit pa mejhn lulček, pa smo tam=skoz na riti. Joooooooooj, že vidm, kok me bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Uf, pr men je jeba, k sm še podznak riba, k je tud dvojno znamenje, pa še opica po kitajskem, k je tud dvojno. Ima naš 6 komada! Pol se pa znajd. No problem... Pri men asc. strelec, po kitajskem zmaj - bitje stoliko obrazi kolikor oči ga gleda.Ajd znajdi se ti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 No problem... Pri men asc. strelec, po kitajskem zmaj - bitje stoliko obrazi kolikor oči ga gleda.Ajd znajdi se ti... to nč ne vem, da so dvojna znamenja...to si ti kr mal zmišljuješ, k hočeš bit tok pametn, k jst. Nč nov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 to nč ne vem, da so dvojna znamenja...to si ti kr mal zmišljuješ, k hočeš bit tok pametn, k jst. Nč nov. prva dva sta čist normalna, ENOJNA. ZMAJ je pa edino zanamenje kitajskega horoskopa ki obstaja samo v pravljicah.Drugač je pa moja dvojčica tud opica po kitajskem... (bog pomagaj... ) Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Drugač je pa moja dvojčica tud opica po kitajskem... (bog pomagaj... ) Pol je pa že ta prava. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Pol je pa že ta prava. Če si ji vsaj malo podobna... Potem moraš OBVEZNO dobit vodnarja asc. strelec, po kitajskem zmaj.Drug ne bo zdržal... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Vodnar Asc Strelec, da ji ob prvi priliki zbeži. čim se bo čutil utesnjenega, čim bo njegova svoboda ogrožena, bye bye. Vodnar in Strelec imata skupno to, da ne dasta svoje svobode za nobeno ceno ... tako da jaz bi bežala od takega ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Vodnar Asc Strelec, da ji ob prvi priliki zbeži. čim se bo čutil utesnjenega, čim bo njegova svoboda ogrožena, bye bye. Vodnar in Strelec imata skupno to, da ne dasta svoje svobode za nobeno ceno ... tako da jaz bi bežala od takega ... Svobode ne... Sicer pa... kdo jo pa da?Svoboda je lahko tudi navidezna.Umetnost diplomacije... In to dvojček obvlada... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 ja no, saj Dvojček še razume tako kombinacijo, je kar fajn. Devica pa ne bi šla s takim nikakor skupaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 ja no, saj Dvojček še razume tako kombinacijo, je kar fajn. Devica pa ne bi šla s takim nikakor skupaj. Ja menda... Vodnar pa Devica... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 to je tko kot Dvojček in Škorpijon - inkonjunkcija - nič skupnega - ne gre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Ja menda... Vodnar pa Devica... to je tko kot Dvojček in Škorpijon - inkonjunkcija - nič skupnega - ne gre. V majhnih dozah sta obe kombinaciji kar... ...zanimivi... Na daljši rok pa... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 no saj...to je blo rečeno, da na kratek rok kr gre....al pa sam nekaj doz....pol pa škripne.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 no saj...to je blo rečeno, da na kratek rok kr gre....al pa sam nekaj doz....pol pa škripne.... Gre tudi na daljši rok, samo po malem...To je tako kot šnops... Če ga spiješ liter na dan te pobere v nekaj mesecih... Če ga pa vsakih nekaj dni en štamperl pa lahko doživiš sto let... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 to je tko kot Dvojček in Škorpijon - inkonjunkcija - nič skupnega - ne gre. Povej to mojima starcema. On dvojček, ona škorpija...videt se ne morta! Jst pa njiju ne. No, me veseli, da tema dela, čeprov me ni. Alef, vodnarji ste prov fejst ljudje, ko se predate...klinc, e mi rata, mi, če ne pa...gremo dalje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 ne poznam nobenga takega para, tako da ne vem. sam glede na to, kok majo Škorpije za povedat čez to kombinacijo, kar verjamem, da ni najboljša. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Povej to mojima starcema. On dvojček, ona škorpija...videt se ne morta! Jst pa njiju ne. No, me veseli, da tema dela, čeprov me ni. Alef, vodnarji ste prov fejst ljudje , ko se predate...klinc, e mi rata, mi, če ne pa...gremo dalje. Pri vodnarju nikol ne veš... A ga imaš, a ga nimaš... Predamo... To pa nikol... Ti samo drži kar imaš, samo ne preveč trdno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Pri vodnarju nikol ne veš... A ga imaš, a ga nimaš... Predamo... To pa nikol... Ti samo drži kar imaš, samo ne preveč trdno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 dvojček in vodnar bi lohka bla fajn varianta.....sam ti si bik piki in bohve ka je on Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Ja sej, bik pa tele pa ja gresta skp. Nočko vsem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 no č je pa tele, pol pa navali punca Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Dobr jutr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 dvojček in vodnar bi lohka bla fajn varianta.....sam ti si bik piki in bohve ka je on Ja valjda... Samo je mal divje na momente... Ko sta dva "pametna" skupaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.