Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

bom kar tle napisu, ker je glih za Todi, men je pa straccatela zakon x^x, koščki čokolade :yumy:, pa kakšna limona čez x:Dx, na Visu moram kar pohvalit sladoded, no Kut se imenuje tist predel x:px
Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

no, čokolada itak x^x , to je pri meni že samoumevno :inocent:, borovnica, pa še kej bi se našlo, sem opustil sladoled zarad zdravja pred leti , pol sem pa mal ven, cajti vanilije in čokolade, jagode in nič drugega so že davno mimo x;)x
Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Guest mačona
evo, glih tolko, da vam šenkam eno objavo, pa da povem, kakšen sladoled jem: čokolada, lešnik, kuki, krokantino, rafaelo. od sadnih pa limona, borovnica, ananas, mandarina. pa pistacija je tudi fajn včasih. uhhhh, zdaj bi tako zmazala par kepic, da bog pomagaj. x:px :2src:

bom kar tle napisu, ker je glih za Todi, men je pa straccatela zakon x^x, koščki čokolade :yumy:, pa kakšna limona čez x:Dx, na Visu moram kar pohvalit sladoded, no Kut se imenuje tist predel x:px

no men je pa stračatela najbl dosadn sladoled kar jih je....mislim kr neki xrolleyesx en bel sladoled, dohcajt, brez okusa kajga ekstra....pa pol una čokolada not nametana.........sej s tem ja sam sebe u glavo zajebavaš :o|o: x:o)x

za mene mora bit u sladoledu obvezno alko x:Dx tak da kak rumpunč, pa amarena....... x:Dx ouje x8Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:eek: x:Dx

Pa ste res luft... x:Dx x:Dx

Danes še nič od vas... x:Dx xDDx :sleeping: :kiss:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

A na vodnarja sta pa pozabili, a? :sniky: :zoro:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

eh vodnarji ... :xx!:

x:o)x

Kozli... :wOOt: :wOOt:

eh ti sanjaš tam nek x:Dx verjetn kok bi da nebi x:Dx

To pa že znam... x^x x:Dx

za mene mora bit u sladoledu obvezno alko x:Dx tak da kak rumpunč, pa amarena....... x:Dx ouje x8Dx

todika...tvoje izjave so zmer neprekosljive.... x:Dx :palec:

sladoleda ne maram.....če pa mi slučajno kdaj zadiši pol je pa tak kot piše todi.... xupx xzobkox

ups u temi dvojčki...tole pa ircanje.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ž takle zgodi čist naspidirana :eek: :wOOt: alo dvojčki, mrcine grde ki ste :vragec: x:Dx

:eek: x?x

:sleeping: :sleeping: :sleeping:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...