Teyka 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Dobroooo jutroooo x!x Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 sjeos banda Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 bom kar tle napisu, ker je glih za Todi, men je pa straccatela zakon , koščki čokolade , pa kakšna limona čez , na Visu moram kar pohvalit sladoded, no Kut se imenuje tist predel Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 eh, janif...kaka stračatela...čokolada al pa kuki, banana, ananas...take finte so dobre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 no, čokolada itak , to je pri meni že samoumevno , borovnica, pa še kej bi se našlo, sem opustil sladoled zarad zdravja pred leti , pol sem pa mal ven, cajti vanilije in čokolade, jagode in nič drugega so že davno mimo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 evo, glih tolko, da vam šenkam eno objavo, pa da povem, kakšen sladoled jem: čokolada, lešnik, kuki, krokantino, rafaelo. od sadnih pa limona, borovnica, ananas, mandarina. pa pistacija je tudi fajn včasih. uhhhh, zdaj bi tako zmazala par kepic, da bog pomagaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 bom kar tle napisu, ker je glih za Todi, men je pa straccatela zakon , koščki čokolade , pa kakšna limona čez , na Visu moram kar pohvalit sladoded, no Kut se imenuje tist predel no men je pa stračatela najbl dosadn sladoled kar jih je....mislim kr neki en bel sladoled, dohcajt, brez okusa kajga ekstra....pa pol una čokolada not nametana.........sej s tem ja sam sebe u glavo zajebavaš za mene mora bit u sladoledu obvezno alko tak da kak rumpunč, pa amarena....... ouje Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Pa ste res luft... Danes še nič od vas... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 sam res.....kle not se spet klinc kej dogaja a morm res lih js lapat da je kej pol Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 ja sej......pol morm pa samogovore met kle.......k pika nima cajta......razgovaram sa inteligentnim ljudim Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 ja dons....ti zgleda seka dvojčk vn Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 A na vodnarja sta pa pozabili, a? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 eh ti sanjaš tam nek verjetn kok bi da nebi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 ja, od zategnjenosti te sam boli vse.......ni zdravo me zanima od česa pol mene, k sm že tok fajn teorijo razvila Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 eh vodnarji ... :xx!: Kozli... eh ti sanjaš tam nek verjetn kok bi da nebi To pa že znam... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Kva nimam cajta? Delal sm, pa na fitnesu bla, zdej sm pa sam vaša...ne pretiravite. Lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 za mene mora bit u sladoledu obvezno alko tak da kak rumpunč, pa amarena....... ouje todika...tvoje izjave so zmer neprekosljive.... sladoleda ne maram.....če pa mi slučajno kdaj zadiši pol je pa tak kot piše todi.... ups u temi dvojčki...tole pa ircanje..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Ne morm verjet, še amisko smo sm spravl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 ...ma ja...kaj čem...sam net mi je še ostal....s takim urnikom....pa dvojčki.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Kako mal? sej skoz gor visim! Dons sm pol popoldan delala in bla na fitnesu , pa sm šele zdej gor...še povhn kufr mevš mela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 ž takle zgodi čist naspidirana alo dvojčki, mrcine grde ki ste Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 ž takle zgodi čist naspidirana alo dvojčki, mrcine grde ki ste Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Tle jena grda mrcina. Ka de? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 ja res ful dogaja..... grem js položnce plačat da mi navjo odklopli kej Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Šit no, jst sm že vse plačala za ta mesc, drgač bi ti še jst kako uturila. Petk jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Spet bom lohk do 8h spala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.