alef 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 ja res ful dogaja..... grem js položnce plačat da mi navjo odklopli kej U... Boga ti, pa res... Bo treba še to danes... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Joj, kva s ta vidva ena... Le pejta, da ga bomo lahk še kej sral tuki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 zrihtano kok je dbest č ma človk klik lepo za compu, pa kavico pa spušaš gnar...adijo k to je pa res kriminal da morš tam eno uro u eni vrsti stat pa vs živčn in penast bit, pa še gnar ti poberejo takle je vsaj u miru....zdej grem pa na čik Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Modelka. Sm ti že misnla napisat, kok fajn, da maš pošto tok blizu. Pušačica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 jebeš pošte pa banke pol pa folk prav da jm ni za klik pa tako k se bojijo da bi jim kdo na račun udru.......pr men pa ni tega straha...č bi kdo ž naredu kej tajga, bi se mu kvečmu zasmilila in zihr neb mel srca kej mi dol uzet.....prej nakazov bi mi kej, sirotinji Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 jebeš pošte pa banke pol pa folk prav da jm ni za klik pa tako k se bojijo da bi jim kdo na račun udru.......pr men pa ni tega straha...č bi kdo ž naredu kej tajga, bi se mu kvečmu zasmilila in zihr neb mel srca kej mi dol uzet.....prej nakazov bi mi kej, sirotinji Kolk sva si podobna... Kar se računa tiče... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Smo že trije. Kaj, če bi kako društvo ustanovil? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Pridna, Mysti. Kva se dereš drgač, jst sm se ob 5h zbudila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 u sredi noči le zakaj'? I wish.... Z istim namenom, k vsak dan...služba. Porkafix. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Jebo vas ... da ne boste mislili, da ste samo vi pokonci tko zgodaj ... jst sm bila pred 7 uro že na fizioterapiji, čist prešvicala bogami .... pol pa taka delat. :xx!: Eh ... ampak je pa PEEEETEEEEEEEEEEEEEEEEEK Pridna, Mysti. Kva se dereš drgač, jst sm se ob 5h zbudila. Kaj se hvalita z vstajanjem... Ob štirih pokonci... Tu gor malo kasneje... Razlaga v Kako se počutiš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Smo že trije. Kaj, če bi kako društvo ustanovil? A ne bi raje kar stranko? Mislim da bi mel največ članov... Ideja za ime... Moj predlog - Stranka lukenj v žepu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 zmaga zagotovljena! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 js bom predstavnik za stike z javnostjo ker kake računovodske posle je bolš drugim pustit....ipak mam urana u drugi bajti Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 js bom predstavnik za stike z javnostjo ker kake računovodske posle je bolš drugim pustit....ipak mam urana u drugi bajti Pol bo pa treba kakšno Devico al pa kozla dobit... Meni tudi to ne gre najbolje od rok... Iz rok, to pa... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 sej to...iz rok ok, sej gnar mora krožit, sam fajn je č kroži v obe smeri Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Ja saj kroži v obe smeri... Samo v eno smer več... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 aja sej res sam tok hitr odkroži drgam da še zaregistriram ne dobr........zato se mi pa zdi da ne Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Jaz grem čez pol ure naredit eno kroženje... Bolj v nepravo smer... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 js sm tud že preusmerla vse ok sej s prihodki nimam težav glih, sam odhodki me pa zjebejo definitivno Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 js sm tud že preusmerla vse ok sej s prihodki nimam težav glih, sam odhodki me pa zjebejo definitivno E, to ti je izjava... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 evo, mene ni, kle mrkne vse.....cccc ibržniki Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Lohk sm hst računovodja...pol bo vs gnar moj. Spat bo treba počas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Mislim da dvojček pa vodnar nista primerna za računovodjo... Preverjeno iz izkušenj. Oboje. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Mislim da dvojček pa vodnar nista primerna za računovodjo... Preverjeno iz izkušenj. Oboje. definitivno ne.......kr mene si za vzor vzamte....dvojčk pa uran (šef vodnarjev) v drugi bajti ( bajta gnarja) to u filmu ne vidiš ka se men dogaja na finančnem področju brezveze...sam se sprijaznla da PAČ tko je in da nkol ne bo bolš....vedno bojo nihanja blazotna......to je edino področje u mojmu življenju kjer dejansko si nardim en plan kok pa kej....pa zmeri me zjebe neki okol se obrnem pa dizastr Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Hm...če se pogovarjamo glede računanja, to obvladam...tud delala v računovodstvu in mi je ful dobr šlo...če pa govorimo o tem da bi mogla gnar čuvat, pol pa...sm raj tih. Jutro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.