Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 z levi se jaz zlo dobr stekam, ves lajf ze z njimi opletam in pravzaprav imam v zadnjem cajtu se vec opravka z njimi in celo se vec kot to: ze kar precejkrat so mi v zadnjem casu pripisal Leva (kar je zlo odstekano, ceprav na nekatere delujem zelo ognjeno). ceprav kao naj ne bi zlo pasal, se razumeta, lev ima rad ribo. riba pa leva (sam ce je ne skusa prevec komandirat pa bit pokrovitelkjski prevec, se zlasti ce ima recimo riba kaj v sco ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 ma ne mi rect...?ja, ribe in levi se imajo radi.strelci in levi tudi.ribe in strelci tudi (v tem konkretnem primeru).morda rak v ascendentu, ampak rakice niso ravno sramezljivi vedno...poglej courtney love ma ne, meni ni problem tole, javno...morda vodnarska vseenost/brezbriznost v luni tle ven tolceples je ples, baza. ej ebor, ce je bit strelec v asc OK? seveda...sploh, ce se zelis s strelci razumet ma hecam, ma skodit ti res ne more.pod vodo pa jih/nas je dosti tle, kar verjemi...vidim dobro ( tudi pod vodo) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> z levi se jaz zlo dobr stekam, ves lajf ze z njimi opletam in pravzaprav imam v zadnjem cajtu se vec opravka z njimi in celo se vec kot to: ze kar precejkrat so mi v zadnjem casu pripisal Leva (kar je zlo odstekano, ceprav na nekatere delujem zelo ognjeno). ceprav kao naj ne bi zlo pasal, se razumeta, lev ima rad ribo. riba pa leva (sam ce je ne skusa prevec komandirat pa bit pokrovitelkjski prevec, se zlasti ce ima recimo riba kaj v sco ) Hja un angolski pregovor pravi: "Kdor pleše z levi ...slejkoprej postane lev..." mogoče te zaradi tega deklarirajo kot levinjo.... se mi zdi, da levi tudi radi plešejo (sej itak radi nastopajo, in ples je del nastopanja, kajne...)Zdaj, da bi imeli radi ribe... to ti pa nebi mogel potrdit.... mogoče ti bodo drugi... Marsa popravljaš se... niši še odlična... si pa že skoro v vsakem stavku uporabila besedo lev.... le tako naprej.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 saj sem pomislila na vodnarja tegale tvojega tud, Tinka. Ebor, a ne? Pocas me bos ze prepariral...razen ce... ah saj ni vazno, pustmo levu filing pac da obvladuje situacijo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> ma ne mi rect...?ja, ribe in levi se imajo radi.strelci in levi tudi.ribe in strelci tudi (v tem konkretnem primeru).morda rak v ascendentu, ampak rakice niso ravno sramezljivi vedno...poglej courtney love ma ne, meni ni problem tole, javno...morda vodnarska vseenost/brezbriznost v luni tle ven tolceples je ples, baza.ej ebor, ce je bit strelec v asc OK? seveda...sploh, ce se zelis s strelci razumet ma hecam, ma skodit ti res ne more.pod vodo pa jih/nas je dosti tle, kar verjemi...vidim dobro ( tudi pod vodo) Ojj Tinka, kako si kaj?ma ja sej konec koncev se imamo vsi radi, kajne... heheeh ja strelc mi škodit res ne more, hehehehehePles je OK... recimo slow fox... Hja ne vem... Tinka jaz pod vodo ne vidim dobro... bi si moral nadet kako masko pa akvalunge... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj sem pomislila na vodnarja tegale tvojega tud, Tinka. Ebor, a ne? Pocas me bos ze prepariral...razen ce... ah saj ni vazno, pustmo levu filing pac da obvladuje situacijo. heheheheheehehe, ja itak... ej ti si ena slika Marsa.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 enako! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 kaj sta smesna ma nimamo se vsi radi, ne. in prav je tako.ceprav leve jaz kar mam, no...do zdaj poznam same soncke, tudi uni tatezki so v bistvu ene take prijazne macke... slow fox? za lisice levje...? ql! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj sta smesna ma nimamo se vsi radi, ne. in prav je tako.ceprav leve jaz kar mam, no...do zdaj poznam same soncke, tudi uni tatezki so v bistvu ene take prijazne macke... slow fox? za lisice levje...? ql! Ma ja sej veš mi se bl tko počas in elegantno gibljemo, da ne rečem skladno, tist sunkovit tango, mislem kdo še danes sploh to porajta.... da ne govorim o vrtncah.. zmerem sem moral prej pol ure trnje pult, da sem jih lohka med zobe dal, če ne sem mel zmeram krvave žnable, pol pa ni bilo nič s poljubljanjem..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 levi Zanimivo, sama komaj zadnje čase postajam pozorna na levovstvo v meni.. pa mi baje kr ornk ven tolče, pa saj ni čudno, MC v levu, pa Merkur v konj z Uranom v levu na MC-ju... Gospa je rada gosposko obravnavana Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> levi Zanimivo, sama komaj zadnje čase postajam pozorna na levovstvo v meni.. pa mi baje kr ornk ven tolče, pa saj ni čudno, MC v levu, pa Merkur v konj z Uranom v levu na MC-ju... Gospa je rada gosposko obravnavana AstraGospa Astra, moj poklon, pa dobrodošli med levovsko gospodo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 oh astra, pa ti si ja ful levovska, kako lohk sele 'zadnje cajte opazas pri sebi' to??? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>obcasna ljubiteljica levov občasna? Kaj pa to pomeni, Tinka? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>oh astra, pa ti si ja ful levovska, kako lohk sele 'zadnje cajte opazas pri sebi' to??? Zato,ker so doslej opažali drugi, zdaj pa še jaz sama.. jaz sem ja nežna, občutljiva rakica, pozabila? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 pozabila? cist. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 tle v levih je pa postalo kar zabavno aja, kaj že tukaj delam ... včasih sem imela v ikonci gorskega leva drugač pa tut hiše nimam levje... je cel v 8. zabarikadiran Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> občasna? Kaj pa to pomeni, Tinka? da nimam rada kar vseh po vrsti in ne vedno (kot vseh drugih ljudi, mimogrede!) da kadar tista megalomanska preobcutljivost ven udariin jih je treba gladit in mazit en teden, da prezivijo kaksen sok (ki je ponavadi kaj cisto normalnega - na primer, da so narocili eno posteljo z bunkicami, pa so dobili eno z drugacnimi malo manj pomopznimi bunkicami, ali - boh ne daj - brez bunkic!!!)in kadar postanejo tako kraljevsko pocasni, da je treba vsako stvar pustit najprej dva dni stat, predno se lahko kaj zgodi, se meni ne da vec cakat Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma ja sej veš mi se bl tko počas in elegantno gibljemo, da ne rečem skladno, tist sunkovit tango, mislem kdo še danes sploh to porajta.... da ne govorim o vrtncah.. zmerem sem moral prej pol ure trnje pult, da sem jih lohka med zobe dal, če ne sem mel zmeram krvave žnable, pol pa ni bilo nič s poljubljanjem..... te cisto razumem...morda si ti bolj za cetvorko?jaz sem se za swing zagrela, ker mi je tako smesen!!!!ze dolgo nisem videla ljudi, ki se tako zabavajo... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> te cisto razumem...morda si ti bolj za cetvorko?jaz sem se za swing zagrela, ker mi je tako smesen!!!!ze dolgo nisem videla ljudi, ki se tako zabavajo... Hja tinka kle se pa ne bova ujela... žal... svinganje meni ni ... ekhm me ne potegne, hehehehehehe.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 nic hudega. sem sla samo enkrat gledat, nisem kak fanatik sem pa vedno za, ce je treba kakega elegantnega cloveka opazovat, torej bos ti plesal,jaz te bom pa gledala, bos lahko v miru obcudovan Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>nic hudega. sem sla samo enkrat gledat, nisem kak fanatik sem pa vedno za, ce je treba kakega elegantnega cloveka opazovat, torej bos ti plesal,jaz te bom pa gledala, bos lahko v miru obcudovan A tak tip si potem ti bolj ekhmm, da ne rečem voyerski... hm.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>tle v levih je pa postalo kar zabavno aja, kaj že tukaj delam ... včasih sem imela v ikonci gorskega leva drugač pa tut hiše nimam levje... je cel v 8. zabarikadiran Ni problema Coccinelle, dokler nas boš hvalila (beri gladila), boš vedno dobrodošla... mi smo odprti za vse (vse=tisti, ki nas božajo.. božajo seveda tako po dlaki navzdol, če kdo proti dlaki... potem... grrr), vsi so dobrodošli kajne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 joooj.. jaz sem pa vcer.. med sprehodom ugotavljala.. da podzavestno ves cas opazujem a sem opazena Fak, je to tezko priznat, ampak je res Npr. na motorju... stopim dol in cist tko mal prechekiram okrog, ce je kdo vidu me pa na sprehodu z mackom.. a bo kdo opazu da macka peljem na sprehod, no! Pol sem se zacela sprasevat a delam stvari v lajfu zato, da sem opazena, al zato, ker mi jih pase delat.. 100% to drugo, sam ce me pa zraven se kdo kaj pohvali... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>joooj.. jaz sem pa vcer.. med sprehodom ugotavljala.. da podzavestno ves cas opazujem a sem opazena Fak, je to tezko priznat, ampak je res Npr. na motorju... stopim dol in cist tko mal prechekiram okrog, ce je kdo vidu me pa na sprehodu z mackom.. a bo kdo opazu da macka peljem na sprehod, no! Pol sem se zacela sprasevat a delam stvari v lajfu zato, da sem opazena, al zato, ker mi jih pase delat.. 100% to drugo, sam ce me pa zraven se kdo kaj pohvali... Aliana, če ti nisi levinja, pol nč več ne napišem tle...Wellcome to the club... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 hehe, Ebor, kar se pisi Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.