Marsa 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 ni se mi dal stavka dokoncat ebor, ne glede na to, za katero podrocje gre (kot pri skorpijonu, pa ker sem ze tam, sem mislila da bo jasno, da pri levih pol tud pac to). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Babe... kot levinja ti povem, da si z besedo BABE... čist pogrnu... :xx!: bljah... nismo BABE, ampak Ženske...z veliko začetnico... Hja Samson kles ga pa res pihnu mem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj pa sele jaz ki sem skor najbolj gobcna tu, pa NIC v levu! Pa ne samo to, tudi premalo leve omenjaš... (še vedno) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ni se mi dal stavka dokoncat ebor, ne glede na to, za katero podrocje gre (kot pri skorpijonu, pa ker sem ze tam, sem mislila da bo jasno, da pri levih pol tud pac to). Ja sej si prav mislila... namreč ni ga področja, kjer lev nebi bil strokovnjak, kajne.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst sem tud čvekasta, verjetno strelec daje to a pri meni... pa kaj jaz počnem med levi, bejž stran O Seli, kako si kej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja sej si prav mislila... namreč ni ga področja, kjer lev nebi bil strokovnjak, kajne....v potrpezljivem pasivnem poslusanju recimo? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>v potrpezljivem pasivnem poslusanju recimo? hehehe no pa si le našla eno tako področje.... hehehehheh... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj a ne zna poslusat? Malo medu za duso:sem brala, da je lev zadnja inkarnacija Hmm Vrba, a to pomeni... da bom sedaj moral večno živet???? Hmmm... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne vem kaj je hotela pisateljica s tem povedati Hja, če jo boš kaj srečala, jo prosim vprašaj za detajlno razlago.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj a ne zna poslusat? Malo medu za duso:sem brala, da je lev zadnja inkarnacija a ni riba...? astrolosko...? hm. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ni riba...? astrolosko...? hm. Tinka a si ti riba, da toliko forsiraš ribe? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>v knjigi "Einweihung" (nimam slovarja tle ) Hja jaz znam nemščino samo einbischen, tako, da mi ta knjiga nebi kaj dosti koristila... ti pa verjamem Vrba.... (že zaradi tega, ker drugače itak ne more bit, hehehehhee) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tinka a si ti riba, da toliko forsiraš ribe? a dej no, levcek, ne bit tako ogrozen...nic ne forsiram, se manj sem riba.sem ti ze povedala kaj sem, in je tudi logicno vprasanje, glede na zodiak ne se bat, ne bos krone izgubil... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> a dej no, levcek, ne bit tako ogrozen...nic ne forsiram, se manj sem riba.sem ti ze povedala kaj sem, in je tudi logicno vprasanje, glede na zodiak ne se bat, ne bos krone izgubil... Hehehehehe ma se hecam, čak grem čekirat kaj si že... O strelka, ja nasi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem brala, da je lev zadnja inkarnacija mocno dvomim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>mocno dvomim. Hja evo jo, komaj je prišla pa že nekaj dvomi.... sam se pa tudi meni zdi čudno... logično bi bilo, da bi bil prva..... kajne, hehehehehe Mislim ogenj je zmeraj na začetku.. potem pa pride kako vodno znamenje in vse ... ekhm poplakne... hehehehehehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 kje pa, saj je 5. znak.... 5. kolo pa to, zadnje smetalo. :P Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 in prvi bodo zadnji...! to so pa ribe levi ne bi znali tega prenest.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> in prvi bodo zadnji...! to so pa ribe levi ne bi znali tega prenest.... Ebor= gleda okoli ali se bo prikazala kaka levinja/lev, (Rabim pomoč, teledve me bosta sesekljali...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kje pa, saj je 5. znak.... 5. kolo pa to, zadnje smetalo. :P To Marsa: BAAAAANNNNNN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sesekljali... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 a dejno...saj te stalno mazimo prevec.ko se tuce, taj se voli! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> a dejno...saj te stalno mazimo prevec.ko se tuce, taj se voli! Ja to pa res une punce, k so mi bile v osnovni šoli všeč... sem jih zmeraj za kitke vlekel ali pa kaj dražil, špikal.... zdaj, ko gledam nazaj... hmmm bogve, če so vedele, da so mi všeč...... (jaz jim, izgleda nisem bil preveč... hmmm...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 vsaj ves, da si nam Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.