Ebor 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>http://www.lunin.net/astrologija/ - tule si vse izracunas lohk, sam vpises podatke.Hja je blo rečeno, da bom dobil sporočilo na Email... pa ni nič.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj se hocem vec: sonce v levu in ascendent v strelcu Sonce v levu, luna v raku, asc v kozorogu, bolje nebi moglo bit...... hehehheeheh itak... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 se mi je zdelo, da si preveč nežn za leva Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> se mi je zdelo, da si preveč nežn za leva Hmmm a niso levi nežni?Pa saj lev je v bistvu mucka....mucki se pa radi muckajo... mar ni tako...? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sonce v levu, luna v raku, asc v kozorogu, bolje nebi moglo bit...... hehehheeheh itak...hehehe sem vedla da mas raka ziher, pol pa kar ze luna. Pih!in kozu je tud tle (ko rad v gore hodis).se spomnis ko smo se vcer pogovarjal o potapljanju, ko sem rekla da nekaj mojih frendov ima kombinacijo rak/ lev, ki se potapljajo?zanimivo, a ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2005 Avtor Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sonce v levu, luna v raku, asc v kozorogu, bolje nebi moglo bit...... hehehheeheh itak... Uh brez skrbi da lahko , Sonce v levu, Luna v ribah, Asc. Tehtnica, Pujsa po karakterju Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehe sem vedla da mas raka ziher, pol pa kar ze luna. Pih!in kozu je tud tle (ko rad v gore hodis).se spomnis ko smo se vcer pogovarjal o potapljanju, ko sem rekla da nekaj mojih frendov ima kombinacijo rak/ lev, ki se potapljajo?zanimivo, a ne? Marsa kaj nej rečem... tebi itak nič ne uide... sem bil pa do včeraj prepričan (no ja tako so mi rekli) da je srelc v asc.... Zdaj pa, ko gledam tole napoved, saj ne rečem se kar pokriva, so pa take smešne kolizije.. recimo: rad je doma rad potuje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uh brez skrbi da lahko , Sonce v levu, Luna v ribah, Asc. Tehtnica, Pujsa po karakterju No ja tole ni ravno, da bi se hvalila pujsa... ribe no ja (jih ne smem kritizirat, pa sej so kr uredu vsaj zgleda... ) sam tehtnica... tist je pa mene groza.... ure in ure tehtat, to ni zame... al se odloč al pa čep doma, hehehehehehehe..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2005 Avtor Prijavi Deli 6. september 2005 Ah kje, sej sem mal višje zgoraj napisala, da ne razmišljam praktično, da vem, kaj hočem, rpav pa pride, da imam željo po harmoničnih odnosih, pa potem malo levovsko gospodovalnost umirim, pa ne rinem z rilcem skozi zid, pa preko trupel do cilja. Vagca je lahko tut čist fajn . Jaz nisem odločevalni tip, jaz itak že vse vem... Fish je pa fajn za intuicijo, pa za lepe parkljčke ... To so moje precej laične pripombe sicer... Sej bojo znalci po potrebi popravili Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah kje, sej sem mal višje zgoraj napisala, da ne razmišljam praktično, da vem, kaj hočem, rpav pa pride, da imam željo po harmoničnih odnosih, pa potem malo levovsko gospodovalnost umirim, pa ne rinem z rilcem skozi zid, pa preko trupel do cilja. Vagca je lahko tut čist fajn . Jaz nisem odločevalni tip, jaz itak že vse vem... Fish je pa fajn za intuicijo, pa za lepe parkljčke ... To so moje precej laične pripombe sicer... Sej bojo znalci po potrebi popravili Hja sej, jest sem itak tud laik.... tko, da tisto o vagi je bila laična pripomba... itak.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 ebor vodni lev sem ga ze vceraj sprasevala ce ma kaj takega, glede na potapljanje, pa se je nekaj finega delal...zdaj je pa prislo na dan sem ta vikend enega ribaka spoznala, ko smo ze pri teh kombinacijah: sonce, luna, merkur, mars- vse v ribah, asc devica, venera kozel, tip pa jadralni padalec - smesno v bistvu, ampak glede na to, od kje je doma, je jadranje po zraku najbrz najboljsa alternativa potapljanju... pa DJ ( zelo dober) ful hecno...sem se spomnila na marsin komentar o marsu v ribah... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ebor vodni lev sem ga ze vceraj sprasevala ce ma kaj takega, glede na potapljanje, pa se je nekaj finega delal...zdaj je pa prislo na dan sem ta vikend enega ribaka spoznala, ko smo ze pri teh kombinacijah: sonce, luna, merkur, mars- vse v ribah, asc devica, venera kozel, tip pa jadralni padalec - smesno v bistvu, ampak glede na to, od kje je doma, je jadranje po zraku najbrz najboljsa alternativa potapljanju... pa DJ ( zelo dober) ful hecno...sem se spomnila na marsin komentar o marsu v ribah... Sorry Tinka, res , do včeraj tega nisem vedel... nisem se delal finega... Hmmm a je bil za kej ribak?Hehehehehehehehe...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sonce, luna, merkur, mars- vse v ribahhec, tko kot jaz (in jat tud venero v zemlji, sam glih ene tolk v drugo smer)....saj to je tud, tud smucarjev je dost, sploh pa skakalcev (peterka, benkoivc, krajnc itd., petek (dvojcek z luno v ribah))... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 ja lepo je letal... nisem jaz za ribake, oz. oni ne zame, jaz ze za njih...jih malo zbudim z ribicami se pa razumem. ma fino je da nas je vseh vrst, tudi ce nismo vsi levi, ane? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja lepo je letal... nisem jaz za ribake, oz. oni ne zame, jaz ze za njih...jih malo zbudim z ribicami se pa razumem. ma fino je da nas je vseh vrst, tudi ce nismo vsi levi, ane? Hja bolje je slišat mnenje od NeLevov, če bi bili sami levi sej veš, bi se itak samo hvalili... al pa ugotavljali ker je bolši.... res je fino met pahlačo različnih mnenj... pa da potem tudi občutiš, kako drugi gledajo na to.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 grem se jaz v strelce malo hvalit....dobrodosel tudi tam, ebor.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>grem se jaz v strelce malo hvalit....dobrodosel tudi tam, ebor.... Ja sej zdej mate pa več strani kot levi... morm še kle mal reklame narest... ejjjj Levi nedajte se Inesi..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Levčka pa sam enga poznam...se jih da kr ukrotiti...vsaj moja izkušnja je taka... srčni ljudje izredno (tako in drugače) Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Levčka pa sam enga poznam...se jih da kr ukrotiti...vsaj moja izkušnja je taka... srčni ljudje izredno (tako in drugače) O seveda, če si ljubeča, če mu pokažeš čustva, ti bo jedel iz roke, kajne.... (samo pazi ker hitro porajta, kdaj ni več čustev....) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 kaj si pa ti, mana? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj si pa ti, mana? Ja kaj si pa ti Mana? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 dvojčica sm...sej ti si strelka, ne? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>dvojčica sm...sej ti si strelka, ne? u dvojčice so tudi super, kdaj pa imaš RD? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.